Януковичу Браво!!!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 25 лют 2010.

?

Чи є хоч один позитив в Януковича?

1. Так і не один!

8,2%
  2. Є один але то мало

12,9%
  3. Є більше чим один

2,9%
  4. Ні одного нема

27,5%
  5. Янукович - придурок

43,3%
  6. Ворон - дурак

5,3%
Статус теми:
Закрита.
  1. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Шановний, я сама виросла в такому карпатському селищі, про яке розказую, і де досі живуть мої батьки!!! Селище на відносній невеликій рівнині, кругом якої досить круті гори, тому у вуличці тісно туляться обійстя. Не всі карти показують чи є перепад висот, бо може бути на картах відстань 2 км, а насправді всі 25 км з підйомами і спусками, та це говорить і про складність землеробства на такій території.
    Є у моїх батьків 12,5 соток це разом з будинком, літня кухня, невеличка шопа-дроварня (для зберігання дров і всілякого реманенту), подвіря, кусок загороджено для курок і город напевно десь соток 6,5-7. Моїм батькам кожного року доводиться купувати і картоплю і капусту для заготовки на зиму, так само як і жителям міста. Те що я пишу - це з досвіду. Якщо хтось не був далі власного городу, то це не означає, що у інших такі ж городи!!!!.
    якщо чиясь думка не співпадає з Вашою, то це не значить що вона невірна.

Останнє редагування: 10 жов 2010
    • Подобається Подобається x 5
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Крпатське селище десь під Тухолькою і В.Синьовидне - це дві великі різниці.

3. TesTanya

То якщо є різниця - коли добре подумати, то чому позиція інших сприймається, як брехня?

4. Svjato

Svjato Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  5. VasMT

Бо мова йшла про рюмсання пана Сміта, як важко йому жилося при радянській владі в Синевидську. І про його "викриття" злочинного комуністичного режиму, який не давав його батькам і йому займатись с/господарством, а під страхом розстрілу заставляв його батьків працювати у школі і інтернаті. А ще про величезну Смітову родину, яка збігалась на тушу свіжовбитого поросяти, яке з такими нелюдськими зусиллями було вигодоване москальським хлібом по 16 копійок.

А мінус Вам за
    Щож можна забрати, коли нічого нема?

6. TesTanya

У моєї родини було забрано невеликий кусочок лісу, який прадід розділив між своїми дітьми.
    Причому той кусочок і далі залишався недалеко від хати, але неможна було ні дерево сухе забрати (щоб зігрітись зимою), ні суниць позбирати, бо то вже стало територією лісгоспу, куди і довелось діду іти працювати.

7. VasMT

А прадід у лісі картоплю з капустою садив?
    За дерево сухе так, а за гриби ягоди Ви перебільшуєте. Мій прадід по батьковій лінії був унтером у австрійській армії. І теж мав дубовий ліс поблизу села Кавсько. Його теж націоналізували. І морги полів. Але суниці з грибами - прошу дуже...

8. smeet

smeet просто спілкуюсь

О точно якісна трава в VasMT.Він знайшов знимку Верхнього Синьовидного не тільки за тепер але й за 1967 рік. Інтересно як тоді Гугл виглядав? Якщо курнути двійну дозу то не видно? І землі радгоспу Сколівський видно .І земельні наділи в 6 соток які давали за 6-7 км від Верхнього Синьовидного-в Дубині під Сколе. І катоплю як горошини, половину з якої по ночах викопували сколівські злодії.Все видно.

---------- Додано в 17:39 ---------- Попередній допис був написаний в 17:24 ----------

• Подобається Подобається x 6
  9. navav

navav Well-Known Member

А що б у вас можна було націоналізувати потіь кинути крихту щоб ви тішилися?

10. VasMT

О! Нарешті я зрозумів... Все стало на свої місця... Я прозрів...
    Це ж клятий комуністичний режим відібрав всю Вашу землю, якою володіла Ваша родина з діда-прадіда. Це собаки-нквдисти вивезли її тачками у радгосп, аби тільки бойкам нагадити, це ж москалюги понасаджували ліс і насипали гори довкола села, аби тільки ділянки для бойків давати аж в Дубино, це ж вони всі в купі ночами зі Сколього під виглядом демонстрацій з кривавими транспорантами і портретами лЕНІНА приходили на людські городи і викопували грубу бульбу і замість неї закопували горох... Все стало на свої місця.

Дай Бог Вам здоров"я добрий чоловіче!

• Подобається Подобається x 2
  11. Defender

Defender Well-Known Member

О чём, позвольте узнать?

12. smeet

smeet просто спілкуюсь

• Подобається Подобається x 3
  13. Defender

Закон о реституции - одно из условий вступления Украины в ЕС. Почему до сих пор не приняли, га?

14. smeet

smeet просто спілкуюсь

Де тепер шукати документи? Дід помер, батькові вже 77, живемо за 300 км звідти.Ніхто нічого собі не вернув,чули тільки що в Прибалтиці вертали. У діда в Нью Йорку двоюрідний брат володів великим ресторном і 300 га лісу десь в США, теж ніхто нічого не вернув,коли брат помер, це все хтось до рук прибрав,ніхто з родичів нічого не дістав,тим більше при СРСР за це не можна було і говорити-Сибір.

• Подобається Подобається x 2
  15. Defender

Акулы бизнеса в джунглях лоеров...

16. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Это что за наезд на мой родной город:ireful: И как вы определили интеллектуальный уровень местных жителей
    А Равиля я знал в 80-е годы, правда тогда его Юрой звали, играл с ним в настольный теннис, он был кажется КМСом, окончил мединститут, работал в нашей районной санстанции, производил приятное впечатление как внешностью так и интеллектом, женился на моей знакомой, тоже враче, очень яркая девушка

---------- Додано в 19:38 ---------- Попередній допис був написаний в 19:35 ----------

Во времена СССР, в газете Известия печатали сообщение Инюрколлегии о розыке наследников

17. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Людина Ахмєтова...Цим все сказано http://file.liga.net/person/548.html...Ахмєтов теж людина приємна на вигляд, якщо не знати, який слід за ним тягнеться...Донецький Аль Капоне.

18. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Нацбанк зафіксував минулого місяця максимальний від 1998 року для вересня приріст індексу споживчих цін. Незалежні економісти очікують до кінця року ще один стрибок інфляції.

Згідно з опублікованою Національним банком України експрес-оцінкою інфляції за вересень, в державі спостерігався максимальний від 1998 року для цього місяця приріст індексу споживчих цін. Національний банк визнав, вересневий інфляційний стрибок мало не наполовину збільшив показник річної інфляції, яка тепер сягнула десяти з половиною відсотків замість менше семи з половиною відсотків на початку року. Економіст Міжнародного центру перспективних досліджень Олександр Жолудь в інтерв'ю Deutsche Welle сказав, що на 80 відсотків вересневий ривок інфляції обумовлений сезонним подорожчанням продуктів харчування. Найбільше подорожчали, за словами Жолудя, овочі, молоко та молокопродукти і меншою мірою – м'ясо та м'ясопродукти. Крім того, за спостереженнями фахівців, з початку року інфляція прискорювалася ще й внаслідок зростання цін на газ для населення.

Не остання інфляційна хвиля

До кінця року економіст очікує подальшого розгортання інфляції, яке спричинить очікуване зростання комунальних тарифів, які встановлюють місцеві адміністрації: "В них зараз перевитрати і, скоріш за все, вони будуть проводити підвищення одразу після виборів. Через те, що зростання тарифів напередодні може негативно вплинути на рейтинг діючої влади". З огляду на ці фактори, річний рівень подорожчання життя в державі економісти Міжнародного центру перспективних досліджень очікують на рівні 13 відсотків.
    http://www.dw-world.de/dw/article/0,,6099364,00.html?maca=ukr-rss-ukrnet-ukr-all-3816-xml

19. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

От вам і "покращення життя вже сьогодні"...:padonak:

20. smeet

smeet просто спілкуюсь

Часи були різні. Були 1939-1940, були 1945-1947,була Хрущовська відлига і культ особи Брєжнєва(кінць 70 початок 80) . Та людина про яку я писав,тобто двоюрідний брат мого діда,написав листа свому брату-тобто моєму дідуз пропозицією йому допомогти.Він спокійно міг купити його сім"ї автомобіль,мотоцикл,хату і ще що небудь. Але це був час масових висилок жителів Західної України в Сибір на поселення. Діду хтось порадив і він написав відкритого листа, в якому він написав що йому нічого не потрібно, його сім"я живе в достатку(хоча в той рік був неурожай і дуже важко сім"ї прийшлось) . Між-іншим його брат тоді його не зрозумів,розсердився на нього, і коли помирав заповів все своє добро односельчанці(він був одинак).
    Вже коли я вчився,то тоді розказували про одного студента військового вищого політичного училища.Йому прийшов спадок з США і не малий десь порядка 4 мпн доларів. Його визвали в вище політуправління і порадили відмовитись від спадку на користь держави, а йому пообіццяли блискучу військову кар"єру.Але він,розумний хлопець, відмовився.Тоді запропонували взяти невелику частину а інше на користь держави.А його заклинило-все або нічого.І їм нікуди було діватись-він написав заяву про відчислення з училища,поїхав в США за грошима і там і залишився.Але це було вже набагато пізніше.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)