Януковичу Браво!!!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 25 лют 2010.

?

Чи є хоч один позитив в Януковича?

1. Так і не один!

8,2%
  2. Є один але то мало

12,9%
  3. Є більше чим один

2,9%
  4. Ні одного нема

27,5%
  5. Янукович - придурок

43,3%
  6. Ворон - дурак

5,3%
Статус теми:
Закрита.
  1. Ома

Ома Дуже важлива персона

Не самі, значить. А я от думаю, як так - тоді за совка вийшли, а зараз - хоч би хто.
    А ось і наш пришелепкуватий губернатор про вчорашній страйк "Шахтарських жінок":

• Подобається Подобається x 4
  2. Мікі

Мікі Well-Known Member

Не самі, звичайно, не самі... сихійно такі речі в секунду не робляться, на таке грндіозне дійство потрібна була б "Солідарність", Валенса,.. ані того, ані другого навіть близько у нас тоді не було... Та його, до речі, такого гатунку, й зараз чортма:)
    А я на слідуючий день був по завданню на ш. Горького і точно по такій же схемі, як на нашій шахті, був піднятий на "революцію авангард рабочєго класса" і там... Про то я знаю доволі, Омо...

3. kjk

kjk Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 5
  4. Ома

Ома Дуже важлива персона

Тепер стає зрозумілим, чому
    Ви розвіяли мій міф і додали песимізму щодо нашого регіону.
    До якого рівня наші люди будуть терпіти соціальні утиски? Про політичні і культурні я навіть не згадую. Надія тільки на молодь.

• Подобається Подобається x 3
  5. DISBATya

DISBATya Well-Known Member

останнiй поцелуй бабки Паразки.:cry:

6. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Бабка Параска (Царство їй Небесне) цю свиню ніколи б не поцілувала.:diablo:

7. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

За то....;) две других...постоянно облабызовывала....:)))

8. Nevermind

Nevermind Просто персона

http://www.chp.com.ua/index.php?code=10551&show_all=YESS

Раздражение взаимно.... :)

• Подобається Подобається x 5
  9. Ома

Ома Дуже важлива персона

Да потому что умом команда не отличается совсем. Во всех цивилизованных странах никто не уравнивает в налогах малый и большой бизнес, так как они выполняют совершенно разные функции. Малый бизнес прежде всего обеспечивает занятость населения, чего не может сделать большой. Так что вот это такая лажа:

Заводов не хватит. И потом, там, где модернизируют и механизируют производство, постоянно высвобождаются люди. И этих людей может обеспечить работой малый бизнес.
    Но, разве они такими категориями мыслят?

10. Bambook

Bambook Persona non grata

Ницо...
    Очевидно...

• Подобається Подобається x 1
  11. Читатель_Обкома

Хороший человек этот Пасхавер..:good: только ...как бы это мягче сказть...как экономист-теоретик...очень хорош...но как то далек он от реалий...не все так академично на Украине,как этого хотелось бы Пасхаверу....
    Кароче...теоретик-кабинетник....:nea:

---------- Додано в 23:39 ---------- Попередній допис був написаний в 23:38 ----------

А вот нет и не очевидно!!!!:ireful1:
    Раздражает не малый бизнес...а жулики ,которые скрываются под малым бизнесом от больших налогов!!!!:bad::bad::bad:

12. Nevermind

Nevermind Просто персона

Не, они мыслят категориями своих оффшорных карманов :)

13. Ома

Ома Дуже важлива персона

ЧО прекратите сейчас же раздражать президента и его команду. А то знаете где оказалсь те, кто их раздражал?

• Подобається Подобається x 2
  14. Читатель_Обкома

о_О в Чехии?..Не-а....:nea: не хочу туда...:dntknw:

15. Ома

Ома Дуже важлива персона

Наивный. :)

16. Bambook

Bambook Persona non grata

Так чо Янукович як голова Партії регіонів не прийде на засідання фракції ПР у парламенті і не скаже їм, щоб перестали? ;)

• Подобається Подобається x 6
  17. Sandy

Sandy GRAND

Оно-то, конечно, да. Но только малый бизнес в налогах еще и с теми же работниками заводов никто не уравнивает. Если, например, простой инженер на заводе получает тысячи 3 гривен, из которых 600 платит налогов, то сколько налогов платит "малый бизнесмен"?

18. Ома

Ома Дуже важлива персона

Великий бізнес має в вартості кінцевого продукту долю зарплатні маленький відсоток. Тоді, коли у малого бізнеса її доля доходить до 70%. Малий бізнес фізично неспроможний сплачувати такі податки на зарплатню.
    По-друге, у більшості розвинутих країн податки мають прогресивну шкалу - чим більше дохід, тим вище податки.

19. Sandy

Sandy GRAND

Чому це? Інженер чомусь спроможний...

20. Ома

Ома Дуже важлива персона

Це не інженер сплачує, а роботодавець. Рахуємо. Ваші 3000,00. ЕСВ, який нараховується зверху, візьмемо найменший, - 36,76% - це 1102,80грн. ЕСВ, який утримується - 3,6%, це - 108,00 грн. ПДФО - 15% - 433,80грн. Таким чином, роботодавець сплачує державі 1644,60грн. і вам на руки - 2458,20 грн. Держава одержує 67% від виданого вам на руки. Мені здається, забагато. Малий бізнес не може того сплачувати.
    Це по-перше. А по-друге, стійке розуміння того, що ці гроші безконрольно розкрадуть, не надихає на готовність їх сплачувати.
    А на рахунок великого бізнесу, взагалі мовчу. Крім того, що не платять податків, нічого кращого за торгівлю сировиною за 20 років не придумали. І це тільки одне зауваження великому бізнесу із сотні.

• Подобається Подобається x 6
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)