Януковичу Браво!!!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 25 лют 2010.

?

Чи є хоч один позитив в Януковича?

1. Так і не один!

8,2%
  2. Є один але то мало

12,9%
  3. Є більше чим один

2,9%
  4. Ні одного нема

27,5%
  5. Янукович - придурок

43,3%
  6. Ворон - дурак

5,3%
Статус теми:
Закрита.
  1. ORoss

ORoss Well-Known Member

Дядьку! Ви кохаєтесь в мертвяках??? Що за запізніла некрофілія до політичних трупів?
    Живим потрібно допомагати і йти вперед. Капєц Україні приніс ваш Вітьок...
    Що можна очікувати від людини, яка за 5 років не змогла довести до суду справу про так зване отруєння???
    Це не просто його особисте всепрощення злодіям та вбивцям. Якщо він себе не зміг захистити - як він міг захистити Україну, простих громадян!? Це теперішній розгул кацапського фашизму зобовязаний його слабкості....,його закадичним друзякам Сабачніку та Литвину, з якими розділив державну премію у області нумізматики та боністики... Виявився засланим казачком ваш Йущенко.
    Бридко згадувати його на ніч...
    P.S. Я також рву волосся у розпачі з його продажності. Але життя не закінчилось. Історія дасть йому оцінку без наших симпатій та антипатій до його тушки(особистістю назвати язик не повертається, прости Господи!)

• Подобається Подобається x 4
  2. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Ну і хто-то таке для вас має зробити?
    -г'Америка?
    -Тимошенко і МВФ?
    -Європейський Союз і братні словянські народи,помалемьку та-а-к беручі розгон...
    -Прокуратура України?
    -Верховний Суд України?
    -Ота Верховна Зрада...де на відеокліпах всі по-російськи глаголять!(послухайте!)
    Хто такий моцний...
    Ви язикаті?..
    А може мовчазні і навчені досвідом свободівці з КУН,
    наслідуючі кроки УПА,яку таки Ющенко відкрив для України і Українців!
    Блукати в темряві,як і все що в темряві робиться - це не героїзм заради України!

3. Ома

Ома Дуже важлива персона

Невже ви не зрозуміли, що це не просто бютівців "отоварили по башке", це нас із вами згвалтували черговий раз. Суспільсту було подано чіткий сигнал - іти проти влади небезпечно. "Против лома нет приема".
    Не знаю, що саме ви підтримуєте, а у мене це визиває почуття спустошення. Думаю, якщо цього не зрозуміти зараз, буде занадто пізно, як у Росії, де мислячі люди починають розуміти, а зробити щось цивілізованим шляхом вже неможливо.

4. ORoss

ORoss Well-Known Member

Ви серйозно?
    Дядьку! Не ганьбіться за іуду. Те що він зробив - ніхто в нього не забере. Ніхто не применшує його намагання стати Українцем! Але не зміг. Син з дочкою звертаються до нього на якій мові??? ....Досить? Чи ще продовжити???...

Що можу - роблю сам. Я ні від кого подачки не очікую. І вам того бажаю....
    Успіхів!

• Подобається Подобається x 3
  5. Yurko NOTOCO

:good:

Люди на Західній Україні свої висновки вже зробили! А за подіями,східняків воюючих "вже по-смерти" Юща...то можна понаглядати.
    В разі позитивних сигналів для України,ЗУ не залишиться осторонь...
    Але поки,що в це "гівно" думаю ...лізти ніхто не збирається.
    Досить тих провокованих революцій,вже!
    :)
    Якби Ви були галичанин,то Ви б мене називали вуйком,а не дядьком,і розуміли б...що вдома Ющ може розмовляти любою мовою,хоча як президент він цього не робив,бо cтид би був,як той позор Верховної Ради Литвина! Тут же розберіться для себе самого,хто Іуда! :cry:
    Про яку Україну Ви стараєтесь щось говорити?
    Про Ту,яку готували,чи готують в дарунок Росії,банкірам Європи,собі ненаситним,а не українцям!
    До речі ...Українцем треба бути,а не показувати документ громадянина України,а чи-то косу на голові,чи дулю в кишені!;)
    Все ,що-сі робить,то все до кращого...так в Галичині мовлять! :hi:

Останнє редагування: 17 гру 2010
  6. ORoss

ORoss Well-Known Member

Невже галичани доросли до етнічної самоідентифікації.? Я вас вважаю українцем перш за все... Але якщо галичанин вище...??? Прошу дуже.....

Вуйцю! Тут знову до України апелюєте?? Що це таке...?!!!
    Так Що для вас на першому місці...(іронічна посмішка) Ви себе самі заганяєте в куток....Будьте собою в першу чергу...
    Успіхів...

---------- Додано в 19:20 ---------- Попередній допис був написаний в 19:15 ----------

ага... а вчити і повчати маленьких українців іншою...
    Нехай спочатку правильно виховає своїх дітей, а тоді береться за глобальніші речі...

7. Yurko NOTOCO

Не закручуйте -ми юра!
    Я єсмь галицький українець,польського походження,народжений в совіцькій державі!
    І ніц...патріотичного в тих всих фокусах в Верховній Раді з боку дніпровсько-донецького кланів не виджу! Не бачу і юж! Бандити-сі бавлять і діти Прокураторів,України нинішньої,з Литвином вкупі!
    Аж поки шось не повість КУН,"Свобода",церква!
    Та почекаймо! Бо як-то здуру помічників зі всьої Європи на раз -сі позлітає до Києва,то...то знову не дамо-си ради з ними всіма!:)))

• Подобається Подобається x 2
  8. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Вибрався сам, отримавши непогану винагороду від Хама...Зате втопив в лайні всю Україну...Лайдак, пся крев!:diablo:
    Де ж той гицель?...Зовсім життя не стало від скажених пєрдоновських собак:diablo:
    Неправда! Розходитись буде жменька противсіхів...Але вони вже нікому і не потрібні...Мавр зробив свою справу, мавр може йти;)...Не чути цих "патріотів"...Парубія взяли за помідори, він трохи поверещав "Гвалт!" і розтанув немов тінь батька Гамлета...А якже, союзників зраджувати було значно безпечніше та й, напевно, фінансово вигідніше...А тепер регіонали намагаються знищити Тимошенко (може ще хтось вірить у чесний суд в Україні?), а об нашоукраїнців вони просто витруть ноги, бо те ганчір'я більш нічого не варте:diablo:...

---------- Додано в 19:38 ---------- Попередній допис був написаний в 19:35 ----------

Оце вже справжнісінька брехня!

9. Yurko NOTOCO

Пане Яремо,Ви шось таке-е-е саме,як було,або подібне хочете...же Вас тєжко зрозуміти на галицьких просторах і тєжко врубитись в Той новий виток революц'ї від магнатів.
    Оголосіть кого Ви сватаєте тa список,і все буде О.К!:)))

Останнє редагування: 17 гру 2010
    • Подобається Подобається x 1
  10. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Бютівці не приймали харківські угоди, не приймали податковий, не херили конституцию. При пасивності та придурковатості переважній частини громадян це зовсім непогано.
    Якшо людина хоче буди хлопопом, не слід їй заважати. Це моветон.
    А якшо буде проффесорська символіка, підете?;)
    В одній відомій пісеньці співалось:

Никто не даст нам избавленья,
    Не Бог, не царь и не герой...

11. Yurko NOTOCO

O-o-o...Як буде символічний протест інтелігенції (a не проффесорська символіка),та підкріплений символікою "Свободи",КУН...Ну то чом не підтримати?
    Тільки не дай Бог,щоб "безбожники і фарбовані" не закручували знову "нові ідеї"...То відразу буде видно!
    Ми вже знаємо Хто є Хто,шо нє?

12. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Самі підете... У бій(ку)7 Чи так як інші?

13. Yurko NOTOCO

Битися повинні Ті,Хто Вміє,а підтримати Той,Хто Mоже!

14. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

І кого було б "обрано", цікаво знати, коли "елохторат" в глибокій летаргії, і пацанам всєго дєлов - "налєй і підрахyй"?

15. VasMT

Все з Вами ясно... Ви, пацани, смикайтесь... А ми тут, поруч...
    - Рабинович! Вы член партии?
    - Нет! Но шо б Вы знали, как я им сочувствую...

16. Ома

Ома Дуже важлива персона

Цілком згодна - виборів вже нема, якщо хтось не помітив цього.

17. Yurko NOTOCO

:good:
    -Зяма...У вас такіє часи дорогіє,как у награжденних Героєв ВОВ? Откуда оні у Вас?
    -Е-е-е...Папа продал перед смертю!
    :preved:

18. VasMT

Я підтримую Ярему! З цим Тянгни-Пихайом самі цьомайтесь...

19. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Перефразовуючі Йоську Кривавого...А скільки батальонів має той КУН?;)

20. Yurko NOTOCO

Якраз тіко,кіко тре,жеби морди понабивати добряче!...І не креселком,як в Верховній Раді!:)))

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)