Януковичу браво!!! (2)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Володимир Вишня, 12 бер 2011.

?

Чи зрозуміє Донбас, що ПР - це відвертий кримінал?

1. таки прозріє

49 голосів
    47,6%
  2. ніколи не прозріє

54 голосів
    52,4%
Статус теми:
Закрита.
  1. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Само-собой!
    Тем более - мэр Николаева - как его избрали при оранжевых (интересно - а тогда - выборы были - или тоже - сказки?) - ТАК и сидит "на городе"... :)

• Подобається Подобається x 1
  2. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Та брехня все, звичайно. При рИгіонах тільки правда. Ось ще брехня, з Миколаєва:

Із гороно БІЛІ, і провєркі БІЛІ..., после завоза продуктов... Як же нє БІТЬ, єслі пєрєрасход продуктов...

Чудово! Проблема вирішена - у цьому дитсадку діти вже день (!!!) не голодують! Ось реальна турбота влади про підростаюче покоління!

---------- Додано в 00:08 ---------- Попередній допис був написаний в 00:05 ----------

Хм... Дуже слушна заувага... А чи не оранжевий, бува, Чайка!? Замаскований!? Та, здається, ні, свой пацан...

Ага. При оранжевих вибрали мера Чайку, а потім, при оранжевих, ці ж самі люди вибрали і Януковича... Вєрной дорОгой ідьотє, товаріщі!

До речі, оранжевих вже 1,5 року немає. Невже ви не помітили? А миколаївські дітки дуже помітили... І донецькі... І вінницькі... І київські... І одеські...

Останнє редагування: 2 лип 2011
    • Подобається Подобається x 7
  3. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

---------- Додано в 00:39 ---------- Попередній допис був написаний в 00:33 ----------

• Подобається Подобається x 4
  4. Ома

Ома Дуже важлива персона

Я ж кажу, що дуже дивно чути від луганчанина про вибори. Які вибори? В Донецьку 20 років "на манєжє - всьо тє же". Ніхто їх при цьому не обирає. "Смотрящіх" призначають. Ви цього не знали? Миколаїв, думаю, від нас з вами недалко пішов.

• Подобається Подобається x 6
  5. Saszko

Saszko Well-Known Member

Ок, вказуйте, будь ласка, посилання на джерело, шоб можна було глянути, шо за видання — варто вірити чи ні. Я понімаю, шо можна погуглити, але кожен раз запарює. Дякую за розуміння.

6. smeet

smeet просто спілкуюсь

Покращення вже сьогодні або Не лохом єдиним.
    Українська влада не втомлюється рапортувати на всю країну про переможні "покращення життя".
    І про те, що невпинно злітає ВВП, і що піднімається рівень життя, щоправда, поки лише для олігархів, і що з'являються нові робочі місця, і що пенсії та зарплатня ростуть наче на дріжджах, покращується бізнес-клімат, і такі інші "солодкі речі".

Підвищення пенсії за 3 роки відбулось аж на 38% – по 10 відсотків у рік, і це тільки тим хто мав мінімальну пенсію. А хто мав пенсію, наприклад, 900 гривень, то приріст пенсії складає менше 10%.
    Підвищення вартості життя відбулось на 77%.
    Іншими словами, усі пенсіонери сплачують податок на владу. Як мінімум у розмірі (77-38)=39%.
    Те ж саме стосується й службовців, учителів, лікарів та інших працівників – зарплату яким платить держава.
    Усі прості працівники та пенсіонери платять данину в розмірі як мінімум 39%. Або ж, працівники роблять ту саму роботу, але отримують майже вдвічі меншу платню.Чому так відбувається?
    Тому що ці категорії працюючих та пенсіонерів не можуть самі собі збільшити свої доходи, на відміну від підприємців, які збільшують вартість своїх послуг разом зі збільшенням вартості життя.
    І той факт, що підприємці – єдині, які не платять данину так покірно й справно, як інші – то їх як реальних та активних представників середнього класу хочуть знищити.
    В статті наведені таблиці підвищення цін на різні груп товарів.А також порівняння підняття цін і підняття пенсій. Цікава стття.http://www.pravda.com.ua/columns/2011/07/1/6345453/
    Хто винен і що робити
    Без передмов та зайвих слів: винні всі й зокрема кожен із нас, бо лише за нашої мовчазної згоди відбувається окупація та поневолення.
    Ось деякі поради пересічному громадянину України.
    1. Економ енергоресурси – пам'ятай, за них платиш непомірну ціну.
    2. Менше дивись телебачення – пам'ятай, тебе зомбують.
    3. Об'єднуйся в групи й підтримуйте одне-одного.
    4. Знай, усе що біля тебе робиться – зачіпає й тебе. Не мовчи!
    5. Знай, вартість життя в нас – як у Європі, отже, і платня має бути такою.
    6. Читай і вчись – набувай досвіду, приймай участь у змінах.
    7. Молись й проси Бога, щоб допоміг зберегти волю до змін.

• Подобається Подобається x 7
  7. smeet

smeet просто спілкуюсь

8. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

З усіма пунктами погоджуюся, крім останнього: нема волі до змін, нема що зберігати...
    Було її троха у 2004. На 1 Майдан вистачило. і все...
    далі пішли жити-бути, як і раніше. Вирішили, що хтось за нас все зробить.

• Подобається Подобається x 2
  9. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Щодо волі до змін... Формується стійке відчуття, що або все зогниє до русско-білорусскава варіанту, або ж все закінчиться югославсько-єгипетським вибухом. Третього шляху - навіть і натяку не видно. А перші два шляхи - не мої.

• Подобається Подобається x 5
  10. smeet

smeet просто спілкуюсь

Теж погоджуюсь. А може надоїло. Може пішли по методу найменшого спротиву. Може легше втікти в США і Канаду і насолоджуватися їхньою демократією ніж "лупити цю скалу" .Молодь не хоче, старість вже не може....Може ми така нація,що нам на роду написано бути рабами?....Мені чомусь здається, що якби нашим патріотам дозволили тоді в 1985-1990 рр українську мову і греко-католицьку церкву, то їх би повністю влаштувала та політична система що була? Адже дійсно за 20 років незалежності основна маса людей нічого не надбала а тільки зубожіла? Просто декілька людей в Україні обікрали всіх інших?-і більше фактично нічого не сталося? Це не я так кажу, так говорять люди-прохожі, сусіди-ті хто просто живе і нічого не має особливого, не набудував магазинів в центрі міст і сіл, не нахапав землі, ті хто раніше міг собі позволити раз в році на море поїхати, а тепер про це неавіть не мріє.... Якщо чесно я не знаю що їм відповісти...

11. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Найстрашніше, що третього шляху ніхто і не шукає. Все пустили, як колись висловлювались, на самотьок. І з кожним разом до влади приходить все гірше і гірше лайно. Чому українці так бояться перемін?
    Адже ще на зорі української незалежності Чорновіл запропонував федерацію, тобто назвати області(провінції) історичними назвами і дати більше автономії. Десь ця ідея пропала. Боялись що Україна розпадеться? Та вона так чи інше розпадеться, бо за 20 років Схід так і не став українським. На що ще надіятись? Що наступний старий-новий президент Росії проковтне і Схід і Захід? Хотіли в 2004 році зробити автономну ПІСУАР. Що тут поганого? Зробили б там російську державною. Ну і на здоровя! Там української і так нема. І не буде. Дай Боже щоб в Києві заговорило на українській хоч 10% населення.
    Скільки часу ще українці будуть спати? Що може розбудити? Здавалось що Майдан розбудить. Світ повірив в це. Ні, вибрали дурного ідіота, який невідомо чим займався 5 років, а самі вернулись додому... спати.
    Здається, проспали все. Включаючи незалежність.

12. smeet

smeet просто спілкуюсь

Бо ніхто не хотів цього робити. Якби на те була політична воля і цим зайнялися спеціалісти, то це б можна було б років за 30-40 зробити легко. Методом пряника. За прикладом американців.Чи ще якоїсь успішної нації.
    1.Економічне чудо.
    2.Підняття авторитету України на міжнародній арені(через економічне чудо в тому числі)
    3.Скажіть, якщо я скажімо іспаномовний, зрозумію, що мені набагато краще жити в англомовному середовищі ніж в іспаномовному, невже для свого благополуччя я не вивчу англійську? Та запросто. Таксамо і у нас. Згадаймо українську школу в Криму, яку побудували при Кучмі. Незважаючи на те, що вона україномовна там величезна черга, щоб встроїти туди дітей-вона найкраща. Таким методом треба було і робити а не циркулярами з кабміну заставляти совків по духу розмовляти українською на роботі. Та нехай совки(не ображайтеся, ми всі кому більше 25 совки) розмовляють вже до смерті, якою їм звично. Треба було боротися за те, щоби їхні діти нормально сприймали українську і хоч би не сприймали її в штики як їхні батьки. Повірте наші діти (мої в тому числі) вже не бачать в цьому проблеми. Вони спокійно між собою спілкуються, кожен своєю. Дочка говорить до дівчини з Дніпропетровська українською і та їй спокійно відповідає російською, і ніхто ні на кого не сердиться( я вважаю це першим етапом).А вже їхні діти, будуть спокійно переходити з української на російську, з російської на англійську чи німецьку- в залежності від потреби.

13. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Та хіба відсутність федерації заважає проводити реформи?! Та далась вона Вам та федерація...Що вона дасть? Вивісять ще якісь прапорці, навидумують гербів та гімнів, заходяться ліквідовувати україномовні школи на сході, а російськомовні на заході з подвоєнними зусиллями, наобирають купу дармоїдів в нові земельні парламенти і уряди......Далі-то що? Реформи будуть проводити? А хто зараз заважає?...
    Що Ви, пане, постійно повторюєте, як мантри, "розкол", "розкол"?...Я тут живу, на сході України...І я Вам відповідально заявляю, що якщо з'явиться в Україні відповідальна влада, яка проявить волю і впевненість, то всі розкольники на сході всруться і підігнуть хвоста, і ніхто, вірите, ніхто їх не підтримає...Народ сходу поважає не слово, а силу...Якщо влада покаже свою силу, то схід сприйме це, як належить...;)
    Не кажіть так...В школах вивчають українську і молодь володіє нею непогано (хоч і не розмовляє поки, але це справа не років, а багатьох десятиліть)...І спокійно дивляться телевізор і фільми українською в кінотеатрах...Деякі навіть не звертають уваги, якою мовою дубльовано фільм...Моя дружина працювала в школі і ходила з дітьми на кіносеанси, тому я і знаю про це...

• Подобається Подобається x 8
  14. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Волю (до бабла) і впевненість (народ терпітиме) проявляє і нинішня влада...
    Чи мова про появу влади, котра сама, без вимоги виборця, щось змінювати на краще?
    А з якого переляку вона має з'являтися, якщо виборець того не вимагає?
    Виборцю достатньо гасла-обіцянки і загрози, "більшого лайна".

15. Yarema

Та ні, я про те, що нова влада з'явиться лише за повстання українців (як воно буде не знаю, може ще якісь майдан, а може у вигляді громадянської непокори), нинішня влада добровільно не піде, бо після того, що вона вже здійснила, багатьом світить буцегарня. Причому нічого не треба буде шити білими нитками, бо все воно є на поверхні...А тому ніяких виборів (реальних) не передбачається...Не для того вони владу узурпували...

16. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

"Президент Виктор Янукович в ходе украино-армянского бизнес-форума рассказал, как будучи донецким губернатором за два дня победил рэкет в Донецкой области

Говоря о дерегуляции украинской экономики, Янукович подчеркнул, что она будет способствовать борьбе с коррупцией, передает ЛІГАБізнесІнформ

«Не с кого будет собирать взятки», — подчеркнул он.

«Я знаю, что есть взгляды скептические, я даже вижу по лицам сейчас, у меня, знаете, зрение на 360%. Вы улыбаетесь сидите, а я скажу так — вышибать будем, вышибать. Вот кто только попадется под кулак — только брызги полетят. Никакой пощады не будет. Никакой. Попал? Стоишь на пути развития экономики? Собираешь коррупционный налог? Только попадись. Попалась рука — с головой оторвем», — сказал Янукович.

Президент привел пример, как ему удалось победить рэкет во время пребывания на должности губернатора Донецкой области. «Это было так — четко, однозначно было сказано — рэкета не будет. Причем так — два дня. Через два дня кто-то попадется, не унесет ноги — закопаем. На этом все закончилось», — заявил он.

17. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

З додатковим ньюансом аксиоматичного характеру: "свої не є корупціонерами".

18. Yarema

І закопали....Луценко потім з териконів відкопував в 2005 році...

19. Ома

Ома Дуже важлива персона

Це точно. У нас тут просто меморіал 90-х.

• Подобається Подобається x 3
  20. Nevermind

Nevermind Просто персона

Поборол сам себя за 2 дня? о_О

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)