Януковичу Браво!!!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 25 лют 2010.

?

Чи є хоч один позитив в Януковича?

1. Так і не один!

8,2%
  2. Є один але то мало

12,9%
  3. Є більше чим один

2,9%
  4. Ні одного нема

27,5%
  5. Янукович - придурок

43,3%
  6. Ворон - дурак

5,3%
Статус теми:
Закрита.
  1. Ома

Ома Дуже важлива персона

http://www.24tv.com.ua/news/1/1/64692

• Подобається Подобається x 4
  2. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

о_Оя чо?Сам у себя должен деньги в кассе получать?:scratch_one-s_head:однако....:pardon:

3. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Я - отой, що очам не вiрить...Треба помацать :)
    Есть ТАКая он-лайн база - рекомендую:
    http://www.nomer.org/allukraina/
    Можете проверить на себе, своих знакомых. Однако - Янукович Виктор Федорович - один. Скорей всего - это очередной "переименованец" накшалт Василия Протывсих... :)))

P.S. ВО вободе - "Значит, так: за изобретение ставлю "пять", а по предмету - "неуд". Профессор, конечно, лопух, но аппаратура при нем. Как слышно?.." (с) Операция "Ы"

4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Від тюрми і суми(с)....
    Шевченка згадав....
    Всі, мабуть, знають його переспіви, або тлумачення псалмів

І ось один з них, 43-й

Там він з точністю описує, що зараз відбувається в Україні
    Далі пише про першу силу, яку ми побороли
    Якщо порівняти сучасну історію України, то в нас були чотири Президента.

Перший, Кравчук, Не встиг багато лиха наробити. Тільки Чорноморське пароплавство вкрав.

Другий, Кучма, так, це була перша сила, перший кат. Він,
    здебільшого розкрадав та знищував майно України. Руйнував її економічний потенціал.
    Побороли його.

Третій, Ющенко, це був тюфяк. Міг щось зробити для України,але не зробив.
    Дякувати Богу, що шкоди великої не наробив.

А ось четвертий, Янукович, власне я не вважаю його Президентом, це виродок людській.
    Це другий кат. І про це пише Шевченко, що другий кат лютіший за першого.
    Так воно і є. Він намагається знищити взагалі нашу націю.
    По суті,це, етноцид. Не буду довго за цю мерзоту говорити, всі все знають.

Краще прочитайте вірш.

• Подобається Подобається x 9
  5. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

акститесь, какой такой азиатский путь? это вы по каким моим словам поняли? откровенная глупость и несуразица - что из написанного мной сподвигло вас на этот вывод? я за путь развития гарантирующий благосостояние страны, при этом он может быть хоть южноафриканским ....

6. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Это как ? Сингапур, Япония, Китай.... ?

Не, не русские, ни украинцы так работать не могут...Они на Запад и США практически все производят.

Так что Ома вам лично никакого азиатского пути развития... На хрена им нужны те, которые не хотят работать, а получать как на Западе ?

7. Svjato

Svjato Well-Known Member

Мда...
    То ви нам такий шлях бажаєте:
    :nea:

---------- Додано в 13:05 ---------- Попередній допис був написаний в 13:04 ----------

Бачу, шляхів розвитку ви не маєте...

---------- Додано в 13:08 ---------- Попередній допис був написаний в 13:05 ----------

То копання ям різниться на заході і на сході? Кількість затраченої енегрії різниться в десятки разів?
    А згадав! у нас в армії (казармі Україна) ямки просто так копають... Може в тому причина?

• Подобається Подобається x 3
  8. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Копайте призывник ! От забора и до обеда. Ибо так в армии решают проблему пространства и времени (из нашего старого студенческого анекдота)

• Подобається Подобається x 1
  9. Salata

Salata Well-Known Member

У меня, у меня есть! :) Целых два:
    1) Пахать как азиаты.
    2) Захватывать рынки, чужое имущество как европейцы с американцами.

(это я не про людей, про государства)

Второй путь ближе к нашим климатическим условиям, но на нем уже все поделено, быстрее по шапке получить.

Нет, вспомнила про Восточную Европу:
    3) плясать/плакать/возмущаться где скажут, когда скажут и зачем скажут, требовать своевременной оплаты. Но это только пока Россия кому-то мешает.

Ну и последнее: сидеть, мечтать: когда вымрут все плохие и все будет хорошо. :)

10. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

А я вважаю, що саме цей непотріб і зробив найбільшу шкоду Україні - скомпроментував національно-демократичний рух і виставив його посміховиськом, "прітчєй во язицех"...П'ять років коту під хвіст...А мав такі можливості...

• Подобається Подобається x 5
  11. Ома

Ома Дуже важлива персона

Його можливостям, але не розвитку України. За ці п'ять років самоідентифікація і свідомість народу виросли. Хіба ви можете уявити собі такий виступ підприємців за часів Кучми?

• Подобається Подобається x 2
  12. Yarema

А під час Майдану, хто був головною рушійною силою як не підприємці!?о_О Може наймані робітникі, які позбавлені майже всіх прав?...А Ющенко вбив в людях надію своїм пустомельством, заздрістю, дріб'язковим інтриганством і жадібністю...Сумніваюсь, що скоро зможе відбутися таке народне піднесення, як Майдан...На "антикодексному" майдані ледве назбиралось десь тисяч 10 людей...Ні якого порівняння з Майданом 2004 року.:sad:

13. Ома

Ома Дуже важлива персона

Але, вони були навіть у Донецьку з Луганськом. Це дуже важливий момент, ви це повинні розуміти, як ніхто інший.

14. Svjato

Svjato Well-Known Member

Саме так. Мені не потрібна країна в якій такі анекдоти. А ви бачу туди до сих пір хилите...
    (з вашої відповіді я розумію - що саме таке майбутнє, як на картинці африки, ви бажаєте. Як в нас жи ж казали - молчание - знак согласия...)

15. Yarema

Погоджуюсь. Але де в цьому заслуга Ющенко? Коли людям просто боляче "притисли хвоста", то вони і повстали. Причому, не за якісь абстрактні свободи чи політичні ідеали, а за свій особистий господарчий інтерес. Вище цього донецькі підприємці поки піднятися не здатні...Якщо львівські і києвські підприємці мають ще й якійсь політичний світогляд ( так мені здається), то донецьким до цього рости і рости...

16. Svjato

Svjato Well-Known Member

Ну не кажіть. В перший день там було поза 30 тис - це, як пити дати. Питання, що самоорганізація не втрималася проти затягування процесу. І азаровщина хитро поступила - дала хід назад і вбік. Прекрасна шахова партія, як на мене. Такі методи на вус треба мотати!
    А а потім їх же методами валити...

---------- Додано в 18:52 ---------- Попередній допис був написаний в 18:48 ----------

Та він як песє бігав. Як би не Юлька, то я за нього може би і не голосував. Народу треба підніматися в правах - разом і кожному окремо. Відстоювати свої права до останнього! (Хто не збирається виїжджати - думати трішки про мйбутє своєї країни.)

17. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Два висловлювання - дві думки...
    Додам третю,свою:
    Згіден скоріше з Ромком.бо...зробити щось для України (такої,яку ми собі всі троє одинаково уявляєм то...то не так просто! Ніхто ще ЇЇ такою не зробив,лише невдало пробували...
    Як на мене,то бачу такого ж "100%-го Ющенка" нині,в лиці Барака Обами, президента г'Америки...:)))
    Такий же розумний (направду!),і бажання рівноправності для американців,(як то хотілось для українців),і боротьба з реальними володарями багатств і положення,і економічно-соціальне вирішення проблем під час наступившого кризису подібне...Кризис,це щo,Ющенко в Світі,в Європі,в Америці видумав,чи Обама?
    Обама,як і Ющенко хотів, хоче це робити демократичним шляхом...Правда набагато меньше говорить...і протестів,чи підтримки ніяких не видно...
    Все "втихаря",як і Тимошенко робила,щоб не згладити...щось подібне до України.
    Але проблема велика...для такого "непотреба",як Обама-Ющенко...
    Тому слідкуймо,за Обамою...і побачимо що він,американський непотреб зробить з Тим Всим,якому ради дати навряд чи хтось зуміє...I оцінимо можливості Ющенка!
    Слідкуймо...Це все видно стане в ближні місяці-роки...можливо навіть не витримавши весь 4-х річний президентський строк по-Американській Конституції.
    А Ющенко витримав...і ніц.
    А Той ,якщо витримає також...то також ніц не буде! Буде,але не так!
    Боротися з Капіталістами України,Америки,Росії...то не за горнєтком кави розмишляти!
    Я оптиміст,але реально бачу зо-о-овсім по-інакшому.
    Людина всього-навсього з тіла і костей...на 80-ть років життя!
    А Україна з 1654 року...з гівна вилізти ніяк не може!
    Може то хто і знає...та Хто йому то дасть втілити,або навіть повісти!
    Будьмо нині реалістами!
    :cry:
    P.S.До речі...Ющенко мені ні кум,ні сват і ні брат!
    І-і...ви колись якісь гєшефти,справи,діла з євреями мали? Якщо ні,то раxyйте,же вам "крупно повезло"!

18. Yarema

Вибачаюсь. Але все рівно це не витримує ніякого порівняння з сотнями тисяч на першому Майдані...

---------- Додано в 19:04 ---------- Попередній допис був написаний в 18:56 ----------

З усією до Вас повагою, але не можу погодитись...Не показав Ющенко ні розуму, ні порядності, ні державності...Дрібна людинка, замозакоханий нарцис, капризне і мстиве дитя... І ніякого порівняння з Обамою, навіть не зважаючі на певні невдачі того. Бо Обама робив, а Ющенко пи..дів (вибачаюсь, наболіло)...Причому річ його, плутана, многослівна, неконкретна, вказує на відсутність чітких думок і розуміння проблем...А Обама - прекрасний ритор (так відзначають всі політоглядачі)...

19. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Обама ще абсолютно нічого не зробив...І наврад,чи-то впорається...Хотілося б!
    Дай Боже,дай Боже...американському ягняткові,та Вовка зїсти! Та побачимо,врешті!
    Не слід переоцінювати реальні можливості!
    Але розмова,про Ющенка.Абсолютно не згіден про мстивість,яка характерна азіятам...як наслідок їх діяльності!
    Богдан Хмельницький також хтів Україну сильну,багату і розвинуту...а попався,як і лох Ющенко!
    Аж на 350 років посадив на кіл!І нікому навіть відомстити за знущання над народом.
    А особисте...ну то таке!
    Ще і не буде кому відомстити за отравлення...Це також для людини з тіла і костей важливе.
    Замнуть...і скажуть,що так і було? Як з тою унтер-офіцершою,яка сама себе випорола!
    Але якось буде! Феміда з терезами розсудить,чого було більше!
    З усією до Вас повагою...:preved:

Останнє редагування: 16 гру 2010
  20. Romko

Romko Дуже важлива персона

Невже Ви донині вірите оцим байкам?

• Подобається Подобається x 5
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)