Януковичу Браво!!!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 25 лют 2010.

?

Чи є хоч один позитив в Януковича?

1. Так і не один!

8,2%
  2. Є один але то мало

12,9%
  3. Є більше чим один

2,9%
  4. Ні одного нема

27,5%
  5. Янукович - придурок

43,3%
  6. Ворон - дурак

5,3%
Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Я, чесслово, не можу Вас зрозуміти. Ви десь там шукали останки, приймали участь в акціях, знаєте якого роду і ним пишаєтесь...
    Але крім скиглення, що "фсі кАзли - один я д"Артаньян", ще нічого конкретного від Вас не чув.

2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Кравчук - секретар КПУ.
    Кучма - "красний дірєктор"
    Невже Ви маєте мене за настільки дурного,щоб я не міг ще тоді,в 90-х розрізнити хто є хто?
    Совок ніде не дівся...

• Подобається Подобається x 2
  3. Ома

Ома Дуже важлива персона

Великого Путіна? Хто б сумнівався.

• Подобається Подобається x 5
  4. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

5. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Янукович хоче залишитись при владі НАЗАВЖДИ:
    "До конца июня губернаторы должны составить списки потенциальных проходных кандидатов в мажоритарных избирательных округах, которым следуют предоставлять преимущество на выборах. К спискам сказано включать как «регионалов», так и проходных независимых кандидатов, при условии, что последние возьмут на себя обязательство в случае победы вступить в соответствующие фракции Партии регионов.

Губернаторы проинструктированы не мешать в проведении избирательной кампании штабам партии «Фронта изменений» Арсения Яценюка и «Сильной Украины» Сергея Тигипко.

Зато основным оппонентом власти на местных выборах определенно Блок Юлии Тимошенко, в связи с чем губернаторам приказано подать в правоохранительные органы списки наиболее активных и дееспособных бютовцев на местах, которые могут создать реальные проблемы для избирательной кампании Партии регионов."
    http://mk.mk.ua/rubric/politic/2010/07/01/02200/

• Подобається Подобається x 1
  6. Spika

Spika Well-Known Member

7. Svjato

Svjato Well-Known Member

пАнятно! Не ваша не наша - без хозяина. Можна взять и поделить ибудет не 49 а 45 милионов (и это не предел). Жить лучше уже завтра - вспомнили советские лозунги?
    Нет она наша Украина. Она моя! Я её не отдам. Пусть решают выборы, но своими интересами и интересами Украины я поступаться не буду! И плевать мне на ваше общественное мнение -

---------- Додано в 11:33 ---------- Попередній допис був написаний в 11:29 ----------

:haha:
    :good:

---------- Додано в 11:35 ---------- Попередній допис був написаний в 11:33 ----------

Брехня в більшості від Вас!
    Створюєте атмосферу невизначенності?

---------- Додано в 11:37 ---------- Попередній допис був написаний в 11:35 ----------

---------- Додано в 11:38 ---------- Попередній допис був написаний в 11:37 ----------

8. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ні, Спіка, помиляєтесь. Не тому. Я вже сказав що вернуся на другий день як ви підете до своєї істарічєскай родіни. Разом з усім данбасам.
    Розумієте, я за 20 років привик до чистого повітря. І полюбив його.
    А ви і тисячі подібні вам смердите. Нестерпно. Я вас хіба можу терпіти на ЛФ. І то після спілкування з вами хочеться йти в душ.
    Шкода, що ви того не розумієте. Труп реанімації не підлягає.:bad:

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тобто?

Газ на 50%.(А такого різкого підвищення ніколи ще не було)
    Комунальні послуги ростуть....

все за планом....

ви палите патиками?

• Подобається Подобається x 3
  10. VasMT

І що? Будемо далі рюмсати?

---------- Додано в 12:12 ---------- Попередній допис був написаний в 12:11 ----------

Ні, громадянко, не менш великого Борі Єльцина.

---------- Додано в 12:22 ---------- Попередній допис був написаний в 12:12 ----------

Ні, в мене центральне опалення.

11. Ома

Ома Дуже важлива персона

А, стара пісня про те, що ми йдемо шляхом Росії, яка пройшла через це у 90-ті. Фігня.

12. VasMT

Фігня, не фігня, але наше шоу завершилось так само, як і їхнє...

13. Ома

Ома Дуже важлива персона

І це ви називаєте - "все іде за планом"?
    Ви стовідсотково впевнені, що "шоу завершилось"?

14. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Рома, ти був комсомольцем? Тільки чесно.

15. Romko

Romko Дуже важлива персона

Звичайно. Пам'ятаю,як ми урочисто за школою палили червоні ганчірки. Зрозумій,що в нас,отой тіятр...піанєрія...камсамолія...і тепе,завжди було мішурою. Майже в кожній родині був хтось вивезений,розстріляний...вдома говорилось так,ЯК БУЛО НАСПРАВДІ...а в школі - звична бридня,яку серйозно не сприймав ніхто. Просто жилося. Як на зоні. Хочеш вижити,залишитись людиною...живи "по понятія". Аналогія повна. І в 88-му році,прийшовши з армії я з головою занурився в суспільне життя. Разом з Парубіями...нас було з десятеро,створили товариство "Спадщина"...розмови...поїздки...розкопки захоронень і схронів з документами...записи спогадів старших людей....від яких іноді волосся ставало дибки на голові. Особливо,як за вказівкою когось розкопаєш невідоме захоронення. А їх ще й зараз багато..."доблєсні" вояки енкаведе розстрілювали,розстрілювали,розстрілювали,загортаючи трупи в рови,де-небудь,серед поля,чи в лісі,перед тим,як доблєсно чкурнути перед вермахтом. Мітинги,концерти,шевченківські вечори,відновлення стрілецьких могил... Янівське кладовище...Маківка...Ключ... То з Студентським братством політехніки... Ех...на спогади потягнуло. От... То для мене було дуже сильним потрясінням,коли Президентом став комуніст,фарбований лис,Кравчук. Ілюзії почали розвіюватись ще тоді... Потім Кучма...Майдан...і юда Ющенко,який нагадив на сподівання мільйонів людей і зробив все,щоб саме поняття "українець" стало викликати відразу в тих,хто ще коливався...хто він. І нині...маємо,те,що маємо.... Наофтопив я тут... Та й нехай...

• Подобається Подобається x 9
  16. Ома

Ома Дуже важлива персона

От де крейзі-хата! Дурня, але ж російські ура- паЦріоти і деякі наші прихильники вірять у такий маразм. Лєонтьєв не знає що вже придумати про страшну Америку і от ви...в перл про Янека і американців:

17. Spika

Spika Well-Known Member

Ща раберемся..! "не тому"..!

Гы! А еще меня тут называют утопистом! Донбасс никогда не был российской территорией! В лучшем для вас случае - советской, но все равно украинской.
    С такими ожиданиями, вы навсегда потерянный для Украины ломоть. И вы знаете, я не растроился.

Ваша ошибка в том, что вы не чтите народную мудрость своего народа, гласящую, что в "чужих руках некоторые вещи толще кажутся".
    Многие законы Украины намного мягче ваших "свободных".

Я вам скажу даже более! Но словами одного из героев Аркадия Исааковича Райкина - Все люди норовят вдохнуть кислород, а выдохнуть всякую гадость. А теперь от себя - а всех кто выдыхает гадости больше остальных общество копняком (при чем именно под зад) отвергает и они едут в иные задваокеанские страны, и дышат гадостью от туда.
    А вы выше говорили "не тому". Именно - копняк! В классической его форме.
    И за это, Януковичу браво.

18. Nevermind

Nevermind Просто персона

Тобто, Австралія forever! :)

Донбасс всегда был донбасской территорией!

• Подобається Подобається x 4
  19. navav

navav Well-Known Member

Браво за зняті шапки та зламані щелепи міністрів.Хоча в тому щось є.Якби попередній гарант мав трохи твердості ми жили б краще.а Янукович ніколи не ставби гарантом.А так Вітя Я може поставити Віті Ю погруддя на майдані за чесні вибори 2010.

20. VasMT

На Голосківському...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)