Януковичу Браво!!!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 25 лют 2010.

?

Чи є хоч один позитив в Януковича?

1. Так і не один!

8,2%
  2. Є один але то мало

12,9%
  3. Є більше чим один

2,9%
  4. Ні одного нема

27,5%
  5. Янукович - придурок

43,3%
  6. Ворон - дурак

5,3%
Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Йє-єєє-є-є..... Ах- ха-ха-ха-ха..... Йє-є-є-є-є.....

• Подобається Подобається x 2
  2. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Я так зрозумів, що відповіді Ви не отримали.:nea:

• Подобається Подобається x 3
  3. Spika

Spika Well-Known Member

О,как..! Выходит по-вашему, в том, шо украинцы матюгаются тоже москали виноваты?!

4. Blaberus

Останнє редагування: 26 лют 2011
    • Подобається Подобається x 4
  5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Президентський сайт ще не вивісив... Українська п(равда) теж... Ждём-с... :)))

---------- Додано в 13:54 ---------- Попередній допис був написаний в 13:50 ----------

Практически не употребляю матерных слов. Уголовники научили. А если Вы заменяете человеческий язык матюками, то какой москаль Вам доктор? :)))

• Подобається Подобається x 1
  6. iso

iso Well-Known Member

7. Ravin

Ravin Well-Known Member

В рейтинге стран с опасностью революции Украина заняла 22 место

• Подобається Подобається x 6
  8. Svjato

Svjato Well-Known Member

9. Blaberus

Как я понял, индекс человеческой тупости не учитывается. Зря!
    А что, жизнь незначительно ухудшилась?

10. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ні я такого не казав.Я казав про те звідки в Україні взялися матюки. А те що матюкаються російським матом то самі винуваті, що є то є.Я мав на увазі походження мату.Взагалі з розвитком систем комунікації поняття чистої мови пропадає. Матюкається російським матом майже цілий комунікативний світ. Ясно що десь :)в племенах Африки про ньогоне знають, але там де ступила нога росіянина там росповсюдився російський мат.

• Подобається Подобається x 5
  11. Spika

Spika Well-Known Member

С матюками - "не безусловно". Особенно учитывая бросающееся даже в невооруженный глаз -
    .

Не надо наговаривать на россиян. И у самих мордашки в пуху. С вами даже профессора-лингвисты не согласны. А я так тем более.

Дальше сами.

Да. Сила русской энергетики, и русских "ускорительно-успокоительно-восхищательных" о_О слов действительно велика. :)

12. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

13. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ви говорите та не договорюєте.Я не казав, що в українській мові цього немає. І Леся Ставицька про це ткож каже:"— Если говорить о мате, то эти слова имеют праславянское происхождение и есть во всех современных славянских языках. Надо различать нецензурные слова, которые употребляются как названия органов, действий, например, в эротическом фольклоре, — и те же слова, употребленные как ругательство. У россиян мат всегда был более публичным: ругаться при женщинах, детях там не считают грехом. Украинцы же в быту меньше пользовались собственно матом. Вместо этого у нас преобладает так называемая шит-культура ругательства (с английского ”шит” — дерьмо. — ”ГПУ”). То есть все, что связано с нижней частью тела, туалетом, а не секс-культура, как у соседей. Существует теория, что шит-культура преобладает у западноевропейских народов."http://gazeta.ua/ru/articles/culture-newspaper/219209
    Це те саме про що я казав.Я також мав на увазі основних три слова що означають чоловічі, жіночі геніталії і сексуальний процес Ці слова аж ніяк не українського походження. І повірте мої слова чисто констатуючі і аж ніяк не звинувачувальні.Я ними аж ніяк не збирався принижувати російську націю-традиції є традиції і ми нікуди від цього не дінемся,як і те, що з роками ці слова ввійшли в українську розмовну мову і ми від цього вже нікуди не дінемся. У мене в сім"ї ні моя дружина ні мої діти не чули ніколи від мене матюків. Чи використовував в своїй мові матюки я? Звісно, в основному в молодості, тому що це між хлопцями вважалося прикольно і круто. В армії-там це було для зв"язки слів, говорили всі від вищого командування і до рядових. На роботі-в спілкуванні з пацієнтами ніколи за всі 30 років стажу ніразу. Але в нашій лікарні є колеги,які вважають це нормальним і при пацієнтак матюкаються як "сапожники". Я за це їх зневажаю.Я вважаю, що як лікар, так вчитель, так і священник ці слова повинен забути-інакше вони не мають права називатись інтелігентами.Все залежить від загальної культури в суспільстві. Коли письменник пише твір з матюками він злочинець двічі- з нього беруть приклад діти. В мене син захоплювався один час Подеревлянським. Я питав його, чому він так цінить цього письменника. Основний зміст його відповіді був у тому, що він говорить вголос те що в дорослому суспільстві вважається неприйнятним-завойовуючи собі дешеву популярність. Те саме скажу про Лесю Ставицьку. Скільки в Україні є професорів -філологів-хтось крім фахівців про них знає? Ніхто, а про Лесю Ставицьку чули майже всі і не через те, що вона все життя віддала на вивчення філології а тому, що вона написала словник матюків. Але ж з таким успіхом можна було залізти на будинок кабміну в Києві і роздягнувшись при телебаченні справити нужду- тоже б про неї заговорили.

14. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Верю. Тем более, мой друг - в бытность его студентом в Варшаве рассказывал, что поляки на полном серьезе ему говорили, что мы "стырили" у поляков и борщ и матюки. На его слова - мол матюки русские - ему ответили - нет. и русские используют польский мат... ТАК шо - не во всем "москалі" винні... ;)

---------- Додано в 22:50 ---------- Попередній допис був написаний в 22:48 ----------

• Подобається Подобається x 1
  15. Ravin

Ravin Well-Known Member

Если помните, то в Египте, как и в Тунисе было около 2 баксов в день... так что есть куда падать.

16. smeet

smeet просто спілкуюсь

Шановний Дальневосточник , це не я писав, це цитата http://gazeta.ua/ru/articles/culture-newspaper/219209 - звідси.І давав я її Спіці тільки тому, що він мені сам привів в приклад цю авторку. Я просто показав, що Спіка вирвав фразу з контексту. А Ви знову перестаєте читати зсилки і ріжете правду-матку в очі.:) А щодо чоловічих фільмів-я вважаю їх низькопробними і не вартими уваги.Є чудові російські фільми і відсутність в них мату аж ніяк не робить їх гіршими в художньому плані.І є чудові американсьі фільми де кохання показане як чудо природи,а не як, вибачайте, перепих. А ті чоловічі фільми я виключаю після першого матюка чи фака, тому що вони зазвичай виявляються низькопробними у всіх планах.

17. Blaberus

Тема о Януковиче, а беседа о ненормативной лексике.
    В этом наверняка есть некий глубокий смысл.;)

18. Ravin

Ravin Well-Known Member

;)

19. Svjato

Svjato Well-Known Member

Слухаєм Янека, чуємо Герман :)))

20. smeet

smeet просто спілкуюсь

Це маленька гілочка про лексику в АП.;)

---------- Додано в 00:56 ---------- Попередній допис був написаний в 00:55 ----------

Ні Герман скоріше в Нього перекладач з матєрного.:)))

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)