Януковичу браво!!! (2)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Володимир Вишня, 12 бер 2011.

?

Чи зрозуміє Донбас, що ПР - це відвертий кримінал?

1. таки прозріє

49 голосів
    47,6%
  2. ніколи не прозріє

54 голосів
    52,4%
Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Для Вас, хоч зірку з неба :)))
    Памаранчові шахраїли не менше, тільки кричали голосніше...
    Багато сіло?

---------- Додано в 22:46 ---------- Попередній допис був написаний в 22:44 ----------

Вам ще тоді про це розумні люди говорили, а Ви не вірили :)))

2. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

І це при тому, що СБУ, прокуратура, МВС була в кучмівських руках!?о_О І Ви вірите в таку можливість?;) Та вони на унітаз сходити не могли без "наглядачів", яких і ловили, бувало...

• Подобається Подобається x 4
  3. Ravin

Ravin Well-Known Member

:good::good:

Знала бы Юля про Ому, памятник бы ей поставила!:preved:

• Подобається Подобається x 1
  4. Yarema

• Подобається Подобається x 3
  5. Ома

Ома Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 2
  6. Yarema

7. VasMT

Яремо, я не "вірю", я ЗНАЮ! Моя мама була на селищній дільниці. Обманювати не буде.
    Гм... То Ви про кого? Я маю на увазі, кого це Ви вважаєте розумним?
    Ома! А от питання до Вас: Ви, коли какаєте, куди дивитесь? Я наприклад на двері. І який піді мною горщик, не бачу... А Ви?

8. Gron

Gron тафгай

9. Ома

Ома Дуже важлива персона

10. Ravin

Ravin Well-Known Member

11. Ома

Ома Дуже важлива персона

12. Gron

Gron тафгай

13. kym

kym Well-Known Member

Сенс люстрації - державою управляють люди які незалежні від когось, або від чогось..... тобто вони вільні в прийнятті рішень. Більшість чиновників є абсолютно нормальні люди і ніколи не приймали б рішень на шкоду державі, якщо б їх не звязували певні зобовязання за посаду , по родинних звязках, по бандитських наїздах, по бувших порушеннях закону і всяке таке інше. Якщо бувший бандит стає мером якогось міста, то він повністю залежить від тих хто може відновити його кримінальну справу і посадити.... через те і виходять на люди закони і рішення які не вписуються ні в які рамки в цивілізованій державі. Різниця в люстрованій і не люстровваній державі це різниця між Україною і Чехією чи Польщею.
    Існує відкрита інформація що кожний сьомий німець працював на Штаззі. Скажіть скільки з десяти українців працьювало на КГБ... думаю не меньше ніж в ГДР. А тепер дивимось дальше ... в момент розвалу СеРеСеР хто мав найточнішу інформацію про фінанси КПРС (тобто таємний бюджет однієї шостої світу плюс нафтодолари).... правильно..... КГБ - бо воно відкривало таємні рахунки ... їх агенти возили готівку дип. почтою і .т.д. Ідемо дальше.... хто контролював первинне накопичення фінансів методом рекету.... бандитизму крадіжок держ майна і таке інше.... правильно ... КГБ. А тепер дивіться що ми маємо..... Якщо вивчити історію найбагатьшого українця Ахметова то є певний момент що його контролювало КГБ-СБУ .... чи він звільнився від цього ..... він думає що так, але я впевнений що вся інформація про його кримінальне минуле в архіві і навіть може і не в державному і в кожний момент може бути кимось задіяна. І така ситуація майже з усіма хто при чи коло влади. І всі ці люди є залежними..... і через те ми і не маємо ні людських законів ні людської держави. Розрубати цей вузол може тільки люстрація, а люстацію ніколи не проведуть ті хто попадає під люстрацію ..... от таке то кулко Мацея

• Подобається Подобається x 4
  14. Ravin

Ravin Well-Known Member

"Условия выписаны как будто для врага"

15. Bambook

Bambook Persona non grata

Шановні!
    Відірвіться трохи від унітазів і давайте спробуємо порухати мізками і поговорити як цивілізовані люди.
    Панове, пані і панянки непримиренні борці з режимом. Я недавно вже пробував пояснити: якщо ви будете валити на Януковича і іже з ним все, що вам буде здаватися підозрілим - ви нікого не переконаєте.
    В такій дискусії неможливо "задавити масою". Краще менше звинувачень, але щоб під ними були підстави.
    Проблема більшості критиків Януковича в тому, що валиться в купу все: підтверджене, непідтверджене, серйозне і таке, шкідливість чого сумнівна. В жорстких апологетів Януковича при цьому зявляється маса дрібних зачіпок, аби зловити нас, противників, на копіпасті брехні чи фактичних помилок або просто звести розмову до обговорення дріюязкових фактів.
    Зрештою все зводиться до "дурак - сам дурак".
    І жодним чином не дає можливості переконати тих, хто сумнівається чи тих, для кого Янукович був "меншим злом".

Зрештою, до чого дійшла розмова в цій гілці? Ома, при всій повазі, чи ви справді вважаєте, що переконаєте Василя питаннями про унітаз?
    Василю, при всій повазі, чи варто так розмовляти з жінкою?

Може, все ж, поставивши Василеві питання по суті: що конкретно корисного зробив Янукович, дочекатися розгорнутої відповіді, а не продовжувати валити купу цитат і звинувачень, зрештою й образ?

І зрештою, хочу повторити це питання.
    Василю, що конкретно корисного зробив Янукович для суспільства і для країни?

Я спробував рахувати найбільш помітні дії, і на плюс аж ніяк не виходить.
    Отже:
    - Провал у домовленостях з Росією. Попри значні поступки в питаннях флоту, не вдалося домовитися не лише про адекватну ціну на газ, а навіть про самі принципи її формування.
    - Провал податкової реформи. Частину малих підприємців вгробили, при тому компаніям, які злісно ухилялися від податків, залишили купу дір, аби вони продовжували це робити.
    - Пенсійна реформа - поки що не буду нічого оцінювати, хоча б тому, що результат пенсійних реформ видно зазвичай лише за 10-15 років.
    - Реформа ЖКГ - нуль позитиву, зате збільшення ціни на компослуги і драконівські норми в нових правилах для виконавчої служби, які нівелюють поняття недоторканості приватної власності.
    - Цінові стрибки, ажіотажний попит, спекуляції на ринку - з цим влада регулярно не справлялася - то в випадку з гречкою, то з бензином, то з овочами, рахувати довго.

Що ж вдалося реалізувати?
    - Більшість пунктів програми підготовки до Євро-2012. Правда, стадіони у Львові і Києві мали відкривати у вересні, ну але хай з ним, думаю, при іншій владі теж були б затримки, поки що вони не критичні. Утім, при цьому очевидним є те, що все було б не так райдужно, якби не було стільки можливостей для гешефту підприємств, повязаних з Борисом Колесниковим.
    - Скасування конституційної реформи. Для країни позитиву - нуль. Для влади позитив очевидний.
    - Неспівмірне з можливостями країни зростання витрат на утримання влади, насамперед прзидента. Порівняно з попередником суми зросли в рази, і це в умовах кризи, коли в усьому світі витрати на владу скорочують.
    - Списання боргів олігархам. Без коментарів.

Ще згадаю з реалізованого хіба скасування техогляду - це, як на мене, єдиний очевидний позитив, та й то, якщо вони ще й доуміються привести у відповідність до закону внутрішні інструкції МВС.
    Усі інші реалізовані дії - це рішення, спрямовані насамперед на власну і свого оточення вигоду.

Так от, пане Василю й інші прихильники Януковича. У моєму випадку недоречно переводити розмову на інших політиків: очевидно, що я не захищаю ні Тимошенко, ні когось іншого. Хотів би отримати коментар щодо моїх спостережень. Був би вдячний, як би ви, якщо можете, навели інші позитиви (конкретні результати діяльності) Януковича і його команди.

Дякую за увагу.

• Подобається Подобається x 8
  16. Rozenkranz

Rozenkranz Well-Known Member

17. Cytryna

Cytryna New Member

Гарант зараз у ВР читають з листка промову до 20-річчя незалежності.
    Гарант знову відзначилися :clapping::

18. Ома

Ома Дуже важлива персона

Я хотіла вчора в нього то запитати, але зрозуміла, що не відповість.
    Єдиним, хто дійсно відповів на це запитання був Спіка. Звісно, що критики його твердження не витримують ніякої.

---------- Додано в 09:05 ---------- Попередній допис був написаний в 09:01 ----------

19. VasMT

Пане Вамбук. Вибрана Вами тактика є безпрограшною по вмовчанню.
    Набагато легши накопати недоліків, цьогочасних, минулих, можливих, вигаданих, анііж зформулювати щось позитивне. І Вам це відомо.
    Але, назвався овочом, сідай в вертоліт.
    Попереджаю зразу, все що буде зараз написане, як і будь-яка річ, має дві сторони, аверс і реверс. Тобто і позитивні і негативні моменти. Виміряти, зважити, співставити їх не завжди є можливим. Але це робити необхідно, використовуючи власний досвід та по реакції суспільства. Почнемо.
    1. Повністю керована і контрольована система управління.
    2. Розпочато пенсійну, земельну реформи, реформу охорони здоров"я, освіти, житлово-комунального господарства тощо.
    3. Почали садити "нєпрікасаємих".
    4. Відсутність подразнюючих та розділяючих суспільство дій, заяв, змін.
    5. Чітка і стабільна позиція у відносинах із світом.

Цього, на мій погляд, з головою вистачає. Залишилось тільки працювати, працювати і працювати. Ніхто не принесе і не покладе.

20. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Та вже питали і ось відповідь
    А якщо по пунктах розібратись:
    1. Повністю керована і контрольована система управління. На мою думку головний наголос на слові "контрольована" - як зручно верхівці, а не суспільству.
    3. Почали садити "нєпрікасаємих". (але тільки з одного політичного табору, бо забувають,що треба доводити до логічного завершення резонансні зловживання, наприклад - лавочки для харківського метрополітену,...)
    4. Відсутність подразнюючих та розділяючих суспільство дій, заяв, змін. (це сприймається як насмішка, згадати хоча б Табачника)
    5. Чітка і стабільна позиція у відносинах із світом. (особливо коли світ протестує проти політичного переслідування окремих політиків)

• Подобається Подобається x 6
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)