Януковичу Браво!!!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 25 лют 2010.

?

Чи є хоч один позитив в Януковича?

1. Так і не один!

8,2%
  2. Є один але то мало

12,9%
  3. Є більше чим один

2,9%
  4. Ні одного нема

27,5%
  5. Янукович - придурок

43,3%
  6. Ворон - дурак

5,3%
Статус теми:
Закрита.
  1. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Іноді варто читати уважніше. Наприклад, про те,
    1)якого числа пропав хліб, і якого - проведена владна нарада.
    2)хто на ній був присутній.
    3)якщо це "шоу" кореспондюг та опозиції (так ви постійно намагаєтесь називати сотні важких проблем, породжені крадіжками влади, які ростуть як сніжна куля) то чому мовчить прокуратура?
    4)Так де пшениця!? Борошно!? Хліб!?

Бо ще

Це що, Дніпропетровщина врахувала запаси Луганська, а Луганськ - Дніпропетровщини? І так запаси хліба "подвоїли", поки він їхав за кордон?

• Подобається Подобається x 4
  2. Svjato

Svjato Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Вчора зранку, при увімкненні бравзера, першою йшла новина про те, що пропав хліб у Свєрдловську. Ближче до обіду про "голодомор" чірікала вся жовта преса. І щн вчора влада Луганська запевнила, що питання з хлібом роздуте і тримається під контролем. А перші ластівки були ще тиждень тому. Почалось від підняття за ніч ціни на хліб.
    От я і задаю Вам питання: Чому хліб пропав тільки в ЛУГАНСЬКІЙ області? Чому не пропав в Рівному, Запоріжжі чи Сімферополі? Га?

4. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

На ваше "ГА?" у мене є "Ось вам!":

Як думаєте, куди і яким маршрутом поїхало зерно і борошно? Знову "жолтая прєса"!? Тоді чому цього пана Федьковича не запросила Генпрокуратура і не запитала: звідки інформація? Хто вивозив, як вивозив? АДЖЕ ПРОЙШОВ МІСЯЦЬ З ДНЯ ПУБЛІЧНОГО ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ЗЛОЧИН!

• Подобається Подобається x 3
  5. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Залюбки! Відкривайте тему, якщо цікаво, бо тут заофтопимо.

6. VasMT

Ну і "кума" :)))
    А до чого тут минулорічна гречка до цьогорічного борошна? Га?
    Бо з гречкою все зрозуміло. За "бугром" гречка коштувала min удвічі дорожче, аніж силою втримана вітчизняна на позначці 12 грн. А з борошном щось не клеїться ;)

7. bora

bora Well-Known Member

Закінчились у всіх.
    І з"явиться нескоро.
    Чому решта не зупинились? Читаємо ЗМІ. 15 областей вже підняли ціни на хліб. Решта - не зізнаються чим їм пригрозили, щоб цього не робити. Але колись запас їх міцності може закінчитись так само.. Ніщо ні звідки не з"являється - в мінус працювати вічно не можна. Коментував директор того заводу, що за 26 років його роботи на хлібозаводах такої ситуації ще не було. Докермувалися.
    І думаю пекарні дуже гарно продемонстували ВЖЕ, що буде далі за таких "руководітєлєй" і постійного тиску на підприємців. Якщо соціальний хліб прибутковий, як кричать влада - чому ним не займеться будь хто? Вперед - ринок вільний, заводи зупиняються, конкуренції немає, бо дешевшого борошна нема у заводів. А що натомість? Ніхто по ціні заводу виробляти його не береться. Нема дурних працювати в мінус. Хіба заводи, яким можна щось пришити, якщо не послухаються - бо комусь стільки основних засобів шкода кинути, комусь людей...
    Подумайте, нас повертають таким чином до адміністративної економіки..Які такі реформи? Як можна в них після таких діянь вірити?

Ще думка.
    Та подумаєш.. Шо цим фахівцям до того.

І апофеоз

Останнє редагування: 9 бер 2011
  8. VasMT

Ну да, ну да...
    А чого ж тоді хліб "щез" тільки в Луганську?

9. bora

bora Well-Known Member

дочитуйте і другий абзац.

Хм.. Припинені інтервенції борошна з АФ. ВСІ губернатори з Азаровим вкупі волають - МИ ВІДНОВИМО, випадково підтверджуючи, що поставок по всій Україні таки нема (ну не подумали хлопці, що саме вигідно коментувати, ато б брехали і що все постачається).

Від 2 березня.
    З Уніану.

Вибачте, якщо Ви ще раз напишите багатозначне і нічим не підкріплене "ну да-ну да" вважатиму це звичайним троллінгом. Свою позицію потрібно аргументувати. Поважайте людей, які Вас читають.

10. VasMT

Тоді і Ви вибачте... Якщо ще раз заявите,
    і не вкажете в якій області, крім Луганської, це сталося, вважатиму жіночою логікою.

А для початку скажіть, чому пройшло ситуативне "подорожчення" хліба 2-3 березня у Чернівецькій і Луганській областях (по одних і тих же "причинах"), а "щез" тільки в Луганській?

• Подобається Подобається x 2
  11. bora

bora Well-Known Member

А чоловічою неуважністю не хочете?)
    Мій допис - цитата -
    Бачте, внутрішній ринок борошна це не базар Краківський, - це ВЕСЬ український попит, всі його регіони.
    Для більш детального вивчення матчастини

В двох? Кидати лінки на 15 областей? А читати будете? Чесно-чесно? Не так як мої дописи?

Не певна, що для початку. Хіба чутиму аргументи. Але скажу - підняли там, де ризикнули (не побоялись погроз влади).
    Чому не щез в решті регіонів.. Для Партії регіонів важливо, щоб народ мав хліб. Треба зазначити, що вони особисто для того нічого не роблять. Ба. навіть доводять галузь до таких інцидентів як в Луганській області. Коли десь в 2003 році почали банкрутувати хлібозаводи в державній власності - влада їх швидко спекалася, щоб не було біди з хлібними бунтами, бо знали, що приватники не допустять такого безконтрольного розкрадання і банкрутсва. Приватники почали тягнути самі галузь.
    Що тепер? Влада наявністю дешевого хліба прикриває всі свої решта непопулярних рішень... Але не має до того здобутку жодного відношення (виняток - київ та одеса - це єдині області, що отримували дотації для випічки збиткового хліба) - бо ніяких реформ по сьогодні в галузі не провела. Я можу до кожного свого слова знайти відповідне посилання. Але думаю якщо Ви настільки зацікавлені в об"єктивній оцінці - знайдете публікації на тему, наприклад, в Дзеркалі тижня.
    А ті проекти, які влада все ж пропонує - оцінки міжнародних експертів вже маємо. (Посилання вже давала!:) )

Де хліб ще подорожчав, для тих хто не дружить з гугльою)
    житомир
    одеса
    волинь
    крим
    чернівці
    кіровоград
    харків
    суми
    запоріжжя
    Донецька обл..тут багацько заводів і раз, і два і три.
    харків
    тернопіль
    кременчук
    А ось ще де щезає хліб потроху..просто не всі фіксують.

Ще знайду - додам:)

Кому цікаво чому дорожчає борошно.

• Подобається Подобається x 6
  12. VasMT

Щож, давайте по буквам...
    Ви заявили, що
    і навели витяг із статті. Дочитати статтю до кінця, або поцікавитись іншими джерелами, у Вас напевно не вистачило часу.
    Оце з "понеділка" було заявлено ще 15-го лютого.
    Ідемо далі...
    І не наводите жодного факту, хоча я Вас про це питав...
    Ще раз: Озвучте ще хочаб три області (крім Черноуцької і Луганської), де хліб подорожчав би хочаб на 5%.
    Наступне:
    Зверніть увагу, не 7-8-го березня, а ДРУГОГО, За тиждень до свєрдловського "голодомору".

Все інше, написане вами - вода і емоції...
    Склавши до купи оце все можна зробити відповідний висновок.

13. bora

bora Well-Known Member

Я все дочитую. Інтервенцій не було. Були - заяви. З певних причин жоден виробник про це офіційно в лице владі не скаже. Проте ні Азаров, ні жоден його прислужник досі не може сказати скільки КГ відвантажили. Бо не відвантажили. Каюсь, наших політиків треба вміти і між рядків читати.
    Чому б Вам не піти у Дзеркало тижня працювати? З Вашими "не водними" і "не емоційними" знаннями мали б взяти.) Але натомість Ви тут зайняті тим, що заперечуєте очевидне. Чиновник? Дякую, все зрозуміло.

Ось чому Вам важко очевидне помітити -
    Влада над цим працює - системою замилювання очей, а не над постачанням борошна. Постачання борошна з АФ мало початися як ЩОРОКУ - з 1 січня, щоб винних не шукати.

Ви впевнені, що маєте право мене в цьому звинувачувати? Допис - #4171.
    Для Вас можу продовжити пошук.

Ділитися сотнями джерел я направду не маю часу.) Заздрю Вашій роботі. Моя має робитись не на форумі. Ввечері загляну.

14. VasMT

Очевидне - це наявність хліба на полицях магазинів!
    Чому не відповідаєте на мої прості питання?
    Поясніть свої слова, як не отримавши жодного кг борошна можна забезпечувати Україну хлібом по стабільних цінах? Не можете? А чё?

Ні. Просто скептик, який перевіряє все. Навіть Ваші слова... ;)
    От з цього і потрібно було починати. :))) Щасливої дороги...

15. bora

bora Well-Known Member

Скільки я Вам областей перерахувала? От це очевидне ви і заперечуєте.
    Як можна? За рахунок продажу ще й тортів та печеньок. А ті хто не має потужностей на чомусь другому заробляти - закриваються. Вірите, що Азаров в цьому зізнається колись?
    Знайдіть цифру скільки хлібозаводів збиткових і закриваються. І буде Вам правда про галузь, і відношення влади до неї. А вона не одна така. Це - складова економіки. А її регулюють методом - приженемо 20 перевірок за тиждень і повішаємо на вас гучну справу.

Мені більше нічого не треба говорити - ця влада себе показує вже і покаже ще. Нехай Вам з нею щастить. Сподіваюсь ці дописи хоч вона вам оплатить.

16. VasMT

Жодної!
    Де і скільки?
    Шукав. Нема!
    Знову логіки нуль...
    Як можна на збитковому підприємстві "перевірятись" двадцять разів на тиждень і не закриватись?

17. bora

bora Well-Known Member

Проти цього я безсильна) Форумляни, читайте уважно, будь ласка. І буде нам щастя. Декого ставлю в ігнор.

18. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

:good:Прекрасна оцінка роботи влади Януковича.

19. VasMT

...
    І так по всіх іншиж областях... І то на 7-10 коп, що очевидно, виходячи з інфляції і подорожчення вартості пального... А де різке підвищення на основі того, що закінчилось борошно? Нема...
    Звичайно, що політично-затурбованим хотілося б, щоби так було...
    Ну слава Аллаху, бо важко розмовляти з Барбі...

20. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Тролі, вони такі, з ними не посперечаєшся.

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)