Януковичу Браво!!!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 25 лют 2010.

?

Чи є хоч один позитив в Януковича?

1. Так і не один!

8,2%
  2. Є один але то мало

12,9%
  3. Є більше чим один

2,9%
  4. Ні одного нема

27,5%
  5. Янукович - придурок

43,3%
  6. Ворон - дурак

5,3%
Статус теми:
Закрита.
  1. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

[/COLOR]
    http://www.youtube.com/watch?v=uOQhxDHwtzw

Ну, фантазия мне ваша известна. ТОгда и я пофантазирую. Янукович его послушал, а потом подумал, "на фига мне с этим....тут время терять" встал и пошел. А тот за ним до дверей Елисеевского дворца бежал и все оправдывался...:) Аж до дверей.....

2. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ну це, допустимо, не фантазія, а звичайна практика міжнародних відносин. Дивуюсь, що ви про таке не чули.
    Але дивує мене інше - а чого вам до душі припав саме Янукович? Адже вам повинно бути все одно - чи Янукович чи Ющенко чи якийсь Голопупенко.
    Ось думайте за кого голосувати незабаром в виборах до Конґресу.
    Бо ваше Атєчєство бачу вас не цікавить.:sad: А, зрештою, там немає чим цікавитись. Путін засів надовго. Хіба що якийсь чеченець відправить його в кращі світи...:)))

• Подобається Подобається x 2
  3. Чернобылец

Педро,

Ё, к, л, м, н,...!!!!

Так это вам тот клип был, что выше ! :haha: Путин ему, Янукович...Да мне вас читать на порядок интереснее чем про там каких-то Януковича с Путиным ....Да и Саркози тоже...

4. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

А де у вас той "перед"?

5. Pedro

А я і не слухав.:sad: Думав, що він адресований Невермайнд.
    Ви праві. Путіни з Януковичами і Саркозі в придачу є а завтра нема. А нам з вами лишатися. На ЛФ... Вже ж 6 років тут... Думаю, дочекаємся зміни всіх трьох.:)

• Подобається Подобається x 3
  6. Pedro

Ну як? А по ракєтам і по балєту?:)))
    По інших справах не хоче. Як в анекдоті 60-х. Питаються чому СССР не переганяє Америки? Відповідь - щоб Америка не бачила голого заду...

• Подобається Подобається x 5
  7. Чернобылец

Нет. Потому что Земля круглая и каждый себя первым считает, вне зависимости от зада, толстого или худого...

• Подобається Подобається x 4
  8. Pedro

А я думаю, що це компартія якась мутна. Ні те ні се. Мєжду здєсь і срєді тут. А справу леніна гідно продовжує ПР. Не даремно весь електорат компартії дружно перекинувся на ПР. Зрозуміли - что-то сльішится родное... Якщо хтось памятає 80-і, Щербицького, Добрика то згодиться зі мною, що політика ПР нічим не відрізняється. Можливо навіть більше тоді не було різниці між державною і власною кишенями, скажімо, Добрика. І він міг чесно сказати - Львівська область це я.

9. Defender

Defender Well-Known Member

"Там где галстук, там кажется пиг'од" (С):)

• Подобається Подобається x 1
  10. Полковник

Полковник миється в бані

Помню, помню те золотые времена.
    В те годы галичане получали от СССР столько, сколько остальному народу (кроме прибалтов) даже не снилось.
    По идее надо во Львове памятник Добрику ставить, а не пану Бандере.

11. Pedro

З одним згідний. Добрик мав. Щодо самих галичан, то не дуже впевнений.
    А Добрик себе забезпечив... і дітей і внуків і т.д. Не здивуюсь коли всі вже "за бугром".
    А зрештою, і Добрик і Щербицький були з Дніпродзержинська. Навіть казали що мати Добрика приймала Щербицького в партію.
    Правда, в Добрика якась рідкісна мовна хвороба була. Так і не осилив української.

12. Ома

Ома Дуже важлива персона

http://korrespondent.net/ukraine/politics/1124319
    Зачем мелочиться - плевать на Конституцию, так плевать по-взрослому. Даешь передачу полномочий депутата по наследству!

13. Nevermind

Nevermind Просто персона

14. Defender

Defender Well-Known Member

Почти оригинал::)

15. Ома

Ома Дуже важлива персона

Не, оригинал наплевательства на Конституцию - в России. У нас - жалкая копия.

16. smeet

smeet просто спілкуюсь

Я згадав про "золотые времена". 1964-65 роки.Галичина.Мені 5-6 років,батько і мати на роботі,в школі.Я ось уже 5 годин чекаю в черзі,коли з райцентру привезуть хліб.Світла немає.Хліб накінець привозять десь о 20.30 .Мене придавила черга до стола.В мене коклюш. Кашляю аж заходжуся.На пів-села три ящики хліба.Дають по пів-буханки.На столі свічка в банці, і миска з монетами.Продавець з ножем ділить хліб.Накінець мені дають довгоочікувані пів-буханки і я гордо несу їх додому.
    1969-1970 рр. Мені 11 років .5.00 ранку. Ми з мамою встаємо і спішимо на електричку,щоб в 6.20 бути в Стрию- там є державні магазини і в них можна купити по державній ціні 2 крб за 1 кг м"яса. У нас в селі м"ясо ніколи не було по державній ціні-5-7 крб за 1 кг-а це не для вчительських зарплат. 6.20 електричка підходить до Стрия. З електрички висипається маса народу і всі біжать до заповітного гастроному,щоб зайняти чергу за м"ясом.6.35 ми з мамою вже біля магазину,займаємо живу чергу.Магазин відкривають о 8.00. А далі кошмари живої черги з сварками, з тими хто хоче пройти без черги, з продавцем, щоб не давала багато в одні руки, щоб всім хватило.Паралельно займаємо чергу в гастрономі метрів так за 500. Там теж продають зранку м"ясо. І оскільки в одні руки багато не дають, то в двох місцях можемо двоє взяти так, щоб хватило приблизно на місяць.Через три тижні все повторюється знову. Згадав....Навіяло....
    Невже ми знову вертаємось до того совка?......

17. Svjato

Svjato Well-Known Member

Пані Невермайнд!

18. Nevermind

Nevermind Просто персона

• Подобається Подобається x 3
  19. smeet

smeet просто спілкуюсь

Я від Вас не чекав таких казармених грубощів. Відповім словами полковника-"Дай Бог Вам здоров"я добрий чоловіче".

20. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Можно вопрос, а что в вашем селі скот не выращивали?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)