Януковичу Браво!!!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 25 лют 2010.

?

Чи є хоч один позитив в Януковича?

1. Так і не один!

8,2%
  2. Є один але то мало

12,9%
  3. Є більше чим один

2,9%
  4. Ні одного нема

27,5%
  5. Янукович - придурок

43,3%
  6. Ворон - дурак

5,3%
Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Щербицький жив, Постишев жив, Хрущов жив...
    Прем"єр Янукович жив...
    Тепер Президент Янукович живе...
    Одне питання: чому його не виселили до 2010-го року? І чому суд в січні 2010-го року підтвердив законність цього "жиліща"?
    Про моральність не починайте. Давайте про законність і позицію вчорашніх...

2. smeet

smeet просто спілкуюсь

А як прийшов
    то приватизував і тепер крім членів його сім"ї і їх нащадків ніхто більше з прем"єрів і президентів жити не буде. Якщо Ви вважаєте це правильним, тоді вибачайте,я з Вами говорити на цю тему не буду. Чому не взяв собі його Кравчук, Фокін, кучма, Ющенко? А прийшов
    і вирішив що там вже крім нього ніхто жити не буде.
    Чи не занадто велика ціна за "царювання" примарного профессіонала-проффесора.
    А про суд не треба, де Ви бачили в Україні суд. Я "в упор" його не бачу. Є підконтрольні владі трійки.

• Подобається Подобається x 7
  3. DISBATya

DISBATya Well-Known Member

Придумали НЕРАЗУМНО про "Янукович-межигорье".:mocking: Вот от этого и все ваши непонятки.

4. VasMT

Мою скромну думку, як власне і Вашу, ніхто питати не буде... Правильно чи ні ми можемо говорити скільки звагодно.
    Мене цікавить питання:
    1) Законно чи ні!
    2) Якщо ні, чому "вчорашні" нічого не робили?
    3) Якщо так, чому піднімають це питання зараз?
    4) Як відноситись до рішення суду січня 2010?

5. smeet

smeet просто спілкуюсь

Хто придумав і чому нерозумно? Якщо команда Януковича-то дійсно нерозумно, бо це залізобетонний компромат.
    Я думаю, що мало хто в Україні назве цю оборудку законною.
    Тому що не могли нічого зробити,оскільки генпрокурор був член партії регіонів,і у Ющенка не було ніякого бажання це робити він думав про своє майбутнє, а Юля про це говорила постійно і вимагала від головного прокурора дій, але їх не було.
    Його піднімали постійно, від самого початку незаконної приватизації,просто у нас чомусь пам"ять дуже коротка.
    Так як до слів бомжа зі стрийського вокзалу-я вже казав, в Україні є політична поліція,і нема зовсім правоохоронної системи і судової влади.

• Подобається Подобається x 5
  6. VasMT

Правий був пан Толкачов з УП...
    Це невиправне... Це карма... Це матриця... Замкнене коло... І з нього не вирватись...
    ... нема => Просвіту нема => Нас всі гноблять => Ми ніц не можем => Ненависть наша - наше буття => Просвіту...

7. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 1
  8. VasMT

А це хто такі?

9. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Саме невизначеність на офіційному рівні надає змогу шахраям погратись у конфлікти в надії, що їхня власна кров не проллється.

• Подобається Подобається x 2
  10. VasMT

Як мені набридло порпатись у всякому гімні, що викладається тут купками...

З А К О Н У К Р А Ї Н И

Про національні меншини в Україні
    Стаття 11. Громадяни України мають право вільно обирати та
    відновлювати національність.
    Примушення громадян у будь-якій формі до відмови від своєї
    національності не допускається.

Стаття 12. Кожний громадянин України має право на національні
    прізвище, ім'я та по батькові.
    Громадяни мають право у встановленому порядку відновлювати
    свої національні прізвище, ім'я та по батькові.
    Громадяни, в національній традиції яких немає звичаю
    зафіксовувати "по батькові", мають право записувати в паспорті
    лише ім'я та прізвище, а у свідоцтві про народження - ім'я батька
    і матері.

Стаття 13. Громадяни, які належать до національних меншин,
    вільні у виборі обсягу і форм здійснення прав, що надаються їм
    чинним законодавством, і реалізують їх особисто, а також через
    відповідні державні органи та створювані громадські об'єднання.
    Участь або неучасть громадянина України, який належить до
    національної меншини, у громадському об'єднанні національної
    меншини не може служити підставою для обмеження його прав.
    Стаття 15. Громадяни, які належать до національних меншин,
    національні громадські об'єднання мають право у встановленому в
    Україні порядку вільно встановлювати і підтримувати зв'язки з
    особами своєї національності та їх громадськими об'єднаннями за
    межами України, одержувати від них допомогу для задоволення
    мовних, культурних, духовних потреб, брати участь у діяльності
    міжнародних неурядових організацій.
    Стаття 18. Будь-яке пряме чи непряме обмеження прав і свобод
    громадян за національною ознакою забороняється й карається
    законом.

Хай хоч марсіянином назветься... Хто ж забороняє :)))
    В паспорті змін робити не треба, там нема графи "національність". А 10,2 тисячі громадян, які індифікували себе русинами в 2001-му році не являються етногрупою, що має право вимагати до себе особливого відношення. В цьому році має бути перепис. В нього вже включили національність "русин". Набереться по Україні більше 50-ти відсотків, перейменуємось в Русь.

Дозволю собі дати слушну пораду: - спробуйте дивитись на речі неупереджено. Тоді зразу зрозумієте, звідки ноги ростуть у Закарпатських "русинів", ареал існування яких межує зразу з чотирма країнами ЕС... :)))

11. Kagalkree

Kagalkree New Member

Янукович, як і Буш молодший, він цікавій.

12. smeet

smeet просто спілкуюсь

http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=775890&postcount=288

---------- Додано в 18:02 ---------- Попередній допис був написаний в 17:51 ----------

Цим займаються декілька старих пер....нів бувших членів КПРС, яким ніщо робити. Вони натравлюють простих людей, послухайте тільки-якщо вас призхнають русинами, то держава Україна, як національній меншості буде доплачувати кожному русинові до зарплати і пенсії, бо мали би доплачувати як нацменшинам.Чи Ви чули більшу фігню. А той батюшка Сидор, це рекетир в рясі-так про нього говорять ужгородські бізнесмени, він погрожуючи карою небесною заставляє всіх бізнесменів робити великі пожертви на його церкву.Недаром в минулому році, під час сильного вітру з його церкви звалився хрест. Люди казали, що то за гріхи того чорта в рясі.Він сіє смуту і підюджує людей до протистояння.Ще одним таким ділком є поет Іван Петровцій, який справно живе на подачки з Москви-йому кожного року присуджують руську премію.ЇХ всього 20-30 чоловік на Закарпатті а шуму як в туалеті.

• Подобається Подобається x 6
  13. VasMT

Сміте!
    За цього "духовного" пастиря я знаю давно, чув, як то кажуть. І знаю, що Балогіни слова справедливо слушні. Але ж аксакали це пишпортують і подають як нібито боротьбу закарпатців з існуючою владою за свою свободу...
    Мені сподобався Ваш каламбур :)))

14. smeet

smeet просто спілкуюсь

Але слова ті він казав не на камеру. А сам, будучи у Ющенка головою адміністрації, фінансував це зборище в Мукачеві(уявляєте голова адміністрації президента України фінансує з"їзд політичних хуліганів,які на весь світ під час того з"їзду заявили про насилля держави Україна над окремим етносом)
    http://obozrevatel.com/news/2008/6/10/242304.htm
    http://ua-reporter.com/novosti/31581
    http://www.ut.net.ua/art/166/0/1457/

• Подобається Подобається x 4
  15. VasMT

Та пам"ятаю я це... :mocking:
    І пАмаранчову реакцію пам"ятаю... :)))
    І як заглохло пам"ятаю...

16. Filosof

Filosof Well-Known Member

ПР зіграла на примітиві народних мас. Януковича вибирали за його зовнішність. Більше там нічого нема: без роду, без племені, ні освіти, ні нормального трудового стажу, ще й дві судимості.

17. Hyligan

Hyligan Іронічний

Я різкий противник Януковича, але не дивлячись на то всьо шо ви назвали він таки став президентом...

18. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

как бы вам так чтоб поняли .... вторая мировая это польская компания, война в Тихом океане, Африканская компания - оно к вам каким боком? не, ну с точки зрения верности формулировок и т.д для граждан Мира (то есть без конкретной Родины) оно так и есть, а вот для меня как то Великая отечественная - ближе ....

ну собственно то о чем я и говорил, Киевское восстание как раз один из фактов наличия иного мнения ...

угу, только не Галичине которую он успешно сосватал Польше ... я согласен назвать его борцом с советами, но какой он Герой если отдавал казенные земли ради установления своей власти???
    Сталин - герой Украины, 1. Расширил территории 2. Вложил средства и силы в индустриализацию и развитие научно-промышленного комплекса 3. Организовал оборону от иностранного захватчика 4. Организовал послевоенное восстановление сельского хозяйства, промышленности и т.д. вот и с чем тут спорить?

---------- Додано в 01:02 ---------- Попередній допис був написаний в 00:58 ----------

ну так уж и на примитиве, не все так просто, Юлька представляла по сути ту власть которая с 2004 го года была у руля, за этот период кроме разср.... эээ усложнения отношений с Россией ничего достигнуто не было, вот и вполне объяснимая реакция, "примитивных" масс, по сути ничего не меняется зато хоть тема голодомора и нам все должны не так часто мусолится с телевизора, уже плюс, а развитие идет как его экономика диктовала ... личность нам нужна, вон Грузинам пошла на пользу революция роз, так как Саакашвилли не побоялся галстук пожевать но тем не менее сделал много чего нужного, а Ющенко постеснялся и как результат от него отказались те кто поддерживал а с ним прицепом досталось и Юле ...

19. Geograf

Geograf Меломан

Свою думку в подальшому вони могли висловити на виборах

20. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

не успели, утопили в крови ...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)