Януковичу Браво!!!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 25 лют 2010.

?

Чи є хоч один позитив в Януковича?

1. Так і не один!

8,2%
  2. Є один але то мало

12,9%
  3. Є більше чим один

2,9%
  4. Ні одного нема

27,5%
  5. Янукович - придурок

43,3%
  6. Ворон - дурак

5,3%
Статус теми:
Закрита.
  1. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Я не буду углубляться в экономику, тем более,что я не экономист. Скажу только, что не стоит изобретать велосипед, а взять за образец для реформ любую бывшую соцстрану, которая сейчас состоит в НАТО.

Простите, Вы случайно не в кабмине работаете?

• Подобається Подобається x 12
  2. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Случайно нет:nea:..а что Вам как то Кабмин мешает денег заработать?

---------- Додано в 20:15 ---------- Попередній допис був написаний в 20:13 ----------

:good::good::good:
    Лучше специалиста не скажешь!!!!

• Подобається Подобається x 4
  3. Blaberus

По этому поводу народная мудрость гласит:"Не родись красивым, не родись счастливым, а родись в Макеевке".

• Подобається Подобається x 6
  4. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Первый год президентства Виктора Януковича войдет в историю, как год массового подорожания основных пищевых продуктов http://delo.ua/ukraine/kak-podorozhali-produkty-za-per-153443/

Останнє редагування: 6 бер 2011
  5. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 1
  6. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

7. smeet

smeet просто спілкуюсь

Юрій Андрухович про "феноменальну можливість трахнути владу солідарною дією"- Своє ставлення до Шевченківської премії (Тарас Григорович тут ні до чого, це просто користування його іменем) я сформулював наприкінці 1990-х років: її не можна брати, бо від неї смердить. Ця премія завжди оповита конфліктами, доносами, інтриґами, у неї зла аура і зла карма. Передусім тому, що її - як за часів совдепу, так і незалежних - контролює найвища влада країни. А всім відомо, яка в нашій країні найвища влада. Як за часів совдепу, так інинішніх.

Але я не засуджую своїх колеґ, які нею спокушаються. Як казали колись у Галичині, най їм Бог гріха не пише.

Василь Шкляр ішов до цієї премії все своє дотеперішнє життя. Це я так здогадуюсь, можливо, я перебільшую. Він її отримав рішенням комітету. Далі починається те, про що я написав вище - конфлікти, доноси, інтриґи. Ситуація зрозуміла, я про неї говорив, відповідаючи на запитання Ірини Славінської з «УкрПравди»: Табачник наказав, Красовицький виконав, Мірскій додав смороду.
    Що мені не зрозуміло: відмова Шкляра. Тобто навіть не вона, а всі ці компліменти верховному табачнику, себто Вікторові Федоровичу: я Вас шаную, я до Вас із незмінною повагою. Той віддячив сторицею і премії не дав. До кого було це звертання «з незмінною повагою»? До зека?! До душителя всього українського?! Поганий Табачник і добрий Янукович?!

Тепер конструктивне. Ця ситуація може стати феноменальною можливістю для громадянського суспільства трахнути владу ненасильницькою солідарною дією. Для цього треба зібрати для Василя Шкляра ту саму суму, щоб він таки отримав премію, але вже не від «паньства». себто державної верхівки, а від народу. Скільки там тої премії - 280 тисяч? Треба створити незалежний оргкомітет зі збору альтернативної Шевченківської премії для Василя Шкляра. Я перший даю тисячу. Якщо нас таких буде 280, ми їх взуємо.

http://bookvoid.com.ua/events/premii/2011/03/06/095755.html

• Подобається Подобається x 5
  8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Спочатку думав, що то Ви таке написали :)))

9. zet

zet Дуже важлива персона

А когда власть сменится, то прийдется срочно переродиться в другом месте...[​IMG]

10. Ravin

Ravin Well-Known Member

У Тигипко считают, что "Украина не доживет до новой победы Януковича"
    Понедельник, 07 марта 2011, 14:44
    о_О

• Подобається Подобається x 8
  11. Blaberus

Справедливости ради "браво" следует сказать не только Януковичу, но и Протывсихам.

---------- Додано в 16:45 ---------- Попередній допис був написаний в 16:43 ----------

А буденовку и велосипед он не хочет?:haha:

---------- Додано в 16:46 ---------- Попередній допис був написаний в 16:45 ----------

Давно пора!

• Подобається Подобається x 8
  12. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Все еще по Жюле плачетесь? Ну-ну...

13. Bambook

Bambook Persona non grata

Для початку варто сказати спасибі тим 3/4 населення, які змусили всіх інших вибирати між істеричкою і гопником...

• Подобається Подобається x 2
  14. Blaberus

15. Дальневосточник

Гм... Можно и по-современнее! Их есть у нас! :mocking:

16. Blaberus

17. Spika

Spika Well-Known Member

Это неправда. Учитывая, что наличие "теневого сектора" в экономике страны ни для кого не новость, и существует этот сектор уже лет и лет... А также учитывая, что есть такой сектор и в с\х, то черный рынок хлеба появился не сейчас. Приблизительно те же 50% выпеченных буханок неучтены и продавались вчерную.
    А вот спекулятивно-дефицитный рынок... Это уже симптом.

Извините, тут просто не понятно, о каком таком подавляющем большинстве граждан вы говорите? Кто нас заставлял?

Вот именно потому, что вы даже приблизительно не предствили себе в чем в стране проблемы и что для их решения надо делать, вы не можете себе даже представить, какую команду политиков приглашать к власти. Самый простой способ - "собезъяничать" (хоть бы предложили конкретный "образец" страны для обсуждения). Но и к счастью, и к сожалению - не катит.
    Особенно с НАТО. Не мы не хотим в НАТО! В НАТО НАС НЕ ХОТЯТ. Не зачислил "золотой миллиард" украинцев к себе. (они вместо нас тут уже готовы заселить других людей. вы эту сноску пока понять не пытайтесь. просто запомните.) Так, что у Украины будет свой особенный путь. Хотите понять какой, подумайте над тем какие нужны реформы. Раз "не экономист"..., то в экономику не лезьте. Предложите то, что близко вам по вашей деятельности.

Ну, а вам на ответ - "Да". И не затягивать.

18. Bambook

Bambook Persona non grata

Йоперний театр, замість відповісти на питання:
    вчепилися за слово НАТО, яке там взагалі було лише для прикладу згадане...

19. Дальневосточник

20. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)