Януковичу Браво!!!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 25 лют 2010.

?

Чи є хоч один позитив в Януковича?

1. Так і не один!

8,2%
  2. Є один але то мало

12,9%
  3. Є більше чим один

2,9%
  4. Ні одного нема

27,5%
  5. Янукович - придурок

43,3%
  6. Ворон - дурак

5,3%
Статус теми:
Закрита.
  1. Ома

Ома Дуже важлива персона

Сумнівне задоволення слухати і дивитись це ....
    Ну і що Цензор не так сказав? Все правильно. Чого ви до Бамбука причепилися?

• Подобається Подобається x 3
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Гєкую :)))

• Подобається Подобається x 1
  3. Bambook

Bambook Persona non grata

Ви про пальчик під моїм повідомленням? Він мені не заважає.
    Розмова у вас із НеПереймайтесь була весела, але аж ніяк не зрозуміла при побіжному прочитанні. Вася, Муся, мужа, ссилочка, целую... Так, як на цьому форумі люди ведуть розмову, означати вона могла все, що хочеш. Наприклад і якусь штуку, про яку ви почали говорити ще 20 сторінок теми тому.

По суті. Подивився. Сподіваюся, що ви перед тим, як лінк давати, теж подивилися?
    Тепер даю цитату з того повідомлення, на яке я давав лінк:

Щось в ній не так? Опустили кілька слів про "форточку", але вони ніби суті не змінюють. Чи я помиляюся?

• Подобається Подобається x 5
  4. VasMT

Я гумор ціню у всіх без винятку...

---------- Додано в 23:43 ---------- Попередній допис був написаний в 23:40 ----------

Так, не так!
    Акцент стоїть не там.

5. Bambook

Уточніть, якщо вам не тяжко...

6. Ома

Ома Дуже важлива персона

Злив зараховано.

• Подобається Подобається x 4
  7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Бамбуку, слухайтесі старшого товариша, з банального противсіха зробить з вас хорошу синьожопу лайку. В люди виб'єтесі.

8. Ома

Ома Дуже важлива персона

Взагалі все одно, що він там говорить.

А важливо, що робить. А робить наразі наступне:

9. Nevermind

Nevermind Просто персона

Подивилася цей дебільний ролик. Губернатор сказав:

після того, як журналістка запитала: "К нам обратилась в редакцию женщина, пенсионерка, живущая в 3-хкомнатной квартире, которой уже ПРЕДЛОЖИЛИ переехать из 3-х комнатной в 1-комнатную квартиру".
    Тобто в Донецьку це вже практикується.

• Подобається Подобається x 7
  10. VasMT

З задоволенням...
    Ви заявили:
    Донецк: государство должно выселять пенсионеров из трехкомнатных квартир - в малогабаритные
    Крапка.
    Безапеляційно...
    Що бкло насправді:
    - Анатолий Михайлович! В нашу редакцию обратилась женщина из Донецкой области, пенсионерка... Она живет одна в трех-комнатной квартире. Женщина отправилась оформлять субсидию и вместе с документами ей еще выдали и такую бумажку, где было заранее отпечатано предложение ей переехать в квартиру меньшую по площади. А ЭТУ КВАРТИРУ ПРОДАТЬ!...

---------- Додано в 00:07 ---------- Попередній допис був написаний в 00:05 ----------

Вы не правы...
    Кореспондент задала вопрос иначе...

11. Bambook

Масло масляне...

12. smeet

smeet просто спілкуюсь

Нє Ви не праві, не квартири а палаци-Межигір"я......

---------- Додано в 02:28 ---------- Попередній допис був написаний в 02:23 ----------

Ні їх вернуть на роботу і вони будуть непенсіонерами.З військових начнуть;) до 85 років будуть працювати? Як пане Василю,пенсію індексують? Чи ще років через 2 вона стане 20 доларів?

---------- Додано в 02:31 ---------- Попередній допис був написаний в 02:28 ----------

Я ж кажу. Вам особисто, як агітатору з помаранчевих часів за "бдительность" ;)

• Подобається Подобається x 6
  13. VasMT

З Вами не цікаво...

14. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

15. - ну да, что с доплатой за разницу в площади (которой пенсионерам вполне может хватить, чтобы раза в два пенсию до конца жизни увеличить, при том, что расходы на коммуналку сократятся), что без доплаты - какая разница?.. Мало кто из стариков такое предложение примет, приросли они к своим домам, но это другое дело...

16. Bambook

Чи хтось сказав, що "без доплати"?
    А чи Близнюк сказав, що "з доплатою"?
    Ні?
    Тобто ми можемо тільки ПРИПУСТИТИ, що на цензорі МАЛИ НА УВАЗІ "без доплати", і ПРИПУСТИТИ, що Близнюк МАВ НА УВАЗІ з доплатою? А можемо і навпаки - в обох випадках чи в одному з них?
    Масло масляне, розведене на кавовій гущі.

• Подобається Подобається x 5
  17. Предполагать можно что угодно, а разница между "отселять" и "переехать, а старую продать" - есть. Только предположите, что за новую малогабаритную однушку с них заломят больше, чем предложат за "ветхую" трёшку - и сразу поймёте: есть разница! :)))

18. Bambook

Як я і казав, все одно присутнє
    Тому все ж масло масляне. Можливо, я просто надто люблю сперечатися. Але поки що мене не переконали ні ви, ні Василь.

19. Ома

Ома Дуже важлива персона

Взагалі, то не його справа, де і як кому жити. Нащо ті бумажки пенсіонерам роздавати?
    І його базікання про те, що держава за все сплачує м'яко кажучи неправда. Бо держава не сплачує субсидій за всю площу квартири, а тільки за квадратуру на людину, яка наведена у законі.
    Совок він і в Африці совок. Ініциативу Собяніна, який хотів виселяти пенсіонерів з Москви на природу, злизали. Ото мені ще...

20. Sandy

Sandy GRAND

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)