Януковичу Браво!!!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 25 лют 2010.

?

Чи є хоч один позитив в Януковича?

1. Так і не один!

8,2%
  2. Є один але то мало

12,9%
  3. Є більше чим один

2,9%
  4. Ні одного нема

27,5%
  5. Янукович - придурок

43,3%
  6. Ворон - дурак

5,3%
Статус теми:
Закрита.
  1. Ома

Ома Дуже важлива персона

Сьгодні одна з них під назвою Конституційний Суд України розпочинає похорон політреформи 2004р.

• Подобається Подобається x 4
  2. gvorn

gvorn Well-Known Member

- http://ubr.ua/leisure/it-is-interesting/v-etot-den-viktor-ianukovich-byl-ranen-iaicom-60985

Тепер про це якось не прийнято згадувати. А вартувало б пам"ятати про "мужнього" кандидата в президенти. Мабуть тому тепер він з такою кількістю охорони їздить і снайперами:)))

• Подобається Подобається x 8
  3. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

А чего, собственно, плачь Ярославны? Это-же не -
    АКТ проголошення Української держави - Слава героїчній німецькій Армії і її фірерові Адольфові Гітлерові!
    где это - Берлин? в 1300 километрах от Жмеринки (глушь дикая!!!!)... А Я нукович - из Донецка - этож рядом...И Украина, а не Германия... ;)

• Подобається Подобається x 2
  4. Ома

Ома Дуже важлива персона

Дальневосточник, у вас тяпница в разгаре?

• Подобається Подобається x 3
  5. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Три дня назад, 22 сентября, вы, я надеюсь, так же весело праздновали годовщину советско-гитлеровского парада в городе Бресте, который состоялся в 1939 году?

http://www.youtube.com/watch?v=h_PL3i8hC40

---------- Додано в 04:59 ---------- Попередній допис був написаний в 04:45 ----------

Вже не занижають? А зарплата у шахтарів негайно виросла до зарплатні закордонних шахтарів? Нагадаю - в США - середня зарплата шахтаря на підземних роботах складає 60 600 доларів на рік. Тобто, близько півмільйона гривень на рік. Єврпейці отримують майже стільки ж.
    А на зарплату донецьких шахтарів побудовано стадіон. За вхід на який вони будуть немало платити. Та й мільярди доларів ніби-то ж не з повітря.

• Подобається Подобається x 5
  6. Ома

Ома Дуже важлива персона

Зовсім недавно я постила про побиття братками якогось демократичного заходу в Росії. Не пройшло і місяці, у нас - те ж саме:

---------- Додано в 08:43 ---------- Попередній допис був написаний в 06:56 ----------

Відчуття, що ми вже в Росії збільшується із кожним днем. Пам'ятаєте, як ми кепкували з Путіна, який ходив по магазинах і казав, що м'ясо дороге? От і у нас не ліпше:
    Азарову скинули до 3,50 грн.
    Совок невмирущий.

• Подобається Подобається x 9
  7. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

А ще досить дивним мені здався факт пожежі в офісі української діаспори перед приїздом Януковича.Думаю,то невипадково...
    Чомусь хочеться вигукнути:"Я так і знала!"Хотіла туди їхати,в Ірпінь,-не вийшло.Треба було таки їхати на той фестиваль.

• Подобається Подобається x 5
  8. Ома

Ома Дуже важлива персона

Без сумніву.
    Перед приїздом Янека до діаспори дзвонив український дипломат і "рекомендував" не пікетирувати приїзд президента. КДБ повертається.

• Подобається Подобається x 6
  9. Nevermind

Nevermind Просто персона

---------- Додано в 21:23 ---------- Попередній допис був написаний в 21:19 ----------

Со специально обученными яйцеотбивальниками :)

• Подобається Подобається x 8
  10. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Жжош (тє), Nevermind! :haha:

• Подобається Подобається x 4
  11. Spika

Spika Well-Known Member

А зачем?! Получить по лицу за идею?! о_О
    Напишите об этом на сайт ПР. Думаю они и сейчас с удовольствием исполнят ваши капризы хоть по вашему приезду в Ирпень, хоть по выезду "на дом к заказчику".

Откудава инфа? Вам диаспоряне отзвонились или из МИДа? Или у вас астральный кантахт с КДБ? :wacko:

12. Nevermind

Nevermind Просто персона

• Подобається Подобається x 6
  13. Spika

Spika Well-Known Member

А вот выходит, что ОБЩАЯ. Значит точно - хорошая вещь! Выдержанная. Проверенная.

14. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

15. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Это не ужос. Это, увы, план. Вернее, не план... А то, что вместо плана получается...
    Янукович, может, и неплохой отец, дед, завгар, садовник Межигір"я... Но как Президент... :nea::nea:

• Подобається Подобається x 7
  16. smeet

smeet просто спілкуюсь

17. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Лучше бы он так давал в 2005 году, тогда реально было посадить таких как Джарты. Джарты почти год скрывался за рубежом. А теперь когда он затеял передел Грач заволновался

---------- Додано в 16:36 ---------- Попередній допис був написаний в 16:32 ----------

Президент Виктор Янукович сделал замечание губернатору Донецкой области Анатолию Близнюку в ходе заседания Международного инвестиционного саммита в Донецке

Об этом сообщает портал Остров.

«Когда кто-то стоит за спиной, у меня руки всегда неспокойные», - обратился Янукович к Блюзнюку, который единственный из всех спикеров саммита стоял позади президента."

А мог бы и вдарить гуманист

• Подобається Подобається x 7
  18. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

19. Nevermind

Nevermind Просто персона

20. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Коллега... Чаще читайте прессу
    Вторник, 21 Сентября, 2010 14:31