Януковичу браво! (3)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Дальневосточник, 11 гру 2012.

1. Dred

Dred Well-Known Member

Вам бридка брехня?:haha:

• Подобається Подобається x 2
  2. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Це ще 2009 року - як вона працює

Вибрали ті. хто вибирав.
    Я - "противсіх" - до цього відношення не маю.

• Подобається Подобається x 1
  3. консультант

консультант Дуже важлива персона

Як працювала, так і отримала. Менше б думали про свою шкуру, то більше толку б було. Хоч ті, що думали про країну вже гниють в могилі, залишились тільки клоуни та дурогони і продовжують косити під патріотів. Шо за світ настав, дурні дурнів агітують, а ті з радістю ведуться... .

4. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

А що в Януковича в голові? Покажіть ;)

---------- Додано в 00:09 ---------- Попередній допис був написаний в 00:00 ----------

Васерман Вам у компанію Щось останні його виступи дуже дивні, м'яко кажучи.
    http://fraza.ua/news/01.05.13/16661...shaja_neskolko_pozhiznennyh_zakljuchenij.html

5. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Дайте пруфа, будь ласка, цікаво поглянути.

6. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

7. консультант

Якщо Ви належите до компанії Васермана, то не приписуйте мене туди, бо я маю право на свою думку. Ніяку групу відморозків Луценко не очолював.
    Це був загін СВУ, яким командували діючі військові офіцери з спецпідрозділів під керівництвом Ющенка. Луценко займався організацією мітингів-протестів. Завданням СВУ було контроль за порядком та профілактика від терористистичних актів на території Мадану /підірвати кількатисячний натовп було раз плюнути/. Хто був на Майдані, той бачив, що представників міліції там взагалі не було, вони блокували лише підступи до адміністативних приміщень і парі з російським спецназом готові були вести вогонь на пораження у випадку намагання захоплення Верховної Ради або Кабінету Міністрів.
    Щоб запобігти цьому кровопролиттю, Загін СВУ виконував свою роботу, в першу чергу нейтралізовуючи провокаторів, які закликали до більш активних дій, в тому числі й до кровопролиття. То про яких відморозків говорить той дурогон?
    Якщо я був на Майдані в перших рядах, то на відміну від Вас знаю, що пишу. Прості люди - це справжні патріоти, а ті, хто на їх горбі "залізли до корита" і ніяк не могли натішитись перемогою, замість того, щоб приймати радикальні рішення, гріш їм ціна. В мене один висновок: Луценко, Тимошенко, Ющенко, Порошенко та інші на "ко" - нафіг з пляжу. Швабру в руки і мити коридори або підмітати вулиці, а кого вибирати, я ще подумаю. Поки що, як не комуняка, то голубий, як не голубий, то шизофренік-націоналіст, як не шизофренік-націоналіст, то представник кримінального світу. Голосував би за помірковану людину, то вона не пройде у ВР, бо не має грошей. Може просто на всьо заб"ю і житиму своїм життям... .

8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

9. аксакал

Я - ні. А пан?
    Єдине, з чим можна погодитись.
    Вам (тоді) подяка. Вам (тепер) - ?
    Краще -мани і -штейни? Або -ови?
    Нема вже хуторів. Не сховаєшся.

10. аксакал

"Другий адмінпротокол складено за статтею 173 Адміністративного кодексу України - "Дрібне хуліганство". У цьому випадку суддя визнав словосполучення "Янукович козел" нецензурною фразою і оштрафував миколаївського бунтаря на 51 гривню."
    http://gazeta.ua/articles/np/_za-vi...skogo-aktivista-oshtrafuvali-na-51-grn/496920
    = = = = =
    Відтепер геї матимуть переважні права в Україні? :diablo:
    http://www.inform-relig.ru/news/detail.php?ID=5701

11. консультант

Хотів додати карму, але рука не піднялась, бо виглядатиму, що підтримую
    закон про дискримінацію. Ну що ж... . Все робиться для того, щоб залишитись "у руля" на слідуючих виборах. Якщо в нормальних людей влада втратила довіру, то тепер час і голубих підключати. Нічого, прийде час і голубі їм ще пригодяться... .

12. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

Да ладно, ребята, расслабтесь. Не позавидуешь человеку, на которого все без исключения говорят гадости. Имейте сострадание.

13. аксакал

Навіть коли на нарах опиниться, не розслаблятимемось: будемо пильнувати, щоби не амністували. :ireful1:

14. iso

iso Well-Known Member

Це і є найжахливіше, що Ви побачили у цьому законі?

15. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Жах - це коли патологія стає нормою.

• Подобається Подобається x 3
  16. аксакал

ПРовокація!
    "Провокаторы решили разжечь в Украине межнациональную неприязнь. 14 мая несколько людей еврейской национальности получили письма антисемитского содержания"
    //news.eizvestia.com/news_politics/full/znamenityh-evreev-prosyat-ubratsya-iz-ukrainy

17. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Листи з логотипом "Свободи"! Ці голубі вважають що всі навколо дебіли, як і вони.

---------- Додано в 22:09 ---------- Попередній допис був написаний в 21:54 ----------

Тобто, Ви вважаєте що Овоч не є сином поліцая? Що татусь Хама не затискував в дверях геніталії комуністів і не сьорбав какао, прислухаючісь із насолодою до їх завивань?
    Дивно. Хіба не зрозуміло що Овоч-це ідеальна падлюка, за яку голосували лише дебіли?

Але я не про це. Можливо Ви взмозі пояснити дивний феномен: чому бидло, що пише дуполизні статті та книжки про Овоча, не оспівує великі подвиги його татусечка під час Другої Світової війни?

• Подобається Подобається x 3
  18. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Дуже нагадує історію з пофарбуванням та нанесенням графіті примітивню українською мовою на могилах у Парку слави в Києві (1990-1991 р.). Тільки совєтські вояки спалилися на слові "Галицина".
    А вдова генерала, вона же мати мого колеги, зателефонувала сину на роботу і попросила спитати у "Рухівця Бориса (?)", кого завтра битимуть - євреїв, росіян чи тільки комуністів? Я її заспокоїв - "тільки комуністів, але Вашу квартиру я вніс у білий список. Не бійтеся!"

19. MAXHOBE

MAXHOBE Well-Known Member

В капле воды море отражается. Общие законы имеют отражение что в большом, что в малом. Революцию 17-го года, когда власть захватили уголовники, можно сравнить с рейдерским захватом, например, предприятия. Примеров, когда рентабельное предприятие приводят в жуткий упадок для последующего захвата, в сегодняшней Украине более чем достаточно. Развалить, разрушить можно что угодно, как бы стабильно и перспективно это "что" не выглядело. Было бы желание и деньги.

Пешков, пока его не сделали классиком большевички, был один из многих писателей, которых нельзя назвать выдающимися. Субъективным отражением таланта Горького был его быт лишенный достатка. Объективное же решение о его бездарности вынесла история - кому интересны его произведения, пропитанные политикой, сегодня?
    Я считаю, что оскорблять Президента Украины, гадить по его поводу недопустимо ни на каком уровне. Как бы человек не относился к его личности, нельзя забывать, что Президент представляет Украину на высшем международном уровне. Свербит нагадить - делай это не публично.

Останнє редагування: 21 тра 2013
  20. аксакал

"Середньоарифметична температура по лікарні" невтішна. Навіть якби вдалося виправити всі перекручення, Тимошенко перемагала лише на кілька відсотків. І це тоді, коли (завдяки Юді) всі суди були в руках паханату.

а де твій аватар? :)