Януковичу Браво!!!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 25 лют 2010.

?

Чи є хоч один позитив в Януковича?

1. Так і не один!

8,2%
  2. Є один але то мало

12,9%
  3. Є більше чим один

2,9%
  4. Ні одного нема

27,5%
  5. Янукович - придурок

43,3%
  6. Ворон - дурак

5,3%
Статус теми:
Закрита.
  1. Ома

Ома Дуже важлива персона

Ви, звісно, один з них?
    Ваші пропозиції?

• Подобається Подобається x 2
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

При Януковичу жити стає все краще і краще. Скоро карточки на продукти введуть, чули? Але нікому не кажіть, бо в Європі сміятимуться. Цього року проценти по зовнішніх боргах Україна має сплатити 42 млрд доларів США. Напевно 1 дол. США буде по 10 грн. і то так... як мінімум. А весною газ піднімуть ще на 50%. Договір про аренду Криму підписали, а поїздка в Москву за здешевленням газу закінчилася повним пшиком.

Життя можна покращити вже сьогодні, нє?(З передвиборчої агітки Януковича)

• Подобається Подобається x 3
  3. Spika

Spika Well-Known Member

Поразительная проницательность..! Как вы догадались-то!?
    (после всего-то года моих толдычень об этом)

Ну, ничего... главное, что процесс вообще идет.

Не командуйте! Я свои пропозиции выдвигаю уже год.
    Вспомните хоть одну? А свою хоть одну предложите? Вот и давайте, раз здесь уже поняли, кто есть власть и кого надо менять, подумаем как это надо делать. Выборами ли, вилами ли, с чьей помощью..? Готовых рецептов ту нет. Все придумывается "с нуля". Ну, или "почти с нуля"... Кой какие все таки наработки-загатовки борьбы с олигархами имеются.

Начинайте! А я подпою. :)

4. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Коли була Тимошенко, Фірташ ходив весь в сльозах, за житловими субсидіями для родини. Навіть групу інвалідності хотів оформляти. Що ще треба людині, що зустріти старість? :)))

Але пацани пожаліли сиротинку, і швидко омолодили, не претендуючи на український газ. Він підняв голову, кинув костилі і побіг в Стокгольський суд. Пацани промовчали, і суд віддав йому газ.

Тепер знову є кошти на фарбу для волосся та корсети!

• Подобається Подобається x 5
  5. Spika

Spika Well-Known Member

Ага... Ага... А остальные олигархи чё делали? Тоже плакали? А как вам рост их состояний за ее период правления? Обрыдаться, правда!?

Вы хотите сказать, что женщина с косой управляла олигархами, а не они ей? И именно у нее была власть в стране, а не была она исполнителем чужой воли?

6. smeet

smeet просто спілкуюсь

Миху,вибачте за сказане , але й Ви приклали руку для перемоги Януковича, голосуючи проти всіх у другому турі,так що ......

• Подобається Подобається x 6
  7. Ома

Ома Дуже важлива персона

Да, что вы, успокойтесь, я не командир чего-то там, где вы состоите.
    Ваши пропозиции умного честного диктатора не выдерживают никакой критики. Это мы уже проходили. Не работает. Власть, которая не контролируется обществом - преступна. Это - аксиома. Из этого и исходите.

8. Spika

Spika Well-Known Member

А вы попробуйте! Критикните! Альтернатива какова?
    И самое главное - вы, национально и западно-ориентированные, все до единого по кухням да по форумам МЕЧТАЕТЕ (!), чтобы появился "ОН" (некоторым больше нравится "ОНА"), и чтобы железной рукой..! И по олигархам, и по коррупции, и по финансовым проблемам, и по России... А в открытом разговоре девочками прикидываетесь и боитесь назвать вещи своими именами.
    Для выхода из кризисов ничего кроме просвещенного авторитаризма даже ваши разлюбезные капиталисты ничего другого не придумали.

Гы..! Везде работает, а у вас не работает...
    А у вас, говорильщиков, ничего работать и не будеть. У "машины не работает двигатель", а вы рядитесь какого водителя на кого поменять. Но от замены прокладки машина "здоровее" не станет.

Назовите мне, плиз, страны, где власть (Морганы, Дюпоны, Рокфеллеры, Буши, Берлускони, Крупы...) контролируется обществом! И этих самых контролеров в этих обществах назовите!
    (перед тем как называть СМИ, вспомните кому они принадлежат)
    Контроль власти обществом - блеф западных демократий. Максимум, что вам там предложат видимость контроля за чинушами!

Вы очень быстро теряете логическую нить при обсуждении "власти" и "чиновников от власти".

• Подобається Подобається x 1
  9. Ома

Ома Дуже важлива персона

Гражданское общество. Я уже вам рекомендовала поинтересоваться, что это такое. Но, безрезультатно.

• Подобається Подобається x 4
  10. Spika

Spika Well-Known Member

:))) :))) Конечно безрезультатно! Гражданское общество, в конечном результате, предлагаю Я. А вы предлагаете прилизанные модели олигархического правления, при которых можно будет покритиковать чинуш высокого ранга.

11. Ома

Ома Дуже важлива персона

Приведите пример, где я лично предложила модель олигархического правления.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

І було б то саме для простого народу. Просто інші бізнесмени б живилися б біля корита, а так....

13. Ома

Ома Дуже важлива персона

І не одну:
    http://ubr.ua/ukraine-and-world/events/krupnyi-biznes-popal-pod-press-vlasti-60771
    Усьо буде Донбас.

14. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ома! Опять брехню постите?
    Не скажете что арестовано в Буковели? Если Вам трудно следить за ситуацией в стране, то хоть заголовки читайте.
    Две недели назад были наложены аресты на приобретенные участки земли, якобы купленые с нарушениями. А Вы так громко

С Криворожсталью еще проще, нефиг занижать стоимость уголька. Не при Йульке чай...

15. Ома

Ома Дуже важлива персона

Зміст не змінився. Впевнена, що це звичайний рейдерський захват, як і з "Іллічем" було і з іншими.

Та ясно. Вугілля потрібно тільки у Ахмєтова купляти, а інше - то контрабанда. І ціна на сировину у нього така, що потім за борги можна забирати підприємства. "Ілліч" забрали. А Тарута ще пручається.
    Давайте не будемо чіплятися до слів, а поглянемо на процес у цілому.

16. VasMT

Давайте поглянем.
    Не скажете, хто забрав акції у працівників і пенсіонерів? Аж по 0,25 грн за штуку! А як 51 відсоток акцій, що належпали державі потрапили в руки Бойка?

17. Gron

Gron тафгай

Я б по іншому спитав.
    Хто дав ці акції, "своєчасно", працівникам та пенсіонерам
    ???
    Та чи не знав, що це дЄйство-тимчасове?

18. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ви вирішили, що буде ліпше,коли біля корита будуть бізнесмени з Донецька:)

---------- Додано в 23:34 ---------- Попередній допис був написаний в 23:32 ----------

Клопці капусту рубають.:)

---------- Додано в 23:35 ---------- Попередній допис був написаний в 23:34 ----------

Інтересно і Межигір"я провірять?

19. VasMT

Станете депутатом - ініціюйте... Хоча можете і зараз спитати у якогось суда...

20. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ви про що? Хіба в Україні є суди? Є кишенькові організації,які заміняють суди,і судять так як треба владі.Я вже десь писав,що я не юрист але знаю як закінчиться засідання Конституційного суду по політреформі.;)
    Чому до цих пір у нас не зроблять судів присяжних? Хоча ще в принципі рано,присяжних треба буде виписувати,з Європи або з Америки-наші люди по своїй суті раби і психологія у них рабська,може через 40 років щось зміниться,хоча з приходом до влади ПР Мойсея в Україні відмінили.і 40 років може перетворитися в 400.

• Подобається Подобається x 5
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)