Януковичу браво! (3)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Дальневосточник, 11 гру 2012.

1. Locke

Locke невиправний реаліст

Краще у Львові в "тридцятку".

2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Хоча... (ТСН)
    Завод немає смуги, щоб прийняти президентський літак, заявляє керівництво підприємства. Віктор Янукович_2 УНІАН Літак Януковича не сідав у Харкові Перший заступник директора Харківського авіаційного заводу Ігор Сумцов, що літак Віктора Януковича не приземлявся на їхній території. Літак, на борту якого міг перебувати Президент України Віктор Янукович, на території Харківського авіаційного заводу не сідав. Сумцов спростував розповсюджену ЗМІ інформацію і заявив, що авіазавод немає технічних можливостей прийняти літак Януковича. Читайте також: Янукович подав у відставку - депутат "Ніякий літак у нас не сідав. У нас немає відповідної смуги", - цитує УНІАН заступника директора підприємтсва. Сумцов також наголосив на тому, що весь його персонал підтримує Євромайдан і був би проти приймати літак президента. Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомляли, що Янукович прибув до Харкова для участі у з'їзді депутатів.
    Більше читайте тут: http://tsn.ua/politika/u-harkivskom...o-prizemlennya-litaka-yanukovicha-336025.html

3. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

4. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

5. Bambook

Bambook Persona non grata

• Подобається Подобається x 3
  6. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

всьо, капєц зеку.....
    голосують за потанову про самоусунення його від виконання
    328 за

яник не президент. вибори 25 травня

СЛАВА УКРАЇНІ!!!

7. Forpost

Forpost Стоїк

Юлю на царство!

8. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

тьху-тьху, Боже упаси... максимум пенція по інвалідності...

• Подобається Подобається x 4
  9. avatarwin

ні уякому разі вона вже здорова з народом і готова у бій

10. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

• Подобається Подобається x 2
  11. Locke

Locke невиправний реаліст

Сергій Лещенко починає розповідати деталі сімейного життя диктатора Януковича:
    Гаразд, оскільки революціонери побували в Хонці та все побачили, то час назвати речі своїми іменами. Отже, перед вами цивільна дружина колишнього українського диктатора Віктора Януковича - уроджена Єнакієвого Любов Полежай. Вона - рідна сестра його куховарки Надії Марінцевої, про яку ми писали, коли розслідували дивний склад пасажирів чартеру Януковича до Давосу. http://www.pravda.com.ua/articles/2011/04/19/6122277 Янукович і Полежай уже багато років разом, при цьому Янукович офіційно не розлучений зі своєї Людмилою. Подвійна мораль у цього злочинця була у всьому.

• Подобається Подобається x 1
  12. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

Алілуйя!!! це диво Господнє!!!! учора ще до Германії мала їхати бо спіткала важка хвороба але !!! стань та іди! стала і пішла! сиджу плачу ...

13. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Саме до Качанівки (жіночої зони) його і треба відправити. Змусити носити спідницю і хустинку. Невже держбюджет не виділить йому золоту парашу?

14. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

слава Путину ? ого ...

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

16. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Наталія Вітюк
    Мене вразив цей коментар жінки під матеріалом про хороми Януковича:

Н.Ш.: ..."Мене чомусь дуже штори порвали за 290 тисяч євро. Я згадала, як помирав мій новонароджений син, як я потребувала 500 гривень на день, то все продовжувалося сорок днів, мені допомагали друзі, я десь позичала, в результаті - маю купу боргів, синочок помер... і я ніколи не забуду, як зайшла до аптеки за антибіотиком, одна ампула - 500 з гаком гривень, а я мала лише 300... я вийшла з аптеки і ридала так, що люди озиралися на мене, я кричала в небо "За що це моїй дитині?! І що мені тепер робити, де взяти гроші?!". А тут штори за 3 млн 200 тис гривень... і за ці штори, і церкви підземні, і за портрет прокурватора пшонки вбивали наших дітей, я в шоці... і мені боляче так, що я ці дні лише плачу - за загиблими, за моїм дитям, і за тими навіть, хто все ще захищає ту тварюку, і все ще її виправдовує"...

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Кажуть Янучару ловили, то знов відстрілювались, як бандити Пшонка і другий той хмирь з податкової. Реально мафію зараз ловлять, спеціальну операцію впору починати. Де ці всі громили в повній викладці, шо на Інститутській таблом торгували до зубів озброєні? Чому вони не ловлять особливо небезпечних злочинців?

• Подобається Подобається x 4
  18. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Януковича має ловити мінімум Альфа. Вони дуже добре треновані, хай тепер показують своє вміння.

• Подобається Подобається x 2
  19. Bambook

Bambook Persona non grata

Альфа зара охороняє Царьова в Дніпропетровську.

20. avatarwin

ой не смішить мене , бо впісяюся, хто його і інших має ловити , ті силовики яких назначили на посади нова влада , то ви глубоко помиляєтеся, ви просто подивіться хто вони , перше ніж від них того вимагати.Не переживайте якихось пару мілких шестірок найдуть і на них будуть робити погоду. Ворон ворону ока не виклює.

а де твій аватар? :)