Януковичу Браво!!!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 25 лют 2010.

?

Чи є хоч один позитив в Януковича?

1. Так і не один!

8,2%
  2. Є один але то мало

12,9%
  3. Є більше чим один

2,9%
  4. Ні одного нема

27,5%
  5. Янукович - придурок

43,3%
  6. Ворон - дурак

5,3%
Статус теми:
Закрита.
  1. Svjato

Svjato Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  2. Ravin

Ravin Well-Known Member

• Подобається Подобається x 2
  3. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

ТВ радісно повідомляє, що у Китая випрошено на залізницю "аеропорт Бориспіль-Київ" мільярд доларів.

А тут рахую собі... Це 8 млрд грн. Якщо взяти з розрахунку на 10-річний строк окупності, +інфляцію, + проценти - то за 10 років потрібно буде повернути МІНІМУМ в 1,5 рази більше, тобто 12 млрд грн. Тобто, заробляти залізниця довжиною 20-30 км повинна МІНІМУМ 1,2 млрд грн на рік.

Кількість пасажирів аеропорту планується 8 млн на рік. Нехай всього чверть пасажирів приїдуть власном автотранспортом. Отже, залишається 6 млн. пасажирів на рік.

Яка буде собівартість квитка на поїзд?

1 млрд 200 млн ділимо на 6 млн пасажирів = 200 грн в один кінець. ЦЕ БЕЗ ПОДАТКІВ. Додамо прибуток. И виходить, щоб прокататися в поїзді від Борисполя до КИєва пару десятків км, треба буде заплатити мінімум 300 грн. Це як вартість авіаквитка Київ-Катовіце low-cost'ом.

Але ж потрібно додати ще витрати самої дороги... Отже, дотягнемо до 60-80 доларів в один кінець!

На форумі грамотні люди кажуть, що тролейбусна лінія аналогічної пропускної здатності коштуватиме 10 млн доларів. Разом з тролейбусами.

Без коментарів.

• Подобається Подобається x 6
  4. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

А голубі лопушарики радісно хавають. Не гипербола: навколо мене вистачає таких. Поки що сурові реалії "покращення життя для ЛЮДЕЙ вже сьогодні" не вдарили як слід. Нажаль чи на щастя - навіть не знаю, бо вдаряє і по нормальним людям.

• Подобається Подобається x 4
  5. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Я пару раз где-то читал мнение журналистов о гипнотическом эффекте, которым обладает Янукович. Безусловно, более девяноста процентов проголосовавших за Януковича-ярко выраженные дегенераты. Те немногие нормальные люди, которые проголосовали за него, отличаются легкой внушаемостью. Впрочем, это их не украшает.
    Нет, это не так. Есть некоторая полуофициальная информация.
    Дело в том, что сходка коронованных воров в законе в 1975 году постановила, что короноваться уголовник может не имея ходок к Хозяину и имея семью. В России звания воров в законе продают мажорам.

Так что, дорогая Nevermind, вперед на выборы! Отсутствие ходок не помеха! Если будет необходимость, объявите на форуме сбор средств на покупку звания вора в законе.
    Я за Вас проголосую!:give_rose:

• Подобається Подобається x 5
  6. Svjato

Svjato Well-Known Member

Всі сплять! Сам засинав :)))

• Подобається Подобається x 3
  7. Romko

Romko Дуже важлива персона

8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А попробуйте это не под одеялом, а на улице родного города гавкнуть...

9. Nevermind

Nevermind Просто персона

Він поділив, але не врахував, що люди будуть в 2 кінця їздити (+ ще будуть їздити працівники аеропорту і проводжаючі-зустрічаючі). :)

---------- Додано в 21:59 ---------- Попередній допис був написаний в 21:56 ----------

10. Ома

Ома Дуже важлива персона

А НЕсвідоміти не тільки дуже неуважно читають чужі дописи, а і калькулятор у них зовсім зламався.

На 10 вже було поділено.

11. VasMT

Прошу вибачення. Дійсно калькулятор зламався. :)

12. Даяна

Даяна Well-Known Member

А чому? Та тому що у нас - безсистемність в обдуренні людей! І закони тут не поможуть, А коли буде система, яка дозволить обдурювати людей, то покращення життя відбудеться не просто "сьогодні", а негайно ! Для цього передусім потрібно на усі щабелі влади поставити правильних людей, які би несли відповідальність і допомогли провести правильні вибори у місцеві Ради. От тоді буде система.

http://sevtube.net/video/17325/Азаров-сказал-правду

13. Svjato

Svjato Well-Known Member

Нажаль
    тут проблема:

14. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

У нас тут вроде завтра какой-то сабантуй в Киеве ожидается ? Типа оппозиция завтра выйдет и будет кого то там стыдить и разоблачать ?

Чего я припоминаю, это уже который раз ? Что то я со счета сбился..Вроле последний раз 17 мая пытались ? И до этого один раз, и что то еще было ?

15. Svjato

Svjato Well-Known Member

ви про що?

16. Чернобылец

Ну раз вы не знаете, то тогда все в порядке. Ничего не будет.

17. VasMT

Стрийські сабантуйщики, чи то пак пікетувальники, нині до столиці поїхали... Іду, дивлюсь - якісь похмурі обличча стоять... Чоловік з тридцять... І щось у них всіх однакове, щось видає в них одну команду. Хоч і стояли купками по 3-5 чоловік. Прислухався - на Київ... Не мав часу на розвідку, але цікаво було знати: в яку ціну нині незгода?

18. Чернобылец

Профи демонсранцы ? :) (Букву намеренно пропустил)

19. VasMT

Пипа да ... Сразу не понял. Уловил, что одна бригада, а вот цель была не понятна. Пока не подошло еще трое пацанов. А так как я наблюдал уже минут 7-10, то заметил то, что пацанчеги подойдя к месту стояния остальных, растеряно огляделись, нашли центрового (мужик моего возраста +_ 5 лет) и ни с кем не поздоровавшись, что не характерно для молодежи, приютились рядышком. В рюкзаке одного из них было с десяток спинингов, в руках другого какие-то стойки... В общем, методом дедукции и подслушивания :))) сделал вывод: національно-свідома молодь їде боротись за демократію.

20. Чернобылец

Сколько интересно им платят ? Это от безработицы или крик души ? Или бестолковые от крика души ?

Ответ я знаю, так прикалываюсь ....Скучно...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)