Януковичу Браво!!!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 25 лют 2010.

?

Чи є хоч один позитив в Януковича?

1. Так і не один!

8,2%
  2. Є один але то мало

12,9%
  3. Є більше чим один

2,9%
  4. Ні одного нема

27,5%
  5. Янукович - придурок

43,3%
  6. Ворон - дурак

5,3%
Статус теми:
Закрита.
  1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Шо, берут аби кого? Ну тогди ви правильно вибрали. Шось я в Стрию все більше розчаровуюсь.

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Висновок, як завжди. невірний.
    Стрий - найкраще місто України.
    Зі своєю історією, зі своїм життям, своїм обличчам...
    Стрий - найзатишніше і найкрасивіше місто України.
    Стрий багатий своїми людьми, своїми постатями, своїми героями...

А те, що КУН (як і інші епохальні організації :haha: ) багатий на негідників, то це справа КУНу. І раджу розчаровуватись у ньому, а не у моєму Славному Місті!

• Подобається Подобається x 5
  3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Вже сти забили си місце на дошці пошани?

А хто славить Славне Місто Стрий? Певне Партія Регіонів?

4. VasMT

Перший раз на дошці пошани моя фота висіла у Стрию аж у 1979-му році... Крайній раз у 2009-му. Так що мені "забивати" нічого не треба.
    Не знаю, що там у бойків сі робит, а в Стрий славлять Люди.

• Подобається Подобається x 5
  5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

То котрі люди? В КУНі я так розумію вар'яти одні. А ви лише тих-во славите:

• Подобається Подобається x 3
  6. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Пошукав по Google... Стрий.
    Знайшов...весело жили в тому...тому 2007.
    Звернення вчителів гімназії ім. А. Шептицького
    http://stryi.com.ua/news/490-2009-08-16-07-33-19#comment-6357
    ...
    Апогеєм вищепереліченого є аморальність поведінки , що простежується у рукоприкладстві щодо вчителя математики - голови Вільної профспілки освіти й науки гімназії ім. А. Шептицького м. Стрия, у використанні нецензурщини під час відвідування уроків, наклепах та погрозах на адресу вчителів ("Я—директор і задавлю, як каток", "зрівняю із землею", "переламаю ребра", "моя жінка із собою кислоту носить", "я вас повбиваю"- в устах такого харизматичного чоловіка, як Турянський Я.В., це , повірте, звучить переконливо!)....

• Подобається Подобається x 1
  7. nikolas

nikolas Well-Known Member

"Браво Януковичу!",браво за гречку по 15 грн.,олію по 17грн., бензин по 9 грн.,ну і т.д.,хочеться крикнути браво і потиснути руки тим хто за нього рве свою гузицу на німецкій хрест.Сумно,що український нарід знову заганяють нижче плінтуса,закривають українські школи,закручують гайки політичним опонентам.Браво українському народу за терпіння і покору!

• Подобається Подобається x 11
  8. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

• Подобається Подобається x 2
  9. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Подивився...Оце гарне!
    І політична ситуація тоді була майже як нині!

10. VasMT

• Подобається Подобається x 6
  11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну живемо з різними мовами і різними історіями, тепер і по різних календарях.

12. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

13. DISBATya

DISBATya Well-Known Member

Взрывы в г.Макеевка - террористический акт ?

В Макеевке - это что продолжение террактов ? Совсем недавно в Запорожье террористы организовали взрыв возле памятника Й.В.Сталину. Не связан ли этот терракт со взрывами в г. Макеевка ?

14. Romko

Romko Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 6
  15. BomBoyash

BomBoyash миється в бані

а ви думаєте чого імператор до цього дауна без корони вийшов? то вже частина дипломатичних норм у всіх країнах - зустрічатись з президентом україни, залишивши шапку вдома.

• Подобається Подобається x 3
  16. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Безусловно!!! :mocking:
    Как говориться, не в бровь, а аж у глаз!о_О

17. smeet

smeet просто спілкуюсь

100% і зроблені одними руками. В Росії колись з точністю до одного жилі будинки підривали, щоб потім гайки закручувати- є в кого повчитись.

---------- Додано в 18:05 ---------- Попередній допис був написаний в 16:21 ----------

Стрий завжди згадую в зв"язку з дитинством. Найперше це здоровенний стрийський ринок і шашлики на дерев"яних шпажках. Коли в мене був карбованець, то я завжди їхав в Стрий, сідав на електричку 30 коп до Стрия і 30 назад, за 40 коп в кафе напроти вокзалу (двері були на самому куті) їв картоплю пюре,котлету і компот.Вертався електричкою додому. Це я був у 4-5 класі. Весь одяг в дитинстві мені купляли в Стрию.Пм"ятаю найсмачніші в світі чебуреки-в них було найбільше м"яса і з кропом і петрушкою-теж в Стрию. За м"ясом з мамою поночі теж їздили в Стрий( там м"ясо було о державній ціні 1крб 90 коп за кг-величезні черги але купляли в двох-трьох місцях відстоявши-хватало на 2 тижні). Перша моя медична практика в Стрийській лікарні....

• Подобається Подобається x 4
  18. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Ну и кому?Когда?И где какую гаечку закрутили?о_О
    Хотя....
    Правильно как то назвал ВасМТ,эту газетенку кохавинкой....
    Ну хоть бы паршивенькую фоточку,ну хоть бы с мобильничка!!!!Ан нет...главное прокукарекать..а "р-ки и о-ки" поверят!!!!!!:haha::haha::haha:
    Так же как и смитты верять в гаечки....:))):))):)))

19. smeet

smeet просто спілкуюсь

А Ви що на Марсі живете? Чи нічого навколо себе не бачите? Напевне , раз в інтернеті вмієте сидіти, значить і читати вмієте . Почитайте що пишуть інтернет ресурси про свободи в Росії, про арешти маршів незгодних. Чи для Вас це в "порядке вещей" Тади ой.
    Як Ви вважаєте, написала б це така відома газета, про яку знають в цілому світі, якби цього не було?
    А чому я маю не вірити, я не Хома невіруючий.Дибілу Колєсніченку не вірю, а УП вірю, і світовій пресі вірю.

---------- Додано в 01:37 ---------- Попередній допис був написаний в 01:33 ----------

НОВИЙ КОНФУЗ ЯНУКОВИЧА: президент розказав про "зарази втілення реформ"
    У президента Віктора Януковича стався черговий розмовний конфуз.
    Так, виступаючи на урочистих зборах з нагоди Дня Соборності, він сказав: "Головним ресурсом, який є в нашому розпорядженні, є довіра і розуміння необхідності подолання тимчасових труднощів зарази втілення реформ".
    Очевидно, президент мав намір сказати: "Заради втілення реформ". Саме таке формулювання міститься у тексті виступу Януковича, який оприлюднила його прес-служба.http://www.pravda.com.ua/news/2011/01/22/5820376/

20. Nevermind

Nevermind Просто персона

Фєня випливає...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)