Януковичу Браво!!!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 25 лют 2010.

?

Чи є хоч один позитив в Януковича?

1. Так і не один!

8,2%
  2. Є один але то мало

12,9%
  3. Є більше чим один

2,9%
  4. Ні одного нема

27,5%
  5. Янукович - придурок

43,3%
  6. Ворон - дурак

5,3%
Статус теми:
Закрита.
  1. Overko

Overko миється в бані

Щось мені так видається, що цим самим патріарх принизив значимість того ордену. Адже мав би чимось Янукович бути достойний такого звання. Та й взагалі мав би бути достойною людиною.

А причина нагородження взагалі дивна. Православ'я що вірусний маркетинг? Основна мета навернути побільше людей? Подарок на ДН взагалі рагулізм відносно ордена.

2. Svjato

Svjato Well-Known Member

Ви про роскольнікова читали? - а пять бабок - рубль!
    Десять шапок і Кірілу на шубу...

3. smeet

smeet просто спілкуюсь

Та тому що це банальна крадіжка.Ніхто не каже,що президент повинен жити в двокімнатній квартирі.У президента має бути резиденція,це факт,але все має бути по типу Білого дому в США.Резиденція має бути державною квартирою.Вибрали другого президента він займає резиденцію.Якщо кожен президент буде привласнювати резиденції такого масштабу,то ми скоро всі з голими задами ходити будемо.Це занадто дорого для держави з такою економікою як Україна.Це собі США не може позволити,а ми бачите можемо. Ви ніколи про таке не думали шановний пане.

• Подобається Подобається x 6
  4. Ома

Ома Дуже важлива персона

Для Туркула, который советует не заморачиваться межигорьями, президентами, правительствами, а идти и работать. Енакиевские шахтеры с апреля не получают зарплату. Что вы им посоветуете - идти и работать? До голодной смерти?
    Кстати, если вы помните, Енакиево - малая родина владельца Межигорья.

• Подобається Подобається x 2
  5. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

увы меняются названья, цвета штандартов и гербы, но неизменна остается страна - где всем все до звезды ...

6. Ома

Ома Дуже важлива персона

Какой чудный текст, опять же для Туркула:
    http://vvnews.info/analytics/politics/54632-puti-vlasti-dlya-uzurpacii-samoy-sebya.html

7. Ома

Ома Дуже важлива персона

О, це вже друга заява нинішньої влади в стилі "совок": "Догоним и перегоним". Першим був ВФ. Це що невігластво чи маразм?

• Подобається Подобається x 3
  8. Nevermind

Nevermind Просто персона

Смотря в чем... По уровню коррупции уже всех обогнали...

9. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Це безжально видертий уривок з контексту.

10. obozrevatel

obozrevatel Well-Known Member

А давайте попробуем смотреть в разные стороны!
    Юля-бомжиха живёт в Конче-Заспе и никто её не выселит, дочка её в своей жизни я не слышал, что бы на работу ходила, а ведь как говорил Глеб Жиглов - что-то ест и что-то пьёт каждый день и ест лучше, чем обитатели этого форума! И пишут, что и у неё хатынка есть в Конче-Заспе!
    Ющ незадолго до последних его выборов вывез два самолёта добра из Украины, не говоря уж о том, сколько у него теперь на счетах... Жена Юща - Кетрин Клэр, всё собирала миллионы и "конвертировала" на больницу для детей, теперь ни денег ни больницы! А Ющ теперь себе может и сотню этих резиденций купить!
    Самый глупый из всех украинских президентов (чьим именем названа тележка) так тот почему-то совсем не голодает, а в перепалке с Богословской немного забылся и в прямом эфире показал "через плечо" и сказал, что у него хватит денег всех купить...!
    А бабки он рубил как раз тогда, когда страна тележками покупала сахар, макароны... А возьмите Горбачёва! Разбазарил немерено, объединял Германию и одновременно разъединял СССР, то же не бомжует!!

---------- Додано в 00:06 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:59 ----------

Шахтёров жаль!! Искренне жаль!!! жаль когда они голодают, когда гибнут... Думаю такая ситауция в угольной промышленности сложилась не в апреле, а гораздо раньше, скажите спасибо двум "Ю" !!
    Если Вы например купите себе квартиру в многоэтажке с гнилыми трубами и наследующий же день затопите соседей, то Вы на кого пинять будете??

11. smeet

smeet просто спілкуюсь

Де б Юля не жила,вона не забрала державну власність-використовуючи службове положення-тут логіка залізна-проти неї важко поперти.Дочка Юліна ніколи не працювала в державних органах,користуючись положенням мами.Якби це було регіанали вже б давно це використали.
    Янукович Межигір"я і Сухолуччя хапнув використавши службове положення -будучи прем"єр міністром,тобто не побудував за власні гроші(як вони зароблені залишимо на совісті првоохоронних органів так само як і інші політики)Син Януковича -студент третього курсу(ну не знаю з які заслуги перед українським народом,навіть перед ПР) депутат ВРУ і Європарламенту,за всі роки крім того, що фотографував на мобільний телефон депутатські потасовки, нічого більше на засіданнях не робив,але помітьте заробляв немалі гроші,які йому платили Ви і я і мільйони українських платників податків.Так от Юля хоч свою дочку не пхала так нагло в депутати.
    Так що мішає Януковичу призначити розслідування і вивести Юща на чисту воду? Ніколи він цього не зробить-у самого....
    Ви знаєте,я не знаю як він і стримався,я ніколи в житті на жінок не піднімав руки,але вважаю що Богословська не жінка-це справжня жаба яку б я утопив як Герасим МУ-МУ.Собачки мені б було більше шкода.А на рахунок Кравчука-так от він розумніший за 10 Ющенків і Януковичів разом взятих, жаль що він більше політик а не економіст-йому б ціни не було.Обманув п"яного Єльцина і слабенького Шушкевича і розвалив імпотентного монстра,і честь йому і хвала за це.А Горбачов-він своє в історії зробив і німці йому дякують.І слава Богу що поміг розвалити СРСР.
    При двух Ю якраз і шахтарі стали жити бідно-ви праві до тошноти.Не було при Кучмі голодних бунтів в Донецьку,не йшли шахтарі пішки на Київ.Та вони просто осліпли і не розуміють,що їх "имеют" ті за кого вони голосують.Звідки в донецьких олігархів гроші? Так звідти-з невиплачених шахтарям зарплат, з вкрадених у них шахт і шахтарських будинків відпочинку і санаторіїв.Звідки інженер Звягільський з зарплатою в скажімо 3-4 тисячі рублів став власником шахти Засядька.І так само інші.А Ви два Ю-два Ю.

• Подобається Подобається x 3
  12. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

13. Green belt

Green belt Well-Known Member

Таке враження що Янек не в тюрмі сидів а в монастирі Богу служив.
    І трошки офф
    Раніше це був жарт, зараз - іронія, боюсь колись це буде констатація факту.

• Подобається Подобається x 1
  14. Ravin

Ravin Well-Known Member

Однако один высокопоставленный правительственный чиновник из Киева в беседе с изданием посоветовал не волноваться из-за слишком благожелательного отношения украинского президента к России: "Через пару лет Янукович вполне может стать настоящим националистом", - полагает он.

15. Ома

Ома Дуже важлива персона

А ви самі, пане Равін, як вважаєте?

16. NikolayLW

NikolayLW Well-Known Member

Поживем-увидим!;)
    Пока он успешно забирает часть лектората юща с тимохой,НЕ свидомитов конечно,те поведутся тогда-когда петь под их ушки будут полностью-типо ющ в свое время!:crazy:

17. VasMT

И свидомитов, Николай, в том числе...

18. NikolayLW

NikolayLW Well-Known Member

Василий-ко мне это НЕ относится пока.
    Я НИ за кого еще НЕ голосовал,выборы всегда игнорировал,но вполне возможно в будущем-если увижу,что кто то из свидомитов может претендовать на власть,то уж лучше за Януковича проголосую-лишь-бы свидомит НЕ прошел(мало верится что-бы Янык опустился до уровня свидомитов)!;)

19. VasMT

Николай! При всех своих потугах свидомиты к власти не придут. Придут когда-нибудь, хотелось бы верить, сознательные, патриотически мыслящие люди, пекущиеся о стране и ее народе, а не о т.н. титульній нації...

20. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

если этот дядя повысит цену на газ для пила на 50% то ...дак он .... хоть и с лекторатом ....
    ясень пень, он хоть и туповат но не шизик в конце концов ....

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)