Януковичу браво! (3)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Дальневосточник, 11 гру 2012.

1. Hyligan

Hyligan Іронічний

Якась тьотка записалась Осамою Бін Ладаном, як на мене то взагалі не проблема...Якщо хтось хоче то нехай хоч Калістратом дитину назве.......Взагалі то певно залежить від конкретної паспортистки а не від "дорвавшихся к власті" :)))

2. kjk

kjk Дуже важлива персона

Значить Маріанни і Анжеліки в реєстрі є.

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А хто його знає. Пам"ятаю дівчину зі сльозами у паспортному відділі - мама білоруска, батько татарин, а її записали українкою. В Росії справа була, а виписувала паспорт Гануська, з Поділля...

4. Hyligan

Hyligan Іронічний

А то для чого москалям "зайві" українці татаро-білоруського походження?

5. VasMT

А холєра її знає...
    Але такий факт мав місце. Правда дівчинка, коли виходила заміж, поміняла національність на білоруску. Бо просто так паспорт міняти не хотіли.

6. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

ІМХО, варто було би писати "Ніколай", якщо хоче. Це показало би, що така людина вважає себе діаспорою чужої країни. Я колись дуже здивувався, коли одному знайомому єврею, що їхав назавжди у Німеччину, цілком німецьке на слух прізвище так записали, що одразу було видно - чужий. Тепер починаю здогадуватись. Може, і пансьтво здогадається?

7. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Вас послушать - ТАК Ян=Иван, Варвара=Барбара...
    Вот уж действительно, только больные идиоты считают, что все имена можно изменять ТАК, как им заблагорассудится.
    А не оставлять ТАК, как назвали родители.
    Что до того, как пишут имена в паспортах Танзании или Франции - мне вообще фиолетово. :)
    Я смотрю, что ядовитые миазмы от во "сволотовской" фарионши поразили даже вполне вменямых людей. Когда они пишут о "диаспоре чужой страны" - интересно - они имеют в виду украинцев в Канаде - или нет? ;)

• Подобається Подобається x 2
  8. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

9. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

:scratch_one-s_head::)))

10. VasMT

А ведь автор прав, ёшкин кот...

11. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

12. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

автор то може і правий....
    подивимось, на яку відстань в ноьго справи розходяться з словом, Луценка то він обіцяв випустити
    і ті його метання з боку в бік......то Евросоюз....то митний союз.....ну чесслово, як мавпа з відомого анекдота

13. VasMT

Не видно ніяких метань. Тверда установка на ЄС + вигідне співробітництво із МС.

14. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

ну не знаю, піждем-побачим чим то закінчиться, до листопада ше є час
    але на нього будуть тиснути через Жульку

15. VasMT

Нє-а...
    "Тиск" вже йде по інерції. Як відмазка від нашої євроінтеграції. Не було б Йулькі з Луціком, вигадали б ще щось.

16. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

хочете сказати шо нас пустили під стіл, а ми на стіл лізем? :scratch_one-s_head:

17. Hyligan

Hyligan Іронічний

А я от бачу все якраз навпаки....Недивлячись на повний срач в країні Яника таки не посилають на ....А про щось там домовляються...

Чи Ви хочете сказати що в нас тут все супер-пупер європейське а до нас домахуються ???

• Подобається Подобається x 1
  18. VasMT

Ні. Але пташка по зернятку клює. Свій "ЄС" треба будувати... От тільки питання - ЯК?
    Фігню, типу спочатку треба зробити Українську Державу Українців, не канає...
    Як в тому анекдоті:
    - Он на плакаті написано, що ми йдемо до комунізму, а чого полиці в магазині порожні?
    - А ніхто в дорозі годувати не обіцяв...

19. Hyligan

Hyligan Іронічний

Мені от цікаво як він там бідака розмовляв з тими комісарами....може перекладач хіба ляпи підправляв :)))

20. VasMT

Нє-а... Далеко не європейське. А от те, що домахуються, то хфакт. Нафіга їм п"ятдесять мільйонів дармоїдів?

а де твій аватар? :)