Януковичу Браво!!!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 25 лют 2010.

?

Чи є хоч один позитив в Януковича?

1. Так і не один!

8,2%
  2. Є один але то мало

12,9%
  3. Є більше чим один

2,9%
  4. Ні одного нема

27,5%
  5. Янукович - придурок

43,3%
  6. Ворон - дурак

5,3%
Статус теми:
Закрита.
  1. Ома

Ома Дуже важлива персона

Майдани в Тунісі та Єгипті створила молодь. Мабуть і у нас держслужбовці не є найактивнішою верствою населення.
    Портніков вчора висказав таку думку:
    http://vsenovosti.in.ua/news/029095
    Я дуже поважаю Портнікова, але як іще народ повинен показати своє невдоволення владою, якщо немає виборів?

• Подобається Подобається x 4
  2. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Ці гроші лежать під харківськими лавочками, якщо їх лопатями вертольотів кудись не задуло.

• Подобається Подобається x 5
  3. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Портников объяснил, что египтян обманут так же, как украинцев на майдане

• Подобається Подобається x 1
  4. Ома

Ома Дуже важлива персона

Для банди - так. Але тут люди прагнуть цивілізації. Вам не сюди.

---------- Додано в 20:48 ---------- Попередній допис був написаний в 20:44 ----------

Це зрозуміло, бо повинна бути сила, яка ще зможе владу взяти і втримати.
    Але як утвориться громадянське суспільство в авторитарній країні без таких народних майданів?

• Подобається Подобається x 9
  5. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Віталій Портніков, якого я поважаю, як журналіста та експерта, цього разу, на мій погляд, трохи перегнув палицю, і піддався "єврейським інстинктам".
    Я маю на увазі наступне:

Портников сказав те, чого насправді ще немає, але що суто теоретично може бути. І якщо Єгипет піде по ісламістському шляху, чи ще гірше - по шляху ісламістської військової хунти - це величезна біда для всього демократичного світу. А не тільки для євреїв. Які, до речі, також ДУЖЕ потребують своєї єврейської революції. На мій погляд. Бо не все у них "там" добре.

Але я не єврей, і не песиміст. Я багато раз був в Єгипті та інших арабських країнах. Єгиптяни - більш "світські". І поряд з будь-якою мечеттю там спокійно ходять єгипетські дівчата-студентки у яскравих футболках і без хустин на голові. Це поки-що майже неможливо для інших арабських країн. Правда, в Рамадан (особливий піст) дівчата все-таки утримуються, і хустки на вулицях носять.

Величезний наплив туристів, їх увага до єгипетської історії - є для Єгипту і зразком розвитку, і одним з головних джерел прибутку.

Те саме - Туніс.
    І саме тому повстання вибухли саме в Тунісі та Єгипті, цих "туристичних" арабських країнах. А зараз "на черзі", очевидно, Ємен, де ситуація 1 до 1 нагадує Туніс та Єгипет.

Всі вони хочуть свободи, демократії, законності, боротьби з корупцією, бо по суті - це загальнолюдські природні бажання, а не "інспіровані" кимось "кольорові революції". А їхнього ісламу їм вистачає.

Єдине, що потрібно Єгипту, Тунісу, Ємену, Україні - це не "чесна влада". Такої просто не існує в природі.

Потрібне громадянське суспільство. Як на мене - це повна відкритість всього, що стосується податків кожного, надходжень та витрат бюджетів всіх рівнів, абсолютна свобода слова, підкріплена законодавчо захистом свободи журналістів, і ПОВНА можливість громади до законного відкликання її представників, які і є владою. Владою, найнятою суспільством.

Владою, яка про це забуває, і починає "керувати", з єдиною метою - хапнути більше, чим їм "положено".

• Подобається Подобається x 8
  6. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Справа в тім, що і Іран до 1979 року був доволі світською державою...А потім що відбулось?Тому може бути все. Але це не повинно лякати світ. На Єгипті світ клином не зійшовся. Тим більше, що за відсутності великих покладів нафти ой як не просто буде відмовитись від туризму і нормального функцінування Суецького каналу...Це ж не Іран;)... А грошики і фундаменталістам ой як потрібні.

7. smeet

smeet просто спілкуюсь

Лічіть не лічіть, -30 років стажу, вища категорія лікаря на руки 1350 грн на місяць-дууууже велика зарплата.Тепер помножте цю зарплату на 0,75-вимагають в зв"язку з важким матеріальним положенням держави. оптимізацією, і недофінансуванням, переходити всім на 0,75 ставки отож залишиться 1012 грн.А тепер полічіть ціни на світло, котрі піднялися,на газ,котрі піднялися, продукти і все інше-радості повні штани-жить стало лучше, жить стало вєсєлей-як казав пан прем"єр міністр.

---------- Додано в 23:27 ---------- Попередній допис був написаний в 23:02 ----------

Пан бувший комсомольський секретар в Афгані під кулі йшов в атаку.

---------- Додано в 23:31 ---------- Попередній допис був написаний в 23:27 ----------

Мєчти,мєчти в чом ваша сладость....

---------- Додано в 23:40 ---------- Попередній допис був написаний в 23:31 ----------

по чотирьохполосній новій дорозі до будинків Клюєва і Колєснікова, проїздом на Межигір"я.

Останнє редагування: 12 лют 2011
  8. Ravin

Ravin Well-Known Member

:pardon::))):)))
    Перегрелся видать, бывает.

• Подобається Подобається x 3
  9. Bambook

Bambook Persona non grata

Єгипет - це, звісно, цікаво. Але тим часом в Україні не лише
    а й в садочках попереджають, що влітку працювати не будуть. вихователів - у відпустки на три місяці. Що робити батькам, у яких відпустка - 24 дні?

Зате депутати від партії регіонів віршики пописують, от як Юрій Болдирєв:

• Подобається Подобається x 1
  10. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Там лежат деньги налогоплательщиков.Пенсионный фонд это несколько иное.;)

---------- Додано в 11:14 ---------- Попередній допис був написаний в 11:12 ----------

И что?Тогда он шел за коммунистические идеалы...а щас отстаивает капиталлистические?

11. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Вот тут я против...
    Почему у нас нету ни одного общества поголовно багатых людей? Ибо этого не может быть по определению...
    А раз так, то будут и бедные...

12. Читатель_Обкома

Так это проблемы родителей,причем здесь Держава?

---------- Додано в 11:18 ---------- Попередній допис був написаний в 11:16 ----------

Стоп!Стоп!Стоп!Кто то мешает подрабатывать?Есть какие то ограничения?
    Никто не пишет стать олигархом,но заработать на сносную жизнь в молодом возрасте при полном здравии?

13. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А не в молодом..? А не в добром..? А если уже работаешь наймытом у какого-нить рагуля по 16-ть часов..? За полторы тонны гриваков..? Бросить..? А куда ломанутся..?
    Не все так просто, мил человек...

• Подобається Подобається x 6
  14. Читатель_Обкома

А о не молодом реч и не идет,насколько я понял Филозов еще достаточно молодая и в полном здравии...

15. smeet

smeet просто спілкуюсь

Які в чорта ідеали,йшов бо в спину свої стріляли якби не йшов.Так всі йшли.Я тоді служив в армії і знаю з якою вірою в комуністичні ідеали йшли в Афган.Так ніби когось питали-йти чи не йти.

---------- Додано в 15:09 ---------- Попередній допис був написаний в 15:07 ----------

Там гроші з повітря чи що? Від тих же самих

16. Salata

Salata Well-Known Member

Читатель, вот всегда Вы писали о чем знаете. Тут что-то не то пишете. В ваши молодые годы работы было - море. Причем от неквалифицированной народ шарахался, то есть работы было больше чем людей.

Сейчас остались торговля и услуги. Подрабатывать там - особо не подработаешь. Разве что промоутером. На кока-колу хватит :)

• Подобається Подобається x 6
  17. smeet

smeet просто спілкуюсь

Розкажу про "ограничения". Років так -надцять назад, але вже при незалежній Україні, два студенти 3 курсу математичного факультету Ужгородського універу зробили одну роботу по математиці, в якій, самі напевне того не підозрюючи відкрили якусь там нову гілку в математиці. За свої кошти надрукували брошуру. І на тому все завершилося. Батько одного з них, розуміючи , що в його сина є неабиякі здібності взяв брошуру, поїхав в Київ і пішов в наукові кола.щоб їх заінтересувати цією роботою. Але... в наукових колах,подивившись брошуру, сазали що робота цікава але найперше виявили зацікавленість розміром батькового гаманця. Батько, зрозумівши зацікавленість держави Україна молодими талантами вирішив потратити гроші більш розумно, за що і був наказаний(потім поясню).Працюючи у вільній економічній зоні і добре заробляючи він заплатив за синову освіту в Торонтському національному універі в Канаді, де син його успішно і закінчив,після чого працював на кафедрі теоретичної математики. Але...... ностальгія все-таки заїла,і він після декількох років роботи в Канаді вернувся в Ужгород. Але, як з"ясувалось держава Україна не признає дипломи Торонтського університету з Канади, і розумний вчений тепер працює лаборантом і веде гурток умілі руки чи щось таке...

18. Ravin

Ravin Well-Known Member

И с чего вы взяли что он... я бы не сказал.
    Может образован... - спорить не буду.

19. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Еще один вариант

"Народный депутат от НУНС Геннадий Москаль заявил, что "шлепер" - это древнее еврейское слово, и журналисты неправильно интерпретировали высказывание Президента Украины Виктора Януковича.

"Поскольку я родился в Черновцах, то это слово мне знакомо. Шльопер - это еврей, который не следует традициям не пить, не курить, ведет себя не как другие еврейские общины. Евреев здесь воспринимают как трудолюбивых, хороших врачей, а шльопер - исключение. Еврей, который не удался. По-русски - это разгильдяи", - заявил Г.Москаль, которого цитирует "Gazeta.ua".

По словам политика, ошибочно было бы трактовать слово "шльопер" как "вагонный вор", что сделали журналисты. "Шльопер - старое еврейское выражение. Спросите кого хотите на Буковине. Здесь его часто используют. Даже в украинских селах говорят: "Да, это уже шльопер! Не хозяин. Спился и згулялся ", - отметил он.

При этом Г.Москаль считает, что членов предыдущего правительства нельзя обзывать словом "шльопер". "Это надо было, чтобы вся Украина не ела, не пила, а члены правительства пьянствовали, на работу не ходили и песни вечерами по Киеву пели", - подчеркнул он.

20. smeet

smeet просто спілкуюсь

Взяв з двох джерел. Перше-він племінник мого товариша. Друге тільки вчора розмовляв з його вчителем - лауреатом Соросовської премії за підготовку учня що завоював золоту медаль на європейськійолімпіаді з фізики.Якщо чесно я думав,що він до цих пір в Канаді.

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)