Януковичу Браво!!!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 25 лют 2010.

?

Чи є хоч один позитив в Януковича?

1. Так і не один!

8,2%
  2. Є один але то мало

12,9%
  3. Є більше чим один

2,9%
  4. Ні одного нема

27,5%
  5. Янукович - придурок

43,3%
  6. Ворон - дурак

5,3%
Статус теми:
Закрита.
  1. Персі

Персі La mafia è immortale!

От знайома поділилась посиланням на допис в блозі своєї подруги... А я, в свою чергу, ділюсь із вами. :) Бо сподобалось і згідна по всіх пунктах:

як швидко ми забуваємо погане

• Подобається Подобається x 3
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Оскому ще не набило? Ви, пАмаранчові, як Петросян - обсмоктуєте жарти двадцятирічної давності... У цих анекдотів така вже борода....
    Тай тьотка нашкрябала це в "порыве страсти" - з горя від прольоту її жіночожурнальних кумирів в першому і другому турі...
    Набридло. Давайте щось нове, Розпорпайте, приміром, що Азаров позашлюбний син Герман від Шуфрича...

4. Персі

Як на мене, як мінімум невиховано, а десь і на межі з хамством, абсолютно не знаючи людини, робити якісь далекоглядні висновки про її почуття, мотиви вчинків, особистість в цілому.
    Ми залишимо поле діяльності з досліджень хто чий позашлюбний син для прихильників пана Януковича. :)

5. VasMT

6. Персі

7. VasMT

Замість постити будь-що будь-де подібне за кольором, поцікавились би історією цієї гілки:
    25.02.2010, 14:19
    30.04.2010, 23:24
    про
    Наклацаний на клаві в понеділок, 08.02.2010, liolia_ю.

Запізнились, пані Персі, майже на три місяці... Інформації нуль, емоцій через край, і все повторення шмарків Йулькі і її компанії...

Можете замінусовати мене або в ігноруванн запхати.

8. Персі

Я перепрошую, але так і не зрозуміла, яке відношення має час написання допису до Ваших висновків з приводу поривів горя, страсті і т.д.? Не ображайтесь, але, як на мене, Ви просто дуже негарно перейшли на особистість, причому зовсім не знаючи людини, ще й для чогось акцентуючи увагу на стать. І все тільки тому, що у Вас інші політичні погляди.
    А по друге, є речі, які не втрачають своєї актуальності, скільки б часу не пройшло. :) Так і Янукович. "Каким ты был, таким ты и остался". :)
    Я нікому не ставлю мінусів і нікого не пхаю в ігнор. :) Навряд, чи у віртуальному просторі хтось може мене так зачепити, щоб спровокувати на такі кардинальні дії. :)

• Подобається Подобається x 2
  9. Romko

А навіщо Януковича абіжаєтє....
    Василь преклоняєцця...а Ви отак....

Обіщає....

10. Янукович зараз це - узурпація влади, паплюження Конституції, здача національних інтересів та зневага до виборців. На мою думку, забагато. Отже, на наступних виборах в Раду треба вказати узурпаторам на їх місце.

11. Полковник

Полковник миється в бані

Какая узурпация, если ОН и есть законно избранная влада?

• Подобається Подобається x 1
  12. Romko

Мдя...показав він "ліцо"

І...тотальна розпродажа...

А світить усім

• Подобається Подобається x 4
  13. VasMT

Не пересмикуйте, Романе...
    Янукович, як людина, політик, президент, керівник мені байдужий...
    Мені подобається робота його команди. Швидко, чітко, планомірно... Як по вертикалі, так і по горизонталі... Якби в четверому-п'ятому році пАмаранчові взялись до роботи, а не продовжували дурити людей, о, Ви могли б мені закидати і обожнювання, і фетишизм, і будь що... За шістнадцять років безвиїдного проживаня я вперше бачу ДІЮ! Не ахи-охи над трипільськими черепками, не тихий грабунок всього, чим була багата Велика Країна (я про Україну), а РОБОТА! І повірте мені, якщо за якийсь час буде покращення, не Клондайк-Ельдорадо, а банальне покращення життя, хоч на трохи, пАмаранчові загнутся... Колись, пам'ятаєте, я прогнозував, що скоро у ПР буде конституційна більшість? Так ось на сьогодня в них 240 мандатів, а на 11.05. сплановано прийняти ще 10 депутатів... Вони прийшли надовго... Людям, як зневажливо називав їх "маленькими українцями" Миздобул, потрібно спокою, роботи, оплати праці і гідного рівня життя... Вболівання бувших за якусь, тільки ними уявану україну, людей не цікавить... (слово "україна" написано з малої, щоби показати бачення бувших до нашої країни)

14. Romko

Нема мови...ДІЯ імєєт мєсто бить... І то "чістаканкрєтно"... Ющенко продавав Україну втіхаря,прикриваючись маскою націоналіста...граючи роль українця,продавав Росії підприємства,що ще животіли.... Як виявилось,готував плацдарм для свого наступника - ДІЯча,що довершить справу. Продасть Україну оптом."Героям слава"...

15. VasMT

Побачимо... Хоч моя думка інакша...

16. premium

premium Well-Known Member

А хіба наступні вибори будуть? о_О

17. Romko

18. Stalin

Stalin миється в бані

Romko
    И зачем такие картинки постить?? Боитесь, что кормушку и парашу отберут??

19. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Даю ;)

"...у країні не залишилося жодного органу центральної влади, який би не був повністю підконтрольний "регіоналам". Ситуація безпрецедентна: протягом усієї історії незалежної України Верховна Рада завжди була опозиційним до президентської вертикалі центром, тим самим забезпечуючи баланс політичних сил у суспільстві." http://vidgolos.com/22642-yak-yanukovich-perestane-buti-prezidentom.html

дежавю:

"Бертольд Брехт. Карьера Артуро Уи, которой могло не быть":
    http://www.theatre-studio.ru/library/breht/breht3_5.html#26

і?

20. VasMT

А ось 11-го і побачимо...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)