Януковичу Браво!!!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 25 лют 2010.

?

Чи є хоч один позитив в Януковича?

1. Так і не один!

8,2%
  2. Є один але то мало

12,9%
  3. Є більше чим один

2,9%
  4. Ні одного нема

27,5%
  5. Янукович - придурок

43,3%
  6. Ворон - дурак

5,3%
Статус теми:
Закрита.
  1. Ravin

Ravin Well-Known Member

Это называется сертификация производства, это один из способов минимизации расходов, когда сертификация отдельных позиций затратна. В таком случае производитель, заинтересованный в полнообъемных поставках в данную страну приглашает соответствующую комиссию и делает сертификацию производства в целом.

---------- Додано в 11:29 ---------- Попередній допис був написаний в 11:20 ----------

Извините, видать я таки ошибся. Недооценил мозговой атаки на тему. :blush:
    Но это и вечно путает меня по жизни, надеюсь на: - "как всегда...", а в отдельных случаях наблюдаю совсем другой результат.
    Блин из-за таких случаев, опять начинаю на что-то надеяться. Замахали Вы со своими "качелями".
    :scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 4
  2. iso

iso Well-Known Member

Думаю, ближче до ічтини Svjato. Схоже на те, що замітали сліди серйозних лівих сертифікатів.
    А це як?о_О
    Уточнюю, сертифікацію серійного виробництва конкретних груп продукціі.:)

• Подобається Подобається x 5
  3. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Ситуація змінилася: тепер суди стали ПР-керованими.

• Подобається Подобається x 2
  4. Ома

Ома Дуже важлива персона

Повірте, у нас вона практично не мінялася. Тому ось це для мене прогрес:

• Подобається Подобається x 3
  5. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Отож. Помаранчеві язиками теліпали, тільки розлютили ПРастів. "Бандитам тюрми" не виконано, теперішні фактично всіх "чужих" гнобити намагаються. Надіюсь, надірвуться.

6. Ома

Ома Дуже важлива персона

Теліпали, то так. Але, Мики правий у тому, що якщо б вони зробили із місцевими кадрами на кшалт януковської кадрової політики, поміняли б керівництво, то все могло б бути по-іншому. А так, як було, так і є, мало що змінюється.

7. Ravin

Ravin Well-Known Member

Если Вы помните, Ющ тогда в позу основателя демократии на земле стал, даже своё детище открыто не поддерживал, -"...сумасшедший..., что возьмёшь?" ;)

• Подобається Подобається x 1
  8. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Здавалося б - зараз найсприятливіша ситуація для інвестиційного бізнесу з регіонами - вся влада, все у них, вони рвуться до будь-якої копійки, і до будь-чиєї...

Але іноземний бізнес вважає зовсім інакше:

Очевидно, "неправильно працює" сервер обласного управління статистики - давно його ломом не лагодили, ще з 2004 року... Та й самі статистики, очевидно, не на ті кнопки тиснуть... "Іхні пальчікі усталі? - Ми прішлі - і паламалі"...

А от Держкомстат - миші ловить, бо рапортує, що прямі іноземні інвестиції виросли аж на 1,2%! Причому,
    Тобто, на Родіну слонів ломанулися кіпровчанє і люксємбуржевци! А французи, відать, інвєстіровалі повишеннимі колічєствамі конь"яка.

9. Ravin

Ravin Well-Known Member

Не думаю. Всё просто, деньги сами не уходят и не приходят, люди переехали в Киев и соответственно деньги поехали за ними.

10. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Прямі іноземні інвестиції переїхали? :)

11. Ravin

Ravin Well-Known Member

Посмотрите кто у нас главный инвестор, если хотите, я Вам открою тайну - Кипр. Дальше схему сами дорисуете?:pardon:

12. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Ну, я ж писав про кіпровчан. А як же ж. Та який кіпровчанин не п"є горілки, не їсть сала і не закусює огірочками з діжки!? Такими - знаєте? - що хрумтять. ;) Як же ж після цього та не інвестувати в таку країну!?

13. Ravin

Ravin Well-Known Member

Эти деньги уже имеют сооовсем другой статус, их можно вынимать в "пять минут" и возвращать "инвестору". Они защищены международными законами, под них можно и нужно получать всякого рода льготы и послабления. ВООООО...
    Хотя, я думаю, Вы и сами всё это знаете, а я тут просто... тему поддержать.

14. Ravin

Ravin Well-Known Member

Виталий Портников: Сама власть, формирующаяся по корпоративно-клановым лекалам, предполагает неформальный характер своего функционирования.

15. Ома

Ома Дуже важлива персона

Як це здійсниться?

16. Ravin

Ravin Well-Known Member

Вам ближайшую перспективу нарисовать или далёкую...

17. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Невідомо, як, і ще більш невідомо - коли. Та й чи здійсниться... Он РФ - живе собі й так, і радується, "лішь би нє било войни"...

18. Ома

Ома Дуже важлива персона

http://www.zaxid.net/newsua/2010/8/20/214434/
    Вони вважають всіх дурнями?

19. Ravin

Ravin Well-Known Member

УГУ!!!!:blush:

20. Полковник

Полковник миється в бані

Опять согласен с Вами.
    Лишь бы не было войны!
    Вам хочется со стороны посмотреть?
    Нет, Шановный, не получится.
    Придётся нюхать говно разорванного живота красавицы-блондинки и смотреть на шарики, висящие на верёвочеках из глазниц 5-и летнего ребёнка.
    Готовы, свидомиты?

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)