Януковичу Браво!!!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 25 лют 2010.

?

Чи є хоч один позитив в Януковича?

1. Так і не один!

8,2%
  2. Є один але то мало

12,9%
  3. Є більше чим один

2,9%
  4. Ні одного нема

27,5%
  5. Янукович - придурок

43,3%
  6. Ворон - дурак

5,3%
Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Це дійсно фентезі :)))

До цього місця правильно, а продовження буде іншим
    "... і всі почнуть працювати, а не патякати і лялякати. І тоді, коли реальний сектор почне приносити реальні результати, зміна влади в державі буде перманентною...
    А якщо не дотиснуть, то в 2015 році матимемо єврея Президентом України... Отоді наржемось :)))

2. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Я понимаю. Это уже стало привычкой - нигде подолгу не засиживаться. Поэтому понятно, чего Андрухович прокукарекал - мол пора "в дорогу дальнюю..." В Украину - наигрались. Не "тот" народ, не "те" нравы, не "такие" ценности, не "те" соседи... С языком вот - тоже "не так"... Нет бы поучиться - как сделано в той-же Альберте - да где там... Некогда...
    этот бесценный опыт...
    Сталин - не съел, гитлер - не съел...Януковичу - и подавно - не съесть! :)))
    А что бы ни было - за океаны - не сбежим.
    И Махна - не боимся. Это - наш, украинский герой. И не показушный - "херой" Украины - а настоящий.

3. coolzak

coolzak Well-Known Member

В альберті того політика хто би почав про те що американці і канадці один народ зїли би наступного дня.А галичанам громадянство всі тих забіглих дійсно було до одного місці-основне власне розуміння хто ти і де твоє місце.Українець може зрозуміти українця але галичанин і малорос ніколи разом в одній державі мирно жити не будуть

• Подобається Подобається x 2
  4. Gron

Gron тафгай

5. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Я писав - зважте - ДО ВІЙНИ. Треба не просто відкривати підручник, а - думати та співставляти. війна почалася ПЕРШОГО ВЕРЕСНЯ 1939 р.

• Подобається Подобається x 1
  6. VasMT

А заодно і героями України... З тих же причин.

7. nikolas

nikolas Well-Known Member

Це,як і для кого,бо для них війна почалась в 41 р.,коли почали забирати в них,те,шо вони забирали в других.Абыдна да... ?

8. Geograf

Geograf Меломан

В Рад. Союзі справжні демократичні вибори.:)))

9. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

ага, для жителя Польши так и было ... вы поляк?

---------- Додано в 22:41 ---------- Попередній допис був написаний в 22:40 ----------

ага, с понтом правительство УНР кто то выбирал ...

10. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Без переходу на особистості - спеціально для Вас РОСІЙСЬКА ВЕРСІЯ:
    "Втора́я мирова́я война́ (1 сентября 1939 — 2 сентября 1945)"
    http://ru.wikipedia.org/wiki/Вторая_мировая
    :tongue:

11. Geograf

Geograf Меломан

Центральна Радда формувалась поспіхом, як тимчасовий орган, який після стабілізації ситуації мав організувати всенародні вибори і сформувати уряд

12. DISBATya

DISBATya Well-Known Member

Нет!!! Только в Соед.Шт.Америки бывают демократические выборы:))), где только "демократы" и "республиканцы" каждые 4 года перебрасывают "бабло" друг другу в карманы .:)))

13. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Чий це ваш? Чи не юзівського пролетаріату? Який під керівництвом більшовиків руйнував Україну і грабував селян? А селяни-східняки з задоволенням різали пузо юзівським продзагонникам і набивали його зерном?...Махно дійсно був неабиякою особистістю і героєм, селянським героєм...Але назвати його героєм України не можна, бо він був антидержавником. А от Симон Петлюра був державником і його можна називати героєм України.

14. VasMT

А ще завдяки йому дехто лишився за Збручем до 39-го...
    А ще якась УГА проти нього боролась на стороні совітів...
    А ще...
    Зрештою, кому і навіщо я це говорю...

15. smeet

smeet просто спілкуюсь

Я чомусь Портнікову довіряю більше ніж Бондаренку.

• Подобається Подобається x 4
  16. Filosof

Filosof Well-Known Member

Портніков - класний журналіст. А ще мені подобається політичний експерт Андрій Окара.:good:

• Подобається Подобається x 3
  17. VasMT

Я подав цифри не свої...
    А Ви можете подати цифри Портнікова?

18. smeet

smeet просто спілкуюсь

Мені досить фрази:Потому что такая власть - даром что ничего построить не может - доведет себя до неизбежного краха сама, не успев разрушить окончательно страну и искалечить людские души.

• Подобається Подобається x 3
  19. VasMT

Ну і дякувати Аллаху...
    Як казала мама Жені Лукашина: - Поживем увидим...

20. smeet

smeet просто спілкуюсь

Якщо чесно то я надіявся, що щось буде.Я думав, що Янукович відкажеться від Межигір"я, тоді б його підтримали набагато більше людей.А так, як мені здається, яке їхало-таке здибало. Кожен хоче хапнути чим побільше. Мені здається, що бажання зберегти Межигір"я є дріб"язковим. Він міг більше хапнути десь в стороні і щоб ніхто про це не знав,а так з Межигір"ям йому ніхто не повірить.Погодьтесь зі мною, що з його сторони це нерозумно.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)