язичництво \ родноверие

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем duncan, 17 гру 2009.

1. KRAMA

KRAMA Well-Known Member

извените , что вопросом на вопрос - а откуда пошла вообще греческое язічество?

2. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

з різноманітних вірувань та забобонів...
    коли людина щось не може пояснити -- вона придумує пояснення, а коли людина ще й боїться, то своєму поясненню додасть різних потойбічних елементів.

наприклад, якщо кіт дорогу перейде 100 разів, але в перші три рази станеться якась дурничка, то непідготована людина подумає, що це якийсь "знак".

тим паче, що майже для всіх людей властиво користуватися емоціями, а не логікою, тому подію, яка станеться, драматизують, забуваючи, що схоже ставалося і без усіляких котів....

і пішло-поїхало -- богиня-кішка, рок, прокляття і тд.

3. mavka

mavka Well-Known Member

а Ви хіба не почуваєте себе божеством ? :) Ви ж теж можете творити !

4. duncan

коників з? :)
    мої "творива" навряд чи переживуть мене...

5. mavka

mavka Well-Known Member

ну... потім Ви станете частиною Роду ....

6. duncan

ах, ви про продовження роду... :)
    скажіть, пані естер, а особисто від мене (чи від когось іншого) залеже утворення плоду?
    тобто -- чи можу я [STRIKE]бути богом[/STRIKE] контролювати процес запліднення, розвитку плода, народження?

7. Forpost

Forpost Стоїк

з гімна +5!

8. Forpost

Forpost Стоїк

ну язичники ж зробили з простої Марії з роду Давида маму Бога,то жінки певне теж вважають себе творцями дітей.а по факту є інкубаторами, як і Марія

9. KRAMA

KRAMA Well-Known Member

нууу не думаю , что я смогу вам доказать обратное тем более в он лайн мне тяжело спорить другое дело вживую..грубо говоря лень писать очень длинно)))

родноверие , кстати , как таковое является лишь ответвлением религий славян , родновериие более категоричное ответвление, они признают только своих Богов и все ...остальных в костер, другое же дело инглиизм, его проповедует наверное большее колличество людей , чем родноверие...

Если же говорить о Велесовых книгах , то эти дощечки изучали даже в нацисской Германии , такой институт , как Аненэрбе. Эти таблички, которые и являются книгой Велеса были найдены белым генералом Изенбеком после чего их изучил один из сотрудников Аненэрбе Шефтель и доказал их подлинность...ну а позже , когда Изенбек крякнул ( не помню что там случилось) эти таблички оказались у Миролюбова, которые у него отобрали естественно ССовцы..

10. KRAMA

KRAMA Well-Known Member

какие язычники?
    напевно як и ваша мати?

11. Forpost

Forpost Стоїк

як і всіх,тільки вона вже нічого не вважає ,вона мертва

12. KRAMA

KRAMA Well-Known Member

я думала хоть мать не оскорбите. ноу комментс

13. Forpost

Forpost Стоїк

суть язычника- поклонение мертвым,недаром Вы не поняли моего замечания об отце язычников или сделали вид что не поняли

14. duncan

от що стосуєтсья велесових дощечок, то читав деяку літературу, де вони згадувалися у позитивному ключі...
    тому якщо рідновір’я базується на них, то погоджуюся з тим, що вона справді має сенс.

далі.
    мага віра.
    на жаль, читати саму книгу можливості не було -- рун-тато свою не давав, а купляти десь грошей було шкода...
    але ті циати, які колись були на слуху -- справили позитивне враження.
    людина, яка писали книгу, має високий рівень інтелекту...

15. KRAMA

KRAMA Well-Known Member

смотря какие язычники ..вот я и спрашиваю -какие? кто отец язычников?
    на них базируется язычество славянское а родноверие одно из течений язычества))) очень грубый пример - православие - католики, христиане
    скачайте!))

16. duncan

книги тре читати паперові, сидячі в кріслі і з горням чаю... :o :pardon:

17. KRAMA

KRAMA Well-Known Member

если чего то очень хочется познать , то книги читают в любом виде))) все зависит от желания

18. D.M.

D.M. Well-Known Member

А я думаю, що всі релігії так виникли. І, як не дивно, так багато хто думає. :)

19. duncan

маєте рацію щодо другої частини ваших слів... :)
    багато хто так думає, бо погано обізнаний з предметом або просто так зручно цій людині думати. :)

20. а вы знаете что такое секта?
    Секта - это ответвление от какой-либо религии, берет ее идеи и дополняет своими правилами, ритуалами и т.д.
    Т.е. если православие берёт начало из язычества, то это секта...

а де твій аватар? :)