Януковичу браво!!! (2)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Володимир Вишня, 12 бер 2011.

?

Чи зрозуміє Донбас, що ПР - це відвертий кримінал?

1. таки прозріє

49 голосів
    47,6%
  2. ніколи не прозріє

54 голосів
    52,4%
Статус теми:
Закрита.
  1. Bambook

Bambook Persona non grata

2. Ома

Ома Дуже важлива персона

Дуже багато!
    Губернатором Донецької області Ющенко призначив Чупруна. Чому не свого? Мером Донецька, лігва ПР :) , залишається беззмінний Лук'янченко.
    Ось вам списочок керівників Донецької області на 2006:
    http://ru.wikipedia.org/wiki/Власть_и_политика_Донецкой_области

ПР рулить forever!

• Подобається Подобається x 2
  3. Bambook

Так суто для чистоти експерименту нагадую, що президент у нас (на щастя) не призначає мерів міст...

4. Ома

Ома Дуже важлива персона

Я знаю. Але в нас виборів ніколи не було. Тому мерами стають ті, кого призначили.
    У вас, сподіваюсь, по-іншому.
    Розмова почалася з того, що навіть директором аеропорту у Львові поставили донецького. Навіть у дрібницях притискають і показують, хто у хаті господар.
    Мені якось гидко. Таке ж почуття виникло, як коли почула, що пенсіонерку посадили на 10 діб за стрічку з янекового вінку. Повинно бути смішно, бо той, хто приймає такі рішення просто не має мізків і це схоже на фарс. А сміху немає. Гидко.

• Подобається Подобається x 3
  5. Bambook

Мені особисто пенсіонерку шкода. А от за ситуацію з аеропортом - не дуже. Керували в нас уже аеропортом галичани. Злодюги ще ті.

• Подобається Подобається x 1
  6. Ома

Ома Дуже важлива персона

Таке покарання за стрічку жінці похилого віку надто суворе.
    Вже не кажучи про те, в якому світлі постав сам президент зі своєю ордою.

Можна зняти злодюг, знайти інших. В кінці кінців, можна поставити людину з іншої області. У нас їх 24, а не тільки Донецька.

7. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

В Донецке коммунальщики забирали последнее у стариков: в счет долга пошел дряхлый телевизор и одноглазый кот [ФОТОРЕПОРТАЖ]
    http://dn.vgorode.ua/news/72363/

8. Bambook

Мені особисто по цимбалах. Хоч з Китаю.
    Моя порада: не варто розпорошувати критику влади на все, що здасться вам до неї придатним.
    Тому що чіпляння до несуттєвого здрібнює і важливі речі.

9. Ома

Ома Дуже важлива персона

Мені це здається суттєвим, бо це сам принцип побудови так званої вертикалі влади. Звідусіль поставити своїх смотрящіх, які виконують вказівки зверху.

10. Bambook

Коли це подається отак окремими елементами, не справляє враження.
    Нема системності в критиці. Є набір невдалих чи злочинних рішень, далеко не всі з яких видаватимуться невдалими чи злочинними іншим...

Я б звернув увагу на це:

Оце насправді важливо.
    Як на мене, оцей закон - одне з рішень влади, які можуть обєднати проти неї всю країну.

11. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Можливо! Як вовк відгризає собі лапу, що потрапила у капкан, так ці хлопці легко здають своїх заради порятунку власної шкірки.

---------- Додано в 14:03 ---------- Попередній допис був написаний в 14:00 ----------

Never say "forever" ;) :)

• Подобається Подобається x 2
  12. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

1800 грн на двоих... Не так уж и мало, я вам скажу...
    У меня бывало вполовину меньше на душу...

13. kjk

kjk Дуже важлива персона

але то є файно
    так їх давити
    то ж через них так погано живем
    яка в нас влада добра
    найкраща в світі

14. VasMT

А Ви у Борі Київського спитайте. Він Вам розкаже, що бабулька із сином живуть погано, бо не вміють крутитись, не можуть схопити Бога за бороду, їм бракує мізків, щоби щось замутити... Він це вміє... Вже чули таку хрєнь від нього...

15. kjk

kjk Дуже важлива персона

ніц не хочу чути
    Яник дави куркілів кулаків і тунєядців
    за газ не плотять і розводять одноглазих котів
    ганьба

16. VasMT

А Ви кіко за опалення платите?

17. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Це правда. Ось вже пахана сердять... О, він того не потерпить.

Російські ЗМІ почали інформаційну війну проти Януковича і Ахметова

В ефірі програми новин російського "Першого каналу" була різко розкритикована заява президента Віктора Януковича про якнайшвидший вступ України до Зони вільної торгівлі.

В ефірі "ОРТ" прозвучали слова докору на адресу президента України у зв'язку з озвученим напередодні Дня Незалежності наміром якомога швидше вступити в Зону вільної торгівлі.

"Експерти вважають, що Віктор Янукович ризикує одночасно зіпсувати відносини з Росією і не домогтися порозуміння в Євросоюзі", - йдеться в сюжеті.

Далі в сюжеті звучить припущення, що в наростаючому конфлікті між Києвом і Москвою винні українські олігархи.

"Як вважають експерти, збільшення російських інвестицій вигідно для української економіки, але невигідно українським олігархам, яким довелося б, що називається, посунутися. Партія регіонів Януковича з національним великим капіталом пов'язана тісно. В результаті, практично всі спільні з Росією економічні проекти буксують", - продовжує журналіст.

Цікаво, що на екрані в цей момент з'являються обличчя Януковича, віце-прем'єра Бориса Колеснікова та бізнесмена Ріната Ахметова.

Сюжет завершується відвертою критикою українського президента.

"Варто нагадати, що Віктор Янукович прийшов до влади під гучними гаслами дружби з Росією і підтримки російської мови. Виборці півдня і сходу України дружно за ці ідеї проголосували. Але російська мова державною так і не стала, а відносини між двома країнами псуються на очах" , - резюмують на Першому.

Зазначимо, що тези, озвучені в ефірі "Першого каналу", зазвичай збігаються з позицією керівництва Російської федерації.

18. kjk

kjk Дуже важлива персона

будинок не жеківський, ОСББ, хз скільки, опалення іде в квартплату
    боргів не було ніколи
    я ж не ті донецькі кацапобендери, які саботують покращення

19. VasMT

Тобто за логікою свідомінутих нацюків Янукович найукраїнісніший Українець...
    Що і треба було довести :)))
    А фсякі хіхікуючіє тьолкі - люті вороги Неньки...

20. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А ви їх і запитайте, тих нацюків. Якщо знайдете... Бо бачу тут зборище українофобів. От цікаво, що вони будуть говорити, коли Янукович направді ігнорує інтереси карликів?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)