Януковичу Браво!!!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 25 лют 2010.

?

Чи є хоч один позитив в Януковича?

1. Так і не один!

8,2%
  2. Є один але то мало

12,9%
  3. Є більше чим один

2,9%
  4. Ні одного нема

27,5%
  5. Янукович - придурок

43,3%
  6. Ворон - дурак

5,3%
Статус теми:
Закрита.
  1. iso

iso Well-Known Member

2. Ravin

Ravin Well-Known Member

Янукович недоволен работой чиновников

---------- Додано в 13:00 ---------- Попередній допис був написаний в 12:53 ----------

Янукович планирует до 2014 года реформировать аграрный сектор Украины

Президент Украины Виктор Янукович заявил о намерении реализовать реформу аграрного сектора экономики до 2014 года.

• Подобається Подобається x 3
  3. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Когда я слышу слово "народ", моя рука тянется к валидолу. (с) Шендеровіч

• Подобається Подобається x 5
  4. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

И чего вам галичанам надо

"Губернатор Львовской области Михаил Цымбалюк считает, что самым большим союзником Западной Украины является Президент Виктор Янукович. Об этом он сообщил журналистам во Львове. По его словам, в частности, в этом году Львовщина получила из госбюджета рекордную сумму – 2,6 млрд грн. на строительство объектов социальной сферы к проведению Евро-2012. «Это возвращение долгов, которые за 19 лет задолжала Галичине вся власть», - сказал Цымбалюк.

Председатель облгосадминистрации считает, что 2011 год вообще станет рекордным для области в плане поступления средств. Ведь в планах строительство двух дорог до пересечения границы между Украиной и Польшей, завершение строительства стадиона во Львове и инфраструктуры вокруг него, реконструкция железнодорожного вокзала и привокзальной площади, строительство одного лучших в Украине терминалов и взлетно-посадочной полосы в ГП «Международный аэропорт« Львов ». «Это реальные шаги, которые делает Президент на Львовщине», - сказал губернатор.

Сергей Билый

• Подобається Подобається x 1
  5. Ома

Ома Дуже важлива персона

Эвакуюватись тільки прийдеться януковочам. Не правити їм до 2015.

• Подобається Подобається x 2
  6. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

;)
    А спорим на ящик коньяка Закарпатского ,что будет до 2015 года..а может и дольше...:mocking:

• Подобається Подобається x 2
  7. Ома

Ома Дуже важлива персона

Легко. Только мне ящика многовато. В случае моего выигрыша я бы удовлетворилась одной бутылочкой Hennessy X.O.
    :cools:

• Подобається Подобається x 6
  8. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

:good::good::good:
    Нема пытань!Домовились!:give_rose::give_rose::give_rose:
    За мной не заржавеет.
    В случае Вашего проиграша,мне будет достаточно Вашего признания,что Вы были не правы.:give_rose:

9. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Считайте, что я разбил! ;)

10. Bambook

Bambook Persona non grata

Та не треба мені тих грошей з бюджету, щоб знову мені притикали "ми вас кормім" - насправді частково і за мною заплачені податки.
    Мені - та й вам також - обіцяли притік приватних інвестицій, а не заритого державного бабла. Треба було створювати нормальний інвестиційний клімат і розробляти привабливі інвестпроекти. І нормально їх презентувати, і домовлятися нормально, а не так, як наш Садовий спільно з Яником, а потім з Юлею - з інвесторами будівництва стадіону. І тендери проводити не з одним учасником.
    А так - зарили бабло в стадіон, зараз от мого знайомого, який по масових акціях виступає, просять розробити концепцію концертної діяльності - тільки тепер доперли, що стадіон як споритивна споруда в нас не буде окуповуватися ще багато-багато років.
    І ще цікаво, скільки з цих грошей насправді повернулося в Донецьк. Тільки не у ваші, Тіме, на в Яреми кишені, а в Донгорбанки різні та на інші рахунки Ахметова й Колесникова...

• Подобається Подобається x 4
  11. Svjato

Svjato Well-Known Member

Це той, який мусить казати все слово в слово?

Мда... Галичина за кордоном побільше заробляє - прибираючи за тими, як тут люблять казати... А, наші медики ще по цілому світі - в Лівії тільки 300 чоловік евакуювали...

А, до грошей - за орієнтовними підрахунками (деяких партій, що хотіли би собі хапнути - податками і ще якось) українці за один рік 10 мрд Євро заробляють для України (те що присилають) То названі вами 2,9 мрд - що повернулися з києва - це одна 50-та.

Дайте подумати...
    Євродоріг, ще одне авто на сім'ю, басейн на дачі, Податок 30 відсотків і без понтів, страхову медицину і екстрену для туристів, депутатів тільки 20 чоловік, відміну усіх пільг всім, відміна усіх акцизів та ліцензій (на все - навіть на термояд), супутник свій украйнський на орбіті це вже так, для понтів :)))

• Подобається Подобається x 5
  12. Ravin

Ravin Well-Known Member

А всё остальное... - для сказочных удовольствий?

13. Svjato

Svjato Well-Known Member

Я ж написав - те, чого би ще не завадило...

14. Ома

Ома Дуже важлива персона

Ніхто не буде інвестувати в сучасну Україну. Нічого привабливого, крім фінансового сектору. У всіх рейтингах ми впали дуже сильно.
    Ось читала російського експерта про Росію. На нас теж дуже схоже, тому приведу цитату:

15. smeet

smeet просто спілкуюсь

Вто кедь Балога Вам го дасть;)

16. Spika

Spika Well-Known Member

Мат в украинский язык пришел не из русского языка!
    Из старославянского!

Вот так и хорошие дела Януковича перевираются...

17. Bambook

Bambook Persona non grata

А ще чесні податківці і олені діда мороза :)))

18. Ома

Ома Дуже важлива персона

Методи 90-х і нічого нового. Щось придумувати не треба, треба тільки розпотрошити країну і все. Теж мені, бізнесмени, ....

19. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Голубой губернатор назначенный голубым президентом. И чего он сможет насчитать?:mocking:
    Перечислите, пожалуйста.
    Ага, реформы в сельском хозяйстве чувствуются. Пшенобольше десяти гривен. Про гречку не говорю.

20. Spika

Spika Well-Known Member

Хорошо. Перечислю... Только вначале вы перечислите пожалуйста необходимые (НА ВАШ ВЗГЛЯД) стране реформы. Хоть самые актуальные. Ну, без которых, НИКАК..!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)