Януковичу Браво!!!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 25 лют 2010.

?

Чи є хоч один позитив в Януковича?

1. Так і не один!

8,2%
  2. Є один але то мало

12,9%
  3. Є більше чим один

2,9%
  4. Ні одного нема

27,5%
  5. Янукович - придурок

43,3%
  6. Ворон - дурак

5,3%
Статус теми:
Закрита.
  1. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Навіяло... Якось натрапив на інфу, що у підручнику з арифметики у націстській Німеччині була така задачка: утримання кожного єврея у таборі коштує ХХ марок на добу, у таборі ХХ євреїв; скільки держава заощадить щомісячно, якщо них винищити?
    Ось така асоціація...

Думаю, варто поминяти у наведеній задачці євреїв на пенсіонерів, приміряти на себе, на що здатна сильна влада без опозиції. Ліс і річку коло Вас ще прихватизували? Треба підказати ;)

Останнє редагування: 3 тра 2010
    • Подобається Подобається x 3
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Різні аспекти "ери" Януковича...

---------- Додано в 23:14 ---------- Попередній допис був написаний в 22:07 ----------

І кожному жарті є доля...жарту....

http://www.youtube.com/watch?v=i21LaoSapKQ

• Подобається Подобається x 1
  3. apelsyn

apelsyn Well-Known Member

Скажіть, Ви - СПД ФО на єдиному податку?

4. Він-то обраний, але коаліція була сформована з куплених депутатиків та всупереч Конституції України. Тому і йдеться мова про узурпацію.

5. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Ага... без наемников....

6. apelsyn

Читатель_Обкома, тобто якщо Ви зараз платите максимум 200 грн, то і 1000 найдеться? Я чого питала..
    Просто тут кажуть- податки на пенсіі... Мій батько в свої 67 років СПД, має 4 найманих працівників. Правда у нього єдиний податок 100 за себе, тобто 300 за всіх. Плюс нарахування на зарплати, плюс податок за землю (за інше приміщення). Разом виходить біля 1500. Пенсія в нього 680грн. При цьому заробіток сезонний (восени, в основному), решта 8-9 місяців він платить "впусту" щоб не зніматись і не відновлятись щокварталу (а мо буде клієнт). Тобіж в середньому він заробляє 1500-2000 в місяць. Якщо він буде платити єдиного в 5 разів більше, на скільки йому збільшать пенсію? Чи мамі моїй? Я до того, що більш ніж 0,01% підприємців, яким ця тисяча не вилетіла з одного місця, перепрошую.

• Подобається Подобається x 5
  7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

8. Читатель_Обкома

Ну уж извините...за такие бабки можно и снятся с учета в налоговой временно...а надеятся на запаздалого клиента,себе дороже...
    Я сомневаюсь,что с "запоздалым" клиентом нельзя договорится и не светить доход...

9. apelsyn

тобіж їм (двом пенсіонерам) перепаде, аж раптом, 58 грн? Це при тому що вони СТІЛЬКИ платять бюджету ( я вже мовчу скільки заплатили за 40 років стажу) і оплачують в пф чотирьом людям?. Справедливо, нічо не скажеш.

---------- Додано в 21:53 ---------- Попередній допис був написаний в 21:49 ----------

Якщо Ви приватний підприємець, то повинні знати, що поновитись можете тільки раз в квартал. А якщо клієнт приходить раз в 2 місяці? Хочу сказати, що ми з Вами не те, що бізнес дрібний вести, не знати чи доживем до 67.

10. Ома

Ома Дуже важлива персона

Не вы ли говорили, что при высоких ценах на газ вам прийдется уволить ваших рабочих?
    У меня два варианта:
    1) Вы обманываете нас
    2) Вы обманываете государство

11. VasMT

От клятий Янукович...

12. Читатель_Обкома

100% писал...:good:
    о_О Вы шо???????Ни в коим рази!!!!:give_rose:
    Да есть малеха....;) трохи не доплачиваем налоги....:)))

• Подобається Подобається x 2
  13. Ома

Ома Дуже важлива персона

Если эти "внештатные" получают доход от ООО и его нигде не декларируют - то вот вам криминал. Если они получают постоянный доход от ООО через СПД, то это криминал, шитый белыми нитками.
    Мне непонятны ваши споры, в таком случае. Вы на своей шкуре ощущаете необходимость обманывть государство, чтобы выжить и адвокатствуете украинскому налогообложению. о_О

14. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Вполне возможно...Только тогда стоит вспомнить мой постоянный вопрос - когда мы увидим принародное покаяние ледиЮ и пана пчеловода - что они привели в свою команду и посадили в ВР продажных шкур, что они виноваты в создавшейся ситуации и они несут за это полную ответственность...Дожемся - как думаете?
    А пока ждем - знак равенства ВА=ЮВ=ВФ никто не отменит.

15. Ома

Ома Дуже важлива персона

Меня поражают такие новости. И расстраивают одновременно. С одной стороны я радуюсь за французов, с другой - в ужасе от нас с вами.
    Смертность устриц! Феноменально! Тут смертность народа, разворовывание страны, коррупция никого не удивляет, не пугает, не заставляет противостоять этому. Зарплату в некоторых отраслях задерживают месяцами, не говоря уже о ее размере - и что - ни одного выступления профсоюзов.
    Единственное, я наивно надеюсь, что мы сможем пройти тот путь, который прошли европейцы за сотни лет более быстрым темпом.

• Подобається Подобається x 5
  16. Romko

Счетная палата: На лекарствах в Украине наваривают 150-300%

Нарешті ми діждались Вашінгтона...з новим і праведним законом...(с):girl_angel:

Василю,де ж він раніше був,як нас так дурили,га?:ireful1:

17. VasMT

Коби то знати... А число 150-300, явно занижене... Якось читав, що наші закуповують медикаменти у ДВІСТІ-ТРИСТА разів дорожче сусідів, поляків, білорусів... Не хочу перетирати цю тему, Вам і без мене все зрозуміло...

18. Це називається з хворої голови на здорову. Продажні шкури є всюди і тільки там, де немає законів, ці продажні шкури мають успіх. Янукович разом з КС зробив законним беззаконня от і результат. Коли Ющенко був президентом, такого беззаконня не було і Янукович отримав по руках за те ж саме. Чи Ви вже забули?
    ЗІ До речі, Іісус теж мав зрадника. Дехто дав за зраду 30 срібняків. Теж забули? За скільки зараз покупають пенсионерів? За 30 гривень?

19. Romko

А нашо тратитись?

20. Ома

Ома Дуже важлива персона

Кроме политических последствий "сотрудничества" с Россией, Янукович может ущемить поддержавших его олигархов:
    На мой взгляд это - просто вопиющая гэбэшная наглость. Они "претендуют" на частную структуру! ФСБ-шный отъем бизнеса выходит на международный уровень. Хотя, видимо, они Украину уже международным уровнем не считают.
    http://www.focus.ua/politics/115784
    Неужели они позволят ему это сделать?

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)