Януковичу браво! (3)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Дальневосточник, 11 гру 2012.

1. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Я уже писал - читайте форум.
    Но для вас - как для приятного во всех отношениях собеседника - пустомели - сообщу - у меня сын Николай.
    Его обозвали Микола - в паспорте. Была ТАКая установка от дорвавшихся до власти руссофобов. И вот теперь только сейчас (sic!) позволили в документах писать ТАК, как назвали родители - Ніколай.

• Подобається Подобається x 2
  2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ідіоти.

3. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Это - простите - как понимать? Я назвал своего сына - Николай, а не Микола. Вы вообще - хотя-бы по буквам - я уже не говорю - на слух (может вы глухой) - разницу видите или нет?

4. Hyligan

Hyligan Іронічний

А я тільки писав в темі Справжнє обличчя Росії шо треба написати пісню про Яника...А є вже..

http://www.youtube.com/watch?v=C8BztNHe-_E

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Навіть в Союзі такого не було. Рашинги - це важка патологія.

6. Romko

Romko Дуже важлива персона

Дорогий наш Янукович....

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Непогана інфографіка. Можуть якшо захочуть. Але кажуть цей журнал закрили.

8. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

• Подобається Подобається x 1
  9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Вилучили випуск, значить правда, тепер навпаки всі будуть читати, а так би й уваги не звернули. От ума палата.

10. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

І головне, що в статтях тих нічого ТАКОГО нема. Ніби для когось секрет шо Янукович чмо

• Подобається Подобається x 4
  11. kjk

kjk Дуже важлива персона

Хворі ідіоти.
    Николай = Микола
    Микола = Николай
    написати в українському паспорті Нікалай це те саме що в російському Мыкола.
    Значить треба вам імігрувати до РФ і там буде в паспорті Николай. В українській мові ім'я Ніколай не існує.

---------- Додано в 11:12 ---------- Попередній допис був написаний в 11:11 ----------

Нє, нормальна і адекватна людина такого в принципі не змогла б написати.:facepalm:

---------- Додано в 11:16 ---------- Попередній допис був написаний в 11:12 ----------

І ще один athletic mind далекосхідника плюсує. Ви панове хоч розумієте що в українській мові немає таких імен як Пьотр, Нікалай та Васілій, а в російській відповідно - Пэтро, Мыкола, Васыль?

12. Фауст

Фауст Well-Known Member

Вы перевернули с ног на голову умышленно или от слабоумия?
    Товарищ Дальневосточник пишет о том что его сына, на Украине записали в паспорт как Мыкола.
    Причем тут русские?
    Это юкрейны, выражаясь Вашим языком- "важка патологія".

13. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А Антін є? А Катрін, Майкл, Йончі?

14. kjk

kjk Дуже важлива персона

Є правила транслітерації і перекладу. Власні назви які не мають аналогів і загальноприйнятого перекладу не перекладаються. Катрін і Майкл в українському паспорті скоріше за все будуть Катериною і Михайлом. Антін це українське ім'я, яке трансформувалося в Антон (так само як Андрей у Андрій).

15. VasMT

:)))
    Катерина Деньов, Михайло Джексон, Йосиф Кобзон, Юхим Шифрін...

16. kjk

kjk Дуже важлива персона

...

17. VasMT

Чом би й ні?
    Кобзон - почесний громадянин Дніпропетровська. Мабуть йому дали якийсь папірець в цьому. Мабуть там не написали Йосиф... :mocking:

18. kjk

kjk Дуже важлива персона

Мабудь-немабудь, але в паспорті записуються ті імена які є в нашій мові. Транслітеруються ті які не мають аналогів в нашій мові (Кім буде Кімом, але Нікалай Миколою).

19. Hyligan

Hyligan Іронічний

Взагалі то в паспорті є російска сторінка, де запросто можна писати Николай

20. VasMT

Та як? А коли пішли в моду Маріанни та Анжеліки... Їх же ніхто Мариськами та Анжелками не записував...
    Або Гжигож чи Ян...

а де твій аватар? :)