Януковичу Браво!!!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 25 лют 2010.

?

Чи є хоч один позитив в Януковича?

1. Так і не один!

8,2%
  2. Є один але то мало

12,9%
  3. Є більше чим один

2,9%
  4. Ні одного нема

27,5%
  5. Янукович - придурок

43,3%
  6. Ворон - дурак

5,3%
Статус теми:
Закрита.
  1. smeet

smeet просто спілкуюсь

Я не завідуючий але мені також приносили заяву,не вступав звісно.

• Подобається Подобається x 3
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

І що? Чоло зеленкою мастили? Чи пальці в одвірок пхали?
    Смішні люди... :)))

3. ось "Японія Сьогодні" про візит українського Президента:

the two noted that Ukraine has a "high potential for increasing agricultural production, grains in particular, which may positively contribute to the global balance of food supplies."
    - світова житниця? о_О

аудієнція з Імператором

а ТСН - достатньо достовірне джерело про поїздку на шінкансені ?

Браво, Янукович!

• Подобається Подобається x 3
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

.Проїзд української делегації на чолі з президентом Віктором Януковичем у окремому вагоні поїзда в Японії обійшовся у 103 920 гривень.

Такі підрахунки наводить газета "Сегодня".

Янукович під час візиту в Японію їхав із Токіо в Кіото в окремому вагоні поїзда. Для української делегації викупили там всі місця. У вагоні першого класу приблизно 60 місць.

Вартість проїзду для одного пасажира в першому класі - 18 160 ієн (1732 гривень). Оскільки всього місць у вагоні першого класу близько 60, то проїзд обійшовся в 103 920 гривень, зазначає видання.

А шо? Новий Податковий кодекс витримає, нє?

---------- Додано в 03:19 ---------- Попередній допис був написаний в 03:17 ----------

Де? На державній роботі? Ви на роботі завжди йшли проти начальника?

• Подобається Подобається x 4
  5. за поїздку, тривалістю 1год 40хв; воістину "дорогой наш, Віктор Федорич"

• Подобається Подобається x 7
  6. Nevermind

Nevermind Просто персона

Це такі дрібниці для Манарха в порівнянні з вартістю Міжгір'я та вертольотика...

• Подобається Подобається x 5
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 8
  8. Romko

Romko Дуже важлива персона

Київським інвалідам і пенсіонерам від Януковича превед.

• Подобається Подобається x 1
  9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Покращення. Чому єнакієвська земля таких тупорилих родить?

10. VasMT

Ромку!
    Не меліть дурниць і не повторюйте всяку херню...
    Читаємо
    Відкриваємо РІШЕННЯ від 30 вересня 2008 року N 377/377
    Читаємо:

2. Взяти до відома, що пільги, передбачені цим рішенням, є додатковими до вже передбачених.
    Так, що будете їздити на халяву, як і їздили...

• Подобається Подобається x 2
  11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

VasMT, не забивайте людям баки, не вішайте лапшу, не втю(цвірінь)те туфту, не їздіть по вухам, лікуйтеся від звички вимахувати перед очима писульками. Одним словом не брешіть. Я особисто жодному вашому слову не вірю. Думаю вас завербували органи в незапам'ятні часи, може навіть одночасно з Володею Путіним (хоча він сам стукачиком попросився). А в органах колишніх не буває, всі "освєдомітєлі" на обліку.
    Тепер можете постити зубоскальні смайлики.

12. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

:good::good::good:

13. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Браво Януковичу.
    Українці вважають роботу президента й уряду незадовільною
    http://www.dw-world.de/dw/article/0,,14788246,00.html

---------- Додано в 21:11 ---------- Попередній допис був написаний в 21:08 ----------

Зауважте, мовні питання навіть не ввійшли в топ-10 найважливіших проблем [​IMG]

• Подобається Подобається x 6
  14. Romko

Romko Дуже важлива персона

Василю,я повинен вірити Вам і "работающєму" Чітатєлю,чи новинним стрічкам майже всіх інформаційних сайтів?

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Заре VasMT вам розтолкує ці опитування, ви не вмієте. Насправді виявиться що рейтинг у Януковича росте і економіка теж б'є всі рекорди, а люди просто щасливі.

16. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Не все так просто спростувати. То досить поважна компанія, вибірка репрезентативна

17. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Може зі мною більшість не погодиться, але я підтримую скасування пільг ВЗАГАЛІ...Коли я вчився в школі, то всі сплачували за проїзд (за винятком може інвалідів 1-ї групи) і старі, і малі...Цю халяву розвели за Горбачова...Пора з цим кінчати...Пільг не повинно бути ні у кого...

18. Gron

Gron тафгай

Може почнемо з пільг на розмитнення, оподаткування, недоторканісті,..., а вже в останню чергу до ціх пільг дійдемо, нє?
    А то якось не по пАнятіям людські.

• Подобається Подобається x 9
  19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Янучара перед виборами скаже що відновить пільги, а то чим буде розводити?

20. VasMT

---------- Додано в 23:22 ---------- Попередній допис був написаний в 23:18 ----------

Звичайно, Романе, Ви мені вірити не зобов"язані...
    Більше того, маєте повне право не вірити.
    Але вірити всьому, що написано...!?

А я взяв і подивився в Рішення Київради. І побачив, що "Ваші" новини брешуть.

---------- Додано в 23:33 ---------- Попередній допис був написаний в 23:22 ----------

Ви просто не в курсі...
    Пільги з"явились тоді, коли з"явилось "справедливе" безклассове суспільство...
    І до тепер, в тому ж Рішенні Київради забитий пункт, який забезпечує безкоштовний проїзд працівникам МВС, Податкової і СБУ...
    Я теж тут озвучував свою думку про те, що пільги потрібно відмінити. Натомість ввести монетизацію пільг на основі чітких, визначених законом цифр.
    Наприклад:
    Пільговик (візьмемо мене) емає право на пільгу в оплаті за житло 75%. Тобто я і моя дружина платимо за квартиру по 25% від загальної вартості на душу. Загальна площи квартири 76 м.кв. За законом на одну людину повинно припадати (можу помилитись) 20 м.кв житлової площі. Дайте пану VasMT 14 гривень і нехай він оплатить пільговими грошима фіксовану площу. Але ні... Я оплачую ВСЮ площу за пільговим тарифом. А мій корєш, пільговик, не має квартири. Живе на найманій. Він платить стільки, скільки скаже господар. Пільгою скористатись не має можливості.
    От така фігня, малята...

• Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)