Януковичу Браво!!!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 25 лют 2010.

?

Чи є хоч один позитив в Януковича?

1. Так і не один!

8,2%
  2. Є один але то мало

12,9%
  3. Є більше чим один

2,9%
  4. Ні одного нема

27,5%
  5. Янукович - придурок

43,3%
  6. Ворон - дурак

5,3%
Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тим22, а ви перейшли у ВО Свобода за такі гроші?

2. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Скажем - я - съесть - съем.. Да только - кто даст?

• Подобається Подобається x 3
  3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Як переконливо. Зате таких потрібно якнайбільше:

http://www.youtube.com/watch?v=VjArU9xVaU0

Називається куди президент - туди й уряд.

• Подобається Подобається x 5
  4. smeet

smeet просто спілкуюсь

А Ви мрійник;) Хтів би я видіти, де були б ті тушки,якби Юля була президентом і скільки тушок було б з ПР.Така людська натура.

• Подобається Подобається x 1
  5. smeet

smeet просто спілкуюсь

Згоден.Але шановний Тим22 , як Ви думаєте, чи така б мала бути ситуація в державі, що у парламент йдуть не для законотворчості, а для того, щоб захищати свій бізнес від влади.Особисто для мене видиться таке-успішні бізсмени повинні займатися своєю справою-заробляти гроші, а політики мають бути в парламенті-творити закони.
    А на рахунок Донія, то може він мав на увазі "процес тушкотворчості" ще з самого початку-всетаки першим тушкам давали і немало, головне щоб процес пішов.

• Подобається Подобається x 6
  6. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Уж простите, уважаемый пан smeet - но истина мне дороже возможных обвинений в "славословии" ПР... с 2004 года - кого только не было у нас у "руля"... Однако проблемы "тушек" - (помните - хлесткое определение "верховна зрада"?) - были только у Жули и НУ... И это повторяется с завидным постоянством.
    Наверно - надо в консерватории что-то подправить... ;)

7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Хоч Дальневосточник опередил, я тоже подпишусь под этими словами.
    Зрадниками славні только щурячі партії, партії з яких при найменшій загрозі тікають...
    БЮТ і НУНС... Партії пАмаранчової орієнтації.
    Висновок:
    Розумна людина не призначить капітаном корабля щура (щуриху).

• Подобається Подобається x 2
  8. Nevermind

Nevermind Просто персона

http://www.kontrakty.ua/index.php?option=com_content&task=view&id=21525&Itemid=111

• Подобається Подобається x 7
  9. Svjato

Svjato Well-Known Member

- Я ж кажу - треба діяти за законами.
    - Якими законами?
    - За тими, за якими Конституційний суд прийняв два абсолютно протилежні рішення :good:

---------- Додано в 13:16 ---------- Попередній допис був написаний в 13:14 ----------

До речі дядько дуже гарні речі каже!
    Дуже!!!

---------- Додано в 13:20 ---------- Попередній допис був написаний в 13:16 ----------

Ви жи самі цього хотіли...

---------- Додано в 13:28 ---------- Попередній допис був написаний в 13:20 ----------

Як завжди - бо є люди і решта...
    Все для людей... Знайоме гасло?

• Подобається Подобається x 4
  10. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ой ну не треба. Згадайте як Ахметов тікав в Європу від Юлі і як потім загравав і з Юлею(я зовсім його не звинувачую-йому є що втрачати і я вважаю його розумним, тому що він грошей не пропиває а веде доволі успішний і розумий бізнес) і з Ющенком,як їздив з дочкою Ющенка по Закарпаттю і купляв будинки для сімейних дитячих домів і як Ющенко дарував ключі. Я не дивуюсь нічому в політиці. Нема ні одного політика високого штибу,який йде в політику з ідейних міркувань.Назвіть мені хоч одного такого. Що Янукович ідейний, чи Льовочкін, чи Клюєв? Вони йдуть в політичні сили, щоб дорватися до влади,щоб мати можливість,як і захистити свій бізнес так і його примножити. Як можна примножити бізнес в опозиції? Ніяк, отож вони безпринципно тікають як щурі.Якщо не тікали з ПР то по одній банальній причині-вони просто боялися,щоб випадков десь на полюванні карабін сам не вистрілив три рази в голову і два рази в живіт,або щоб не шукали під асфальтом. Донбас порожняк не гонить,він незгодних або перебіжчиків в асфальт закатує.Тому їм не треба імперативного мандату, нащо смотрящий бачить все,якщо хтось би тільки подумав переходити в іншу партію. А Юля того не робила отож втікали.

• Подобається Подобається x 2
  11. VasMT

А чого Йульку, Миздобула, Тигипку забули? Чи може вони "За правду, за народ?"
    Я ржу :)))
    Як все виявляється просто... А я то думав...
    Все... Я прозрів! З понеділка йду записуватись у БЮТ... Буду вірним Йулькіним шнирём!!!

12. smeet

smeet просто спілкуюсь

Нащо буду повторюватись, адже їх Ви згадували:)
    Та не так просто-була людина і не стало,чи просто спитайте в сім"ї Кушнарьова, вони Вам розкажуть;)
    :))):))):))) Не приймуть, по одній банальній причині-штаби не працюють.:))):))):))) та й не треба, ніхто не каже що там все в ідеалі, але хоча б не вбивали, а хотіли притримати імперативним мандатом.

13. VasMT

Тепер всі мої сумніви розвіялись!!!
    Все! З понеділка в БЮТ!
    І ще одна радісна новина. Я тепер знаю як Ваше ім"я!
    Александр Валентинович!!! :good: Крім нього за кантору ніхто краще не знає...
    Тільки Сітка помилково вказала місце Вашого народження :)))

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А Вітьковим вже не престижно?

15. Ома

Ома Дуже важлива персона

16. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Та ні, регіанальних тушок було б небагато. Справа в тому, шо ПР не просто партія, це ще мафіозне угруповання. А пойти від мафії і лишитися живим набагато складніше, ніж від звичайної партії.

---------- Додано в 15:07 ---------- Попередній допис був написаний в 15:02 ----------

Цікаво, що це за орієнтація така? Голубу оріентацію ми знаємо. А це щось новеньке. Навіть соромлюсь уявити.:blush:

---------- Додано в 15:10 ---------- Попередній допис був написаний в 15:07 ----------

Точно! Зате капітаном нашого судна призначили Хама!

• Подобається Подобається x 7
  17. VasMT

Ще гірше, аніж Ви собі уявили :)))
    Щоби не травмувати психіку нормальних людей і була придумана спеціальна колірна ознака для цих збоченців :)))

18. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

На форумі існує правило:

• Подобається Подобається x 6
  19. VasMT

20. smeet

smeet просто спілкуюсь

;) Напевне "рвенія" не оцінили.....;)