Януковичу Браво!!!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 25 лют 2010.

?

Чи є хоч один позитив в Януковича?

1. Так і не один!

8,2%
  2. Є один але то мало

12,9%
  3. Є більше чим один

2,9%
  4. Ні одного нема

27,5%
  5. Янукович - придурок

43,3%
  6. Ворон - дурак

5,3%
Статус теми:
Закрита.
  1. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

А как же...будуть не просто брати,а будуть вимагати захищати їх домівки,добробут,робочі місця,права і ...з обовязками до виконання будуть ходити з плякатами мітингуючи і призиваючи до виконання!
    Так буде,якщо...А Ви як-си думали!
    Же повідять йой,та то свій хлоп...мусить десь для нас та вкрасти.
    Нє,хлопе! Тогон злодійства Ми сі вже надивили...як-то "мульйонами" крали і крадуть Яники з Юльками!
    І не вішайте людям свідомим "вермішель на вуха"!:)))

2. Ravin

Ravin Well-Known Member

Я вешаю?о_О
    Или...

• Подобається Подобається x 1
  3. Yurko NOTOCO

А как же...будуть не просто брати,а будуть вимагати захищати їх домівки,добробут,робочі місця,права і ...з обовязками до виконання будуть ходити з плякатами мітингуючи і призиваючи до виконання!
    Так буде,якщо...А Ви як-си думали!
    Же повідять йой,та то свій хлоп...мусить десь для нас та вкрасти.
    Нє,хлопе! Того злодійства Ми сі вже надивили...як-то "мульйонами" крали і крадуть Яники з Юльками!
    І не вішайте людям свідомим "вермішель на вуха"!:)))

4. Ravin

Ravin Well-Known Member

А кто сейчас мешает?

• Подобається Подобається x 2
  5. Yurko NOTOCO

Та ніхто не мішає...Але чого дурно ходити нині з таким,по-Майданах,коли самі бачите...
    Люди хочуть працювати і заробляти,мати керівників і бізнесменів таких,які б находили шляхи де ту копійку заробити,щоб потім поділити на весь нарід рівномірно,а не...на Міжгіря для "яників",на "Каділлак" для "могильових",на "вареничну" якусь на Сейшельських островах,а чи-то на Кіпрі для "юльок"...
    Люди самі собі поки що ради дають ,раз отак склалося...шукають праці і чесно хочуть заробити гроші в Польщі,Чехії,Норвегії...
    І "Свобода" в цім місці варята грати не буде...і не буде йти шляхом безрозмірних і безрозмірних кредитіва в "друзів" Юльки з МВФ або в приватярів на взірець Соросів,Березовських...
    Ось тут і весь фікус-пікус!
    Йой,пане Равін...чи-то мені Вас вчити!:)))

6. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

А що ОТ ТАК? Перша колона марширт! Друга колона марширт!...І що? В Україні повстала демократія? Роздробилися націоналісти і націонал-демократи на кишенькові партійки і просрали все, що можна було просрати...Єдина Юлька була реальною альтернативою ригіАнальним хамам, та й цю можливість вже, здається, остаточно просрали...А ви маршируйте, маршируйте! Бо театральне дійство так захоплює;)...

7. Ravin

Ravin Well-Known Member

Поживем - увидим.
    Никто не против.
    Вот и я про тоже.:dntknw:

8. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Це щось на зразок якихось замовлянь чи шаманства якогось? Щось Ви, пане, понесли щось незрозумілео_О...

9. Yurko NOTOCO

Далеко підете з юльками...Баба не глупа,в регіональну тюрму не хоче,як Ходорковский ...А їй і підказують: -Ти,давай...давай,на Герцена в Лондоні тягни.Давай!
    Ми підкинемо грошенят...Доляр і так вже папіряний,а золото ми встигли закопати під-грушку...Так шо ти давай,старушка,давай...Вішай макарони...і галицькому хлопу також.А вось рагуль і клюне знову!:)))
    І я так думаю і говорю...Звідки Вам знати галицький менталітет...раз в Вас свій!:preved:

10. Ravin

Ravin Well-Known Member

Отсыпьте, я возьму и такой.;)

11. Yurko NOTOCO

Розігналися...Це вже парафія МФВалютчиків роздавати дерев'яні,обезцінені,свіжі з під принтера доляри від Обами...і в першу чергу китайському народу ( шось коло 2 трн.долярів від США...Та Ви зна-а-а-єте...:haha:.
    А для українських аферистів крутячих з державністю України,візи до Англії,Австралії... на постоянноє мєсто житєльства.Не всім канєшна! Більшості, хрін межи плечі,або "почйотний грамота"!

Короче,я за "Свободу",а не за аферизм!:preved:

12. Ravin

Ravin Well-Known Member

Понятно было.
    Это ваши убеждения, кто бы спорил и отнимал веру у человека.

13. adviser

adviser Well-Known Member

ВІдповідаю, раз ви мене мудрагелем охрестили. Демогогію розводять ті, хто тілько говорить. І то не пропонуючи своїх ідей чи допомоги...
    Почніть з себе, панове!!! Я ось тут писав (http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=50753&page=7)
    Сльозинка розпачу не буде капати...
    Невдовзі нарід перестане плакати!
    В дві тисячі десятім в гаманцях порожньо,
    А в Новім році заживем заможньо.
    P.S.
    Змінитись нашому народу треба
    І кожен хай почне із себе.

весь свій вільний час я виступаю , як волонтер, по навчальних закладах читаю лекції (теми про здоровий спосіб життя, національну свідомість, проти дитячого алкоголізму і т.д.)Крім цього мій клуб проводить постійні благочинні акції. Це конкретні дії !!! То хто з нас демогог?!:mocking:

14. coolzak

coolzak Well-Known Member

коли хата валиться малювати вікна нема сенсу.не бачу шансу на НОРМАЛЬНУ державу на території України в найближчій перспективі ,тобто еволюційним шляхом нічого доброго не слід очікувати.Люди будуть жити якось-прикомуні жили і при німцях також але суспільства нема і не буде.Тільки хунта яка націоналізує базові галузі,створить прозору податкову систему і закриє всі партії на 10-20 років-від лівих до правих націоналістів.інакше "шансов нет".Приймуть до Європи-молодь вся туди чкурне.приєднаються до Росії-зроблять задворками імперії-соррі за песимізм

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

16. Nevermind

Nevermind Просто персона

17. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Це ж треба так :haha:
    Видлубати трисекундний кетях і запустити як свіженьку новину по всіх усюдах... Тисячі посилань дає гугля... Заравсцуся...:))) Всі, ВСІ... Крім 5-го каналу... Шо сі стало, думаю сам собі?
    Лізу в архів каналу "чесних" новин...
    І що ви думаєте? :))) Є, знайшов... Але як і все свідомітське, покручене і поставлене догори дригом...
    По-перше:
    Передача аж за 2 березня 2008-го року
    По-друге:
    Ось, як було сказано:
    Пєши ісчо, аффтар...
    Тху, аж бридко...

18. Ravin

Ravin Well-Known Member

Фигасе, правдолюбец!!!!!!!о_Оо_Оо_О
    И хотелось вам так глубоко копать?
    У гбшников есть такая поговорка:
    - глубоко не копай, на себя выйдешь.:)

• Подобається Подобається x 3
  19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ну если кому-то хочется копатся в этом всем, выискивать это все, и преподносить как истину, то скорее всего найдется человек, который усомнится в правдивости этих слов. А тем более зная падлючью натуру этих "народолюбцив", не надо быть семи пядей... Девять из десяти сказанных ими слов -БРЕХНЯ!

20. Ravin

Ravin Well-Known Member

;)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)