Януковичу Браво!!!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Danilo, 25 лют 2010.

?

Чи є хоч один позитив в Януковича?

1. Так і не один!

8,2%
  2. Є один але то мало

12,9%
  3. Є більше чим один

2,9%
  4. Ні одного нема

27,5%
  5. Янукович - придурок

43,3%
  6. Ворон - дурак

5,3%
Статус теми:
Закрита.
  1. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Я думав про Мельниченка... Мельниченко виїхав на Захід, пожив там кілька років, а потім отримав політичний притулок в США. І що? Він повертається на Україну, веде політичну діяльність, звинувачує Ющенка в тому, що сам Мельниченко отримав інсульт і ще в багатьох речах, звинувачує Тимошенко, що вона не публікує плівки, звинувачує Луценко, що він нікого на саджає... А потім, в 2009 році, Мельниченко ще й сам збирається в президенти...

А я собі думаю - було б все організовано - він би сидів за кордоном і не рипався б. Писав би собі мемуари, отримував непогані гроші, як політемігрант, і як таємний агент, чи хто там, і не псував би собі здоров"я. А він псує собі здоров"я, рветься в Україну, кричить у ЗМІ...
    Навіщо? Тому що не може інакше. Це у нього всередині. Він інстинктивно хоче справедливості, але не знає, де її знайти, і не вміє шукати. Як і мільйони українців. Я та сама Тимошенко, яка то до народу апелює, намагаючись його розтормошити, але без успіху, то набирає олігархів, намагаючись боротися самостійно, використовуючи гроші, то звертається до Європи, то до США... А успіху - немає, народ просто тупо мовчить... І у мене немає відповіді на питання - чому мовчить... Очевидно, просто стомився. А зла ще не накопичив. Але процес пішов... І якщо не буде волі - буде вибух. Україна - не Росія. Тут завжди не любили будь-яку владу... До речі, як майже у всіх слов"янських країнах Європи...

А те, що Мельниченко щирий - даю палець на відруб.

Останнє редагування: 7 жов 2010
  2. Svjato

Svjato Well-Known Member

Ага. Лєнін, сталін ,Хрущов, ...Брежнев, Андропов, Черненко, Горбачов, Єльцин, Кравчук, Путін, Кучма, Путін, Путін, Путін....

---------- Додано в 13:53 ---------- Попередній допис був написаний в 13:52 ----------

• Подобається Подобається x 1
  3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ще й свідомий, бібьонить... :haha:

4. nikmyne

nikmyne Well-Known Member

у нас теперь есть новый праздник

Парламентский комитет по вопросам социальной политики и труда принял законопроект об изменениях в Кодекс законов о труде, где предусмотрено введение нового праздника – «годовщины Великой Октябрьской социалистической революции».
    Теперь мы -единственная страна в Европе - котрая празднует этот знаменательный день! Даже Россия не празднует:mocking:

5. gvorn

gvorn Well-Known Member

"Слався атєчєство наааше свабодноє...."

• Подобається Подобається x 3
  6. Defender

Defender Well-Known Member

Теперь их знают не только в лицо...

Первая "леди" страны - агент ЦРУ. Это круто!

7. Svjato

Svjato Well-Known Member

Слава отечеству, слава царю,

---------- Додано в 17:01 ---------- Попередній допис був написаний в 17:00 ----------

Суботники будуть?

• Подобається Подобається x 3
  8. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Аванс
    Получка
    Аванс
    Получка
    Аванс
    Получка
    . . . .

• Подобається Подобається x 4
  9. Svjato

Svjato Well-Known Member

Що знову?

• Подобається Подобається x 5
  10. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Та нехай вводять той гребаний празьнік.
    Останній раз (2003? 2004?) 7-8 листопада їздили на хутір під Радомишлем. Вивозили господиню до Києва.
    П'ємо надворі винце, мій кіт басом реве у напрямку лісу, а над нами останні журавлі перешиковуються з одного клина на два...

11. Ома

Ома Дуже важлива персона

Це у вас в Ізлучінську по ящику сказали?
    А Путін, часом, не подвійний агент? Бо, чомусь, нафтодоляри у вражу країну вкладав.

---------- Додано в 15:44 ---------- Попередній допис був написаний в 15:16 ----------

Увага - як нардепи обговорюють Податковий кодекс:

• Подобається Подобається x 6
  12. nastinka

nastinka відсутня

і нашо то святкувати? наші люди і так на всіх Іванів/Андріїв/Богданів п*ють. тато каже, що працювати неможливо, особливо якщо звичайні робочі на заводі. вєчно п*яні. тепер ще більше буде...жахи.

13. Svjato

Svjato Well-Known Member

Та ні. Це буде празднік труда...(туда)

14. nikolas

nikolas Well-Known Member

А шо ви хотіли?Яка держава,такі і теракти.:crazy:

• Подобається Подобається x 6
  15. Defender

Defender Well-Known Member

Агент «Марта» в судьбе Ющенко

О том, что Кэтрин Чумаченко, супруга Президента Виктора Ющенко, имеет прямое отношение к американским спецслужбам, открыто говорят...

...и в Верховной Раде, и в силовых министерствах, и в журналистских кругах. Разговоры – разговорами, но теперь появились и доказательства. Которые, как оказалось, уже давно имелись в распоряжении Генеральной прокуратуры Украины.

http://www.from-ua.com/crime/0a59b89aba34d.html

16. smeet

smeet просто спілкуюсь

• Подобається Подобається x 2
  17. Nevermind

Nevermind Просто персона

Марионеток-президентов у Путина минимум две: одна - Медвежонок-Подпутёнок, он всегда под рукой (лично отшлепать можно, если что натворит), а вторая – непутевый Проффесор-Подпутёнок, за которым глаз да глаз нужен. Поэтому неудивительно, что главной нянькой Подпутёнка Киевского является человек Путина. А то вдруг глупенький Проффесор опять что-нибудь перепутает и подпишет какой-то указик не в великоЫмперских интересах ?!? :)

18. Nevermind

Nevermind Просто персона

Навіщо таке свято потрібно у холодному дощовому листопаді? Що оно взагалі символізує? Совкові часи?:bad:

А як щодо того, щоб святкувати день народження Леніна? Або Сталіна? Жах ...

19. nikolas

nikolas Well-Known Member

Думаю до цього не довго залишилось.Але хто з нормальних людей буде святкувати ці свята в прямому їхньому значенні.

20. kitana

kitana Banned

До речі, введення цього прАзднЄка планується за рахунок відміни вихідного 2 травня.

Тобто на радість старим комунякам, котрі вже давно на пенсії і в них кожен день вихідний, забрати у трудящих 1 сонячний весняний день на дачах! :scratch_one-s_head:

Якщо ВР прийме цей законопроект, їх точно яйцями закидають. :crazy:

Висновок Головного науково-експертного управління ВР - негативний

Останнє редагування: 7 жов 2010
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)