Януковичу Браво!!!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 25 лют 2010.

?

Чи є хоч один позитив в Януковича?

1. Так і не один!

8,2%
  2. Є один але то мало

12,9%
  3. Є більше чим один

2,9%
  4. Ні одного нема

27,5%
  5. Янукович - придурок

43,3%
  6. Ворон - дурак

5,3%
Статус теми:
Закрита.
  1. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Донбасс порожняк нє гоніт;).

• Подобається Подобається x 6
  2. OldMan

OldMan Well-Known Member

Конечно был, шановна. Мои поездки, правда, не преследовали этнографические цели, но то, что села в Карпатах и в Донбассе отличаются, я таки заметил. Но именно поэтому Ваши со smeet'ом попытки представить карпатские сёла похожими на садовый кооператив вызывают во вне сильное непонимание.

3. smeet

smeet просто спілкуюсь

• Подобається Подобається x 4
  4. OldMan

OldMan Well-Known Member

Шановна, ну так расскажите сколько у ваших предков было сельскохозяйственной земли до коммуняк, сколько её было у их соседей.
    А то складывается впечатление, что раньше в Карпатах было полным-полно земли, всем хватало ещё и оставалось, но вот пришли коммуняки и всё стало плохо.
    То-ли они, поганцы, всю землю вздыбили, превратив в горы, то ли отобрали только у Ваших предков, то ли отобрали у всех, лишив их тем самым возможности существовать. Вот при других оккупантах было совсем иначе, гораздо лучше, а при этих стало хуже.
    Заодно и затроньте тему, почему после обретения свободы у вашей семьи столько же земли и осталось, почему не вернули забранное (не распаевали ненавистные колхозы) и не раздали землю людям?
    В общем, есть вопросы. :)

• Подобається Подобається x 3
  5. smeet

smeet просто спілкуюсь

• Подобається Подобається x 5
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Донбас прокидається?

Не думаю, що Янукович читає мої блоги. Але цей переглянути йому би не завадило.

Мабуть, менеджери виборчої кампанії Партії Регіонів переконують Януковича: на Донбасі "усьо путьом!", його підтримка земляками – безмежна, а ПР якщо не забере усі 100%, то 85-90% мандатів у місцевих Радах – це вже напевно.

Не факт.

Щодо кількості мандатів не перечитиму, бо забирати навчилися і нарахувати можуть і більше 100%.

А от щодо безмежної підтримки – то її нема. Надія ще є, за ПР ще голосуватимуть, але...

Зустріч з людьми у місті Дружківка, Донецька область. Субота, вихідний. На вулиці дощ, злива. Але люди прийшли, небайдужі.

Що їх турбує, про що питають, як оцінюють ситуацію?

Жодного питання про велику політику, про мову-язык, про НАТО, про Чорноморський флот. Тож "НАТО – нет", "Русский язык – да" – ці два гасла-фішки ПР уже проїхали, вони більше не цікаві на вотчині Януковича. До речі, говорив я з людьми українською мовою, і всі вони добре мене розуміли.

Жодного критичного слова на адресу опозиції. Люди бачать, що Янукович підкорив собі усю владу і сьогодні опозиція йому не на заваді – Янукович може робити все, що він хоче.

Так от, роботи якраз і не бачать, відповідно позитивних результатів від приходу команди Януковича – теж не бачать.

Людей турбують і збурюють шість головних проблем:

(1) зростання цін, практично на все – молоко, масло, сир, хліб, ковбасу, крупи, овочі, проїзд у транспорті, ліки...;

(2) підвищення цін на газ, комунальні послуги – публічну обіцянку не підвищувати ціни на газ із уст Януковича тут почули і не забули;

(3) низькі пенсії і зарплати, безробіття – обіцяних під час виборів підвищень не дочекалися, люди обурені;

(4) підвищення пенсійного віку для жінок та інші пенсійні "новації", що болісно вдарять по людям;

(5) свавілля місцевих чиновників, насамперед – міліції, прокуратури, судів – жодного покращення за 8 місяців люди не відчули;

(6) ще більші побори, хабарі, корупція і зловживання чиновників.

Про це – у кожному питанні до мене, у кожному виступі людей.

Коли поставив питання руба "Чия родина за вісім місяців правління Януковича хоч якось на собі відчула поліпшення ситуації, стала почуватися впевненіше, безпечніше? Підніміть руки!", знаєте скільки рук піднялося? Нуль!

Нагадую, це не Волинь і не Франківщина – це Донбас, місто Дружківка.

Одна людина, яка очевидно голосувала за Януковича, гаряче сказала, мовляв, і раніше, при тій владі, було "так само погано".
    ----------------------------------------------------------------------------------

Толі есчьо будєт..................................

7. Nevermind

Nevermind Просто персона

Янукович читає?
    За нього читає начальник охорони - громадянин Росії.

(7) обіцяні "податкові канікули" для малого бізнесу з новим Податковим кодексом.

• Подобається Подобається x 9
  8. Ома

Ома Дуже важлива персона

Це точно. Ось - виконання обіцянки:
    Це про себе, коханих піклуються, щоб не збанкрутіти? Ну, то може, всі будемо платити в офшор?

• Подобається Подобається x 2
  9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я думаю тему слід було назвати "Янукович - придурок".

10. Ома

Ома Дуже важлива персона

Нюанси Податкового кодексу:
    http://www.kontrakty.ua/index.php?option=com_content&task=view&id=21196&Itemid=31#comments
    Прощавай, малий бізнес.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

чим глибша дурість чиновників, тим ближче майдан.

12. Nevermind

Nevermind Просто персона

Янукович відпрацьовує гроші великого бізнесу, якому не потрібен малий і середній бізнес в якості конкурентів.
    Великому бізнесу вигідне безробіття.

При новому податковому кодексі частина підприємців розориться і закриє свої фірми. На біржі праці стане більше безробітних, тому великі підприємства зможуть не підвищувати зарплати своїм найманим працівникам. Якщо вони чимось незадоволені, на їх місце зможуть прийти інші.

Економія коштів на фонд оплати праці + зниження податку на прибуток з 25% до 17% (чи скільки там вони хочуть знизити у новому Кодексі?) для великих підприємств дозволить власникам великого бізнесу ще більше наростити свої жирові запаси.

13. Ома

Ома Дуже важлива персона

Думаю, що і те їх не стосується. Всі їхні податки сплачуються за домовленістю із керівництвом країни. Десь я постила думку високопосадовця із ДПА, що вони сплачують тільки 1% від того, що повинні.
    Конкістадори. І спасу від них нема.

14. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Думка в стилі а-ля Йулька.
    Ви бували в містах сходу України? Невже важко зрозуміти, що там основна маса населення - т.з. пролетаріат. Ні горОда, ні кабанчика, ні баньки своєї... І їх швидше підняти на голодний бунт, аніж наших газдів.

15. Nevermind

Nevermind Просто персона

Згодна на 100%.
    Тільки взагалі ці януковичі, азарови і бродські мало розуміють, чим знищення малого бізнесу може обернутися для держави.

Всі пам'ятають, що в 30-х роках Голодомор почався після того, як була згорнута НЕП і була заборонена будь-яка приватна підприємницька діяльність? Якщо після революції НЕП ще дав можливість прогодувати злиденну країну - приватні особи самостійно забезпечували себе роботою, то після заборони комерційної діяльності (а також насильницького відбору в колгоспи великої рогатої худоби у сільського населення), Совок опинився на межі вимирання.

Сподіваюся, цього разу голодомору не буде. Але населення, і так «підбите» світовою кризою, збідніє ще більше. Середнього класу не буде як такого. Залишаться раби - наймані працівники, і олігархи - найбагатші люди в Європі. Рабами керувати легко.:crazy: Їх можна налякати звільненням, і вони проголосують за кого треба. Рабам потрібно ж якось вижити, годувати дітей....

16. Ома

Ома Дуже важлива персона

Не те слово! Хто нами керує!
    http://censor.net.ua/go/offer--ResourceID--175169

17. Spika

Spika Well-Known Member

Дельная мысль. А кто "все" и за "что"?

"Вас Петровых не поймешь"..! Не платит бизнес налоги - плохо. Государство не контролирует... Заставляет государство налоги платить - вам опять не нравится. Зажимают дескать... Где ж тут задний выход из ситуации?

• Подобається Подобається x 1
  18. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Вони з Ахмєтовим набудували в Донецьку супермаркетів, але ціни в них всеж вищі ніж на ринку, тому їм це і не дає покою. А ще Боггюсік проявив заботу про металургійну промисловість, бо вона теж належить Ахмєтову...Нікого і нічого не стидаються ці рекетири і вбивці:sad:.

---------- Додано в 22:27 ---------- Попередній допис був написаний в 22:21 ----------

Та невже?:) І це ви будете розповідати мені, мешканцю "славного города Донєцка"? Наш пролетаріат не здатний піднятися на боротьбу без команди начальства...Я бачив як їх загоняли в ПР в 2003 році, я бачив як їх виганяли на мітинги на підтримку ПР...Нічого вже їх не підійме. Навіть горілка;).

---------- Додано в 22:30 ---------- Попередній допис був написаний в 22:27 ----------

А дрібними підприємцями керувати важко?;) Невже мало важелів щоб їх примусити робити те, що треба місцевій владі?

19. Nevermind

Nevermind Просто персона

Малый бизнес налоги платит. Но с новым кодексом они повышаются в несколько раз и становятся драконовскими. Например, моя деятельность (а я ЧП на ЕН) с 01.01.2011 уже не может быть на едином налоге (по новому кодексу), т.е. мне автоматически придется перейти на общую систему. И за наемных сотрудников придется платить в ПФ по полной программе, и все свои затраты подтверждать, чтобы обосновать размер прибыли, (т.е. по сути, нужен бухгалтер или самой тратить часть времени на бухучет и бегание по фондам), а из прибыли - практически половину нужно отдать в ПФ и НДФЛ.
    Поэтому мне придется сворачивать деятельность и увольнять людей.

20. Ома

Ома Дуже важлива персона

Е, ні. Ті, хто на ЕП - вільні птахи. Сплатив податок і всім - до побачення. Влада вже давно на те зуби гострить. От, дочекалися.

А про податкові канікули для готельного бізнесу! От що для них - малий бізнес. Всім відомо ж, хто будує в нас готелі.

---------- Додано в 21:39 ---------- Попередній допис був написаний в 21:06 ----------

А вы, Ивановы, определитесь с терминами - бизнес, о котором вы говорите, - это кто? Бабка на базаре или гипермаркет? И какая между ними разница? Кто кому конкурент? И должно ли быть налогообложение для них одинаковым? Ну и последнее - кто у нас деньги моет по всяким офшорам? Неужто бабки базарные?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)