язичництво \ родноверие

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем duncan, 17 гру 2009.

1. Forpost

Forpost Стоїк

пропонуєте вернутись назад в прерії,там інтернету нема і теплого ватерклозету

2. bars

bars Well-Known Member

Нет. Прожить 15000 лет, потом и сравнить;). До христианства люди не неделю ж прожили.

3. Forpost

Forpost Стоїк

не заперечую,але де ті політеїстичні могутні ,в свій час ,цивілізації?,нема,а маленький монотеїстичний іудейський нарід зробив 90% наукових винаходів,сконцентрував в своїх руках 99% фінансів,і фактично дозволяє нам з вами туть ше жити

4. KRAMA

KRAMA Well-Known Member

вместо того, чтоб бороться мы еще и их богу поклоняемся....а по поводу научных исследований и всяких там открытий, так это русский народ делал и делает..и является одним из гениальных народов
    кстати , вот японцы тоже очень гениальный народ, очень тонкие души и т.д. и религия - языческая...и живут замечательно, потому , что не позволили себе молится чужему богу

5. mavka

mavka Well-Known Member

звідки ці факти й циферки ? :) а скільки процентів махлювань й намахувань ? :) сподіваюсь, Ви, Торро, розрізняєте віру, народність, громадянство й ідеологію

а чим саме ?

6. bars

bars Well-Known Member

А де би вони були, якби нам християнство не підсунули? Самі ж другу віру мають! І не тільки не заставляють інших її приймати, але ще й не кожного до неї приймають. От, "гноблячи" Яценюка давали переклади тлумачення їхніх святих книг - це цемент для нації! Крім своїх нікого не варто вважати за людей! Підтримувати своїх будь яким чином! А в християнстві? "Підстав другу щоку", " вся влада від Бога", "страждання моральні, а ліпше фізичні - пряма дорога в рай", в ісламі ще крутіше. От і маємо...:pardon:Нам дозволяють жити, щоб ми їх годували.

7. пан пупер, я смотрю у Вас какое нездоровое отношение к слову "пафос", в каждом Вашем сообщении присутствует это слово! Задумайтесь, может проблемы у Вас?
    А вообще Вы сами внимательно, вдумчиво перечитайте тот бред, что Вы отвечали Краме. Если Вы действительно прячитесь за своей девушкой/женой, когда Вам угрожает опасность, то мне Вас жаль!
    Вы мне скажите родить ребенка в Вашем понимании это тоже работа или же что-то большее?

8. D.M.

D.M. Well-Known Member

[OFFTOP]
    Взагалі-то, я в цій гілці не казав, чи вважаю я його поганим... Але таки вважаю. І вважаю, що якщо він крайній, то вже не здоровий. Я космополіт, але якщо буду аргументувати, це буде вже занадто офтопно.
    [/OFFTOP]

а де твій аватар? :)