Януковичу Браво!!!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 25 лют 2010.

?

Чи є хоч один позитив в Януковича?

1. Так і не один!

8,2%
  2. Є один але то мало

12,9%
  3. Є більше чим один

2,9%
  4. Ні одного нема

27,5%
  5. Янукович - придурок

43,3%
  6. Ворон - дурак

5,3%
Статус теми:
Закрита.
  1. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

---------- Додано в 15:38 ---------- Попередній допис був написаний в 15:28 ----------

Происхождение названия

• Подобається Подобається x 2
  2. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

А хіба Ви не знаєте, що кримські татари отримали право повернутися на рідну землю лише в 1991 році від незалежної України? Навіть програму репатріації Україна приймала. Правда підкацапчики у владі як могли гальмували цей процес і повертати татарам відібране не поспішають і донині:diablo:...
    Це якийсь нонсенсо_О...Ізначально строілі русскіє, но давалі названія тєх мєст і посьолков, коториє оні носілі ізначально???? Щось Ви, пане Чалдоне, з логікою не товаришуєте;)...
    В 15-17 століттях на своїй "ісконной терріторіі" в Криму москалі могли бути лише в двох іпостасях, меншість - у вигляді посольств, а більшість - у рабському становищі;).
    А Херсонес також був "ісконно русскім" чи всеж грецьким!?о_О
    Татарам, шановний Спіка, татарам;). Порта володіла лише кількома фортецями на узбережжі. А кримські хани були лише вассалами турецького султана, але мали свою державу:).

• Подобається Подобається x 11
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Можна резюмувати....

4. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Можуть ще рахунки заблокувати о_О

5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Янукович?
    Мєдвєдєв?
    Обама?
    Фишер?
    Коморовський?
    Клаус?
    Перес?
    對不起,?

• Подобається Подобається x 4
  6. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Я уже интересовался - если бы 40 тыс. гривень Ваших личных денег позаимствовал, скажем, "репрессируемый" Луценка - явно слова и действия были бы иными.... А так - гуртове-чортове - можно и поспекулировать на "репрессиях"....
    Не стал выбирать из двух сортов говна? Ну - простите, не являюсь в этом специалистом. :)

• Подобається Подобається x 3
  7. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ви дуже добрий спеціаліст і добре знали,що робили, голосуючи проти всіх.

---------- Додано в 00:57 ---------- Попередній допис був написаний в 00:56 ----------

А Межигір"я не за наші гроші пішло? Чи це не рахується?

8. Дальневосточник

Нет, свое мнение о Жюле я оформил тогда, когда она попыталась натихорца - в виде "алаверды" отдать группе Приват Никопольский ферросплавный. Не надо говорить только, что наша ментальность ТАКова - постоянно наступать на грабли. Я - не буду ТАК поступать. Более того - я не считаю правильным "выбирать меньшее из двух зол", я не считаю возможным голосовать "против" - голосовать надо ТОЛЬКО "ЗА".
    И еще - есть ТАКая мудрость - сильный человек считает виноватым в поражении себя, слабый - окружающих. Сторонникам Жюли - неплохо было бы усвоить эту мудрость. :)
    А я где-то выступал адвокатом профФесора? Кстати - хочу вернуть этот вопрос Вам - как верному БЮТовцу. Межгорье попало в руки к профФесору перед выборами 2007 года - после которых Жюля стала премьер-министром, Луценка - главой МВД... И - ЧТО???? Тут - тоже "клятi противсiхи" виноваты? Знаете - плохому танцору - ноги мешают. :)

9. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

В "Прямим текстом" якийсь крєндєль виступав за "противсіх"ів. Основна думка:
    БлЮТовцям здалобися увімкнути моцк. Відсоток "противсіхів" і на сході, і на заході приблизно однаковий. І чи невже вони настільки наївні, що впевнені у тому, що східняки проголосують скоріше за злодійку Йульку, яніж за бандита Яника :)))
    Отож, панове танцюристи...

10. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ні шановний не ноги, а генеральний прокурор. Нагадати Вам хто тоді і тепер генеральний прокурор?;)
    Я вважаю, що від вибору на през. виборах постраждав весь український народ,і в першу чергу прихильники Януковича. Я не постраждав, бо я до цього був готовий. Постраждали ті хто чекав манни небесної, бо їх ткнули писком в лайно. Мого шефа першого-він найбільший прихильник в районі ПР. Сьогодні йому заявили, що його посаду скорочують. При помаранчевих працював спокійно ,при своїх голубих роботу втратив. А я йому й кажу,ну що дістав облизня? Йди далі агітуй цілий район за ПР, а вони тобі за добро кольку в ребро.А далі будуть страждати прості люди в Південно-східному регіоні,коли підуть на ринок і побачать м"ясо за 100 грн за кг, бензин за 10грн за л, хліб по 7-8 грн за буханку.Аж тоді вони начнуть думати.
    ПИСИ. Сьогодні по радіо передали, що в Німеччині криза свинне м"ясо впало в ціні до 1,5 євро за 1 кг-це приблизно по 15 грн за кг. Такий клас,як так вміють газдувати без проффесіоналів у владі.

11. Дальневосточник

Ноги, ноги... Напомнить - как сейчас БЮТ сражается - и как было тогда? Не надо это было - не тем занимались...Грошi, майно. дерибан...Вот что было тогда в головах... Пенсии незаконные "своим".... Да что говорить - Вы и сами все это понимаете, да только в отличие от "противсiха" не можете ТАК открыто сказать...

Неужто аппарат сокращают? Донецкие кончились? ;) Некого назначать? :good:

12. smeet

smeet просто спілкуюсь

Чому не можу. Я ні перед ким,ні в чому не зобов"язувався і завжди говорю те, що думаю,Ви думаєте БЮТу від мене мало попало.Оооо напевне більше всіх. Діло в тому що я не чиновник і мені пофіг посади,я ними не дорожу. Я пролетарій, і вони мене максимум можуть звльнити з роботи. Але мені це не похибить, бо я не від них залежу, до мене йдуть люди і я їм допомагаю, до мене йдуть ті ж чиновники, бо коли болить, то вони шукають спеца а не функціонера.
    Та нє просто ПР розділилось на 2 крила, одно крило пішло в спайці з вчорашніми чиновниками і нинішніми ЄЦовцями, друге пішло проти них. Так от шеф був в тому крилі, котре було проти ЄЦ. А в районі тепер перемогли ті що з ЄЦом. Отож і чубляться.

13. Hyligan

Hyligan Іронічний

В мене братЄльнік в Києві якомусь міністерському функціонеру дачу будує...
    так той дядя ше при Кучмі на ті посаді був..і при всіх урядах був...і далі є...і похоже на те шо і Яника з Азаровим пересидить....

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

:) Західні українці в контексті української політики.

• Подобається Подобається x 1
  15. Hyligan

Hyligan Іронічний

Дядько дачу будує 4 поверхи в верх два в низ з двома будинками для гостей для прислуги і ше хрин зна для чого....і команда там чуть не зі всіх куточків України)))

Ви вважаєте йому краще відмовитись ..з ідейних міркувань ;)

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Кому? Брату? Ні в якому разі. Просто розповіді наших людей про щось масштабне починаються так: "Будували ми раз гаража сину шофера Ахметова, і...", а хотілось би так: "Відкривали ми раз з партнерами філію нашого львівського концерну в Запоріжжі , і...".

17. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ну так ви просто не з тими людьми спілкуєтесь...повинні бути і відкривачі філій..от тільки їм на форумах сидіти часу нема ))))))))

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Так хоч би брати їхні були чи сусіди сусідів. Наші ще скурвлююсі швидко сараки, лиш троха покеруют. І зкацаплююсі моментально.

Приклад: Фірташ Дмитро Васильович, Синьків, Заліщицький район, Тернопільська область, мати бухгалтер на цукровому заводі, батько — водій. У вільний від роботи час сім'я продавала помідори.) — український підприємець, мільярдер, власник холдингу Group DF (Group of Dmitry Firtash), співвласник газового трейдера "Росукренерго" (з 2004). Тримач 61% акцій телеканалу «Інтер».

Донецьк і Москва. І маємо те що маємо.

19. Spika

Spika Well-Known Member

Было и так. Но и на нашей улице был праздник. При князе Владимире.

Вначале греческим, потом византийским, потом русским, потом генуэзским, потом турецким.

владела всего несколькими крепостями и.... ханом вместе с ханством. вообщем-то всё. :))
    Вот если бы Украина так, по мелочи, владела тем, что так коварно нарисовал Боплан - несколько крепостей и польские феодалы всем кагалом, то я б и не сопротивлялся боплановской мазне. А так, ну, никак...

20. coolzak

coolzak Well-Known Member

в якому році конкретно він був "гусским" -і чого про готів нема-не заслужили чи може на політінформації не довели

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)