Януковичу Браво!!!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 25 лют 2010.

?

Чи є хоч один позитив в Януковича?

1. Так і не один!

8,2%
  2. Є один але то мало

12,9%
  3. Є більше чим один

2,9%
  4. Ні одного нема

27,5%
  5. Янукович - придурок

43,3%
  6. Ворон - дурак

5,3%
Статус теми:
Закрита.
  1. Svjato

Svjato Well-Known Member

То вони в 2 поверхи його обступають?

• Подобається Подобається x 3
  2. Персі

Персі La mafia è immortale!

щоб ні одне яйце не пролетіло :mocking: Плюс ялинкові вінки... все одно падають. Така кількість, а працюють все - одно неефективно.:tongue:

• Подобається Подобається x 4
  3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Але хоч один плюс выд того є - його бджоли не кусають і він 25 операцій за два роки за мій і Борин рахунок в кращих клініках Європи не робив...

Мене НІ! А Вас?
    І з чого б їй, владі, мене діставати? Я веду цивілізований образ життя, кинув палити, пиво на вулицях не п"ю, закони не порушую, пенсію отримую справно, на червону ікорку заробляю чесно... Не розумію Вас... Буде погано - сяду під церквою, або буду збирати пляшки... Але вити, що у всьому винні (підставтесвоє), не буду... На крайняк поїду в Сєвастополь із штолень і підземних галерей снаряди виймати буду...

• Подобається Подобається x 2
  4. Персі

А + 100 охоронців за чий рахунок живуть? :) І операції роблять, і на відпочинки їздять і т.д.

5. VasMT

А звідки це Вам відомо? Луценко сказав?

• Подобається Подобається x 1
  6. Мікі

Мікі Well-Known Member

Знову стандарт:)

7. Персі

Що саме? :)

8. VasMT

Про +100 охоронців...

9. Персі

Ну тут в темі і сказали. А шо, брешуть? :))) Айяяй. :) Ну, якщо брешуть, то Ганя Г. не забариться із спростуванням, звісно. Чи ще хтось. :) А наразі на фоні заяв Калініна про те, що Януковичу вічно щось загрожує, виглядає цілком правдоподібно. :)

10. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Нова влада працює по-новому. Інспектор з рибнагдяду і з екології тепер мають кришу з двох омонівців. Лапають рибаків з одною вудкою, виписують штрафи (не згадаю такого навіть з радянських часів), в той час як "людям" можна кататись на скутерах, катамаранах, лапати рибу з лодки. "ВСЕ ДЛЯ ЛЮДЕЙ".
    Ось наказ про нерест у Львівській області. Зверніть увагу на 5 і 6 пункти. Подивіться фотографії.
    НАКАЗУЮ:
    1. Оголосити квітень, травень, червень цього року місяцями охорони нерестуючої риби.
    2. На території Львівської області в цей період заборонити будь-яке рибальство, добування водних живих ресурсів у такі терміни:
    - в басейні р. Дністер з 1 квітня по 10 червня;
    - в басейнах рік Західний Буг, Прип’ять, Вісла з 1 квітня по 20 травня;
    - у всіх водосховищах, технічних водоймах з 1 квітня по 10 червня;
    - в придаткових системах водойм з 1 квітня по 30 червня;
    3. Як виняток, дозволити любительське рибальство:
    3.1 р. Дністер – від місця колишньої поромної переправи біля с. Млиниська до мосту у м. Журавно (Жидачівській район).
    3.2 р. Стрий – на лівому березі в межах м. Стрий.
    3.3 р. Західний Буг – на правому березі від межі м. Червонограда до автомобільного мосту Сокаль – Жвирка та від межі с. Ульвівок до межі області.
    3.4 Водосховище „Добротвір” – на лівому березі р. Західний Буг від 500 метрової зони скидного каналу до 500 метрової зони греблі Добротвірської ТЕС.
    3.5 Водосховище „Завадівське” – вздовж бетонної дамби.
    3.6 Водосховище „Оселя” – вздовж бетонної дамби.
    3.7 Водосховище „Терновиця” – вздовж бетонної дамби та по 200 м по обидві сторони.
    3.8 Водосховище „Прилбичі” – вздовж бетонної дамби та по 100 м з обох сторін.
    3.9 Водосховище „Гамаліївка” – по береговій лінії від с. Запитів, за винятком незабетонованого берега з боку впадіння р. Яричівка і зони гідротехнічних споруд ТЕЦ-2.
    4. У водоймах, що закріплені за районними, міськими колективами обласної ради УТМР, ЛОТМіР „Лісівник”, ТВМіР Західного регіону України дозволити любительське рибальство на спеціально відведених позанерестових ділянках.

5. Вилов риби в нерестовий період дозволити всім громадянам однією вудкою з одним гачком та спінінгом і тільки з берега.

6. Протягом нерестового періоду заборонити проводити у рибогосподарських водних об’єктах та в прибережних захисних смугах днопоглиблювальні, вибухові, бурові роботи, видобуток гравію та піщано-гравійної суміші, а також ЗАБОРОНИТИ ПЕРЕСУВАННЯ БУДЬ-ЯКИХ ПЛАВЗАСОБІВ, крім суден спеціально уповноважених органів, які здійснюють охорону водних живих ресурсів та у випадку надзвичайної потреби.

7. Інспекторському складу, іхтіологічній службі довести до відома обласної державної адміністрації, райдержадміністрацій та оповістити через засоби масової інформації населення, зацікавлені установи, підприємства та організації про встановлення термінів весняно-літньої заборони на вилов риби та інших водних живих ресурсів та проведення трьохмісячника з їх охорони.
    8. Заступнику начальника Львівдержрибоохорони забезпечити контроль за організацією та проведенням заходів з охорони відтворення водних живих ресурсів у весняно-літній період.
    9. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

Начальник управління Романичук В.В.[​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

• Подобається Подобається x 2
  11. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

[​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

---------- Додано в 18:24 ---------- Попередній допис був написаний в 17:42 ----------

Не можу не написати ще одну річ, яку зауважив в постанові про накладання адміністративного стягнення.
    "Я", Сисун З.М. ------------------ розглянувши протокол, ------------ який склав "Я", ------------- вислухавши осіб, що брали участь у розгляді ----------- "Я" ПОСТАНОВИВ.
    Чи не нагадує це славнозвісну трійку, але в Українському виконанні: 1 за трьох?
    А, навіть не за трьох, а за чотирьох, пропустив "Я" ВСТАНОВИВ.

12. S_Fighter

S_Fighter Well-Known Member

Бояться отруїтися...
    Хіба один вінок героїчний посмів напасти ;)

13. Ома

Ома Дуже важлива персона

:haha::haha::haha::haha::haha:

14. S_Fighter

Прикидатися дурником Вам не личить. Всі в курсі про Міжгір"я, про синочкову яхту, про Ахметова, капітал якого на сьогоднішній день більше 17 мільярдів баксів... А Ви тут про операції за Ваш рахунок...

• Подобається Подобається x 5
  15. VasMT

Не зрозумів з чого лахати... З Вашого намагання обілити браконьєра, чи з фоток сфотканих на приватному ставкові???

16. S_Fighter

Кожна дія породжує протидію, (і, зокрема, яскравий приклад тому виникнення дивізії СС Галичина, різня ляхів і жидів під час Хмельниччини і Коліївщини), тому чим нагліше діють довбограї з кліки Овоча, типу собачника, тим ймовірнішим є можливість настання, не доведи Боже, "крайняка".

17. VasMT

Я Вам і Вам подібним толкую вже більше року - ВІДСУТНІСТЬ відповідальності кожного тягне за собою вседозволеність... Спробуйте дати зауваження десятьом перехожим, що палять на вулиці? Семеро з десяти просто пошлють, але один може дати в пику... За ЗАКОННЕ зауваження...

18. S_Fighter

І тому країні потрібен пахан, нє?

19. VasMT

ДУЛЮ ва отримаєте, а не "крайняк" :haha:...
    Ставлю сто до одного... :)))
    Тим більше згадавши про БОГДАНА і Львів ;)
    Добре що бабла трохи вимутили у ієзуїтів (яких доречі потім кинули як лохів :))) )... Якби не їхні гроші - співали би ви інакшої, не цієї...
    Крайняк :haha: Я зара заплачу... БАРИГА - рушій прогресу... :)))

---------- Додано в 21:30 ---------- Попередній допис був написаний в 21:27 ----------

ФАКТ! Стопудово!!!
    Країні потрібен ПОРЯДОК!!!
    А порядок - це виконання всіма всіх законів. Лишилось питання як це втілити!
    Льогко!
    В кого парний номер паспорта - дати кайло, а в кого непарне - автомат... А за місяць поміняти їх місцями :haha: Правда до наших подібно???

20. S_Fighter

Та дай Боже, щоби ніц не сталося... Щоб ізбранніку югавастока вистачило клепки далі не нагнітати...

Львів вже не той (і Стрий, до речі, теж) що за Богдана (польсько-жидівський), а такий як був за часів УПА і Ви це прекрасно розумієте, тому Ваш сміх виглядає дещо напруженим...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)