Януковичу браво!!! (2)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Володимир Вишня, 12 бер 2011.

?

Чи зрозуміє Донбас, що ПР - це відвертий кримінал?

1. таки прозріє

49 голосів
    47,6%
  2. ніколи не прозріє

54 голосів
    52,4%
Статус теми:
Закрита.
  1. FourA

FourA Дуже важлива персона

Шановный пан Ярема, я написал такой вумный допис, за него мне должны бы заплатить не меньше тыщи американских гривен. А Вы всё про мою скромную персону, и ничего по сути. Ваше мнение о том, что написано, можете изложить? Согласны-несогласны? Что Вам понравилось, что нет... В чём я ошибся, в чём прав? Вы же мой основной литературный критик. А моя Маргарита не прилетит к Вам на метле громить Вашу квартиру. Так что спокойно критикуйте.

• Подобається Подобається x 2
  2. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Ще додам..Того, хто швидко їздить, повільно понесуть:cry:...

---------- Додано в 17:17 ---------- Попередній допис був написаний в 17:08 ----------

Він сплачував би податки...;)
    Кого ми привели??! Кучма - це зміна строю? Кравчук - це зміна строю?о_О Хто такі ці олігархі? Чи не довірені особи партноменклатури?
    Ага, на заборі теж багато чого написано...Комуністи - найбрехливіша частина з обслуги олігархату...
    А хто таке пропонує окрім Вітренко з комуністами?!о_О
    Навіть не виникало такої думки...Думав про свободи, відкритість, модернізацію і жодної думки про мільйон...Наївним був, так?:)

---------- Додано в 17:20 ---------- Попередній допис був написаний в 17:17 ----------

Нехай прилітає...Тільки, боронь Боже, нехай не нарветься на мою маленьку квіточку...Порвьот, как Бобік тряпкуо_О...

3. Salata

Salata Well-Known Member

Объелся:)

У меня мама не пьет компот, хотя его варила часто. Отец не ест дрожжевых пирожков/булочек. В детстве закормили. А, еще печень трески и зеленый горошек. Неужто отрава? :)

• Подобається Подобається x 3
  4. FourA

Позвольте добавить к Вашим словам. Когда я учился в Харьковском университет(начало 60-х годов) некоторые студенты подрабатывали на кондитерской фабрике. Работа у них была не пыльная и нетяжёлая: надо было ходить среди машин, разливающих расплавленный шоколад в формы и специальной лопаточкой удалять на разливочных соплах - или как там они называются - застывшие подтёки шоколада. Есть шоколад не запрещалось. Но после первой же смены никто в рот не брал шоколада. Многие его не едят до сих пор... Переели, и он стал вызывать отвращение! Хватало одного дня, чтобы выработать стойкое отвращение!

5. FourA

Если гражданам государства невыгодно держать свои капиталы в банках собственной державы, я полагаю, надо менять принципы налогообложения этих самых вкладов. Призывами к сознательности ничего не сделаешь. Систему надо менять!
    Кучму и Кравчука кто выбирал? Москали приезжали голосовать? Демократия - это ответственность за свой выбор. Как говорил Буш-младший: Я отвечаю за то, что я делаю! И вы- тоже! --- Давайте отвечать, а не скиглити!
    Каких олигархов обслуживали коммунисты в СССР? Не припомню никаких олигархов...
    К чему тогда на ЛФ так много пишут о богатствах олигархов, об их счетах? Или это просто зависть?
    Я Вас даже поддевать не буду. Одно могу сказать - не обманывался. Хотелось бы надеяться, но и этого не было.
    ;)

• Подобається Подобається x 4
  6. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Так. Я бачу на моє питання вже є відповіді.
    Так не може бути. Якщо підприємства Ахметова працюють, виробляють продукцію, люди отримують заробітні плати, значить це все має відношення і до ВВП і до рівня життя.
    Ну про матрац давайте не будемо говорити. Це з області фантастики. А от про банки, це вже цікавіше.
    Так от. Якщо Ахметов (Ахметов в першу чергу хоча б для того, що він народний депутат України - присягу давав) та всі інші "наші" багатії будуть тримати свої гроші в банках України, то можна не позичати гроші поза межами держави.
    Ще одне. Якщо я бачу, що багаті люди довіряють Українським банкам, тримаючи в них свої гроші, я буду кожну копійку, відкладену на всякий випадок, нести в банк на депозит.
    Ще одне. Якщо всі громадяни України будуть нести свої заощадження в банки, подешевшають кредити.
    Ще одне. Коли подешевшають кредити, підприємцям буде легше брати позики.
    Ще одне. Більше підприємців - більше робочих місць.
    Ще. Більше людей працює, більше відрахувань в бюджет держави у вигляді податків
    Можна ще багато про що, наприклад про інвестиції, але досить.
    Тепер для FourA і тих, хто надіється на нашого гаранта і його команду. Ви як гадаєте, вони цього не розуміють? Чи може їм тяжко заборонити (перестати) вивозити гроші з України, маючи всю владу в своїх руках? При бажанні, за один день. Не обходить їх ні Україна, ні народ.

7. FourA

Извините, что именно Вы имеете в виду, когда пишете:
    . Вы хотите их деньги тратить на оплату расходов государства? То есть - национализировать эти деньги? Какой же дурак тогда будет держать деньги в украинских банках? Похоже, именно потому они вывозят свои деньги подальше от загребущих рук ридной державы.
    Ещё Вам вопрос: С чего Вы решили, что я надеюсь на нашего гаранта и его команду? Вы меня держите за такого наивного? -- Зря. Я, как тот американец из анекдота, лишь в самом крайнем случае могу на короткое время доверить подержать вожжи своего коня кому-нибудь из политиков. Да и то всё время буду беспокоиться - уведёт ведь, гад!

• Подобається Подобається x 1
  8. Yarema

Ви і обирали! Совки! На противагу Чорновілу. За обіцянку "второго государствєнного язика"...
    А ким стала номенклатура СРСР і їхні діточки? Жебраками? А кого обслуговує нині Пєтька Сімонєнко? Не треба косіть під дурня. Несолідно, шановний...
    Це не заздрість, бо ніхто не вимагає тих грошей собі..Це жага до справедливості і покарання злочину.
    Бо вони тимчасовики і використовують Україну для свого збагачення...Потім, коли вже народу набридне обманюватись, вони втечуть на Захід, або в Москву, забезпечивши себе і своїх нащадків до третього коліна...

9. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

---------- Додано в 22:46 ---------- Попередній допис був написаний в 22:42 ----------

10. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

А мені завжди було шкода не слониху, а їжачка, коли декламували:
    "А слониха, вся дрожа, так и села на ежа"

---------- Додано в 11:40 ---------- Попередній допис був написаний в 11:36 ----------

Згодний з усім, крім зацитованого: як бачимо на прикладах Лазаренко, Мубарака тощо, або конфискують, або витягнуть через гонорари для адвокатів. І самим на старість не вистачить.

---------- Додано в 11:47 ---------- Попередній допис був написаний в 11:40 ----------

Аналогічно - ті, кого посилали на овочебазах заготовувати солене-квашене. Потому - покупали свіжи огірки і маринували вдома, так само решту.
    "От многознания многая печали" :sad:

• Подобається Подобається x 5
  11. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Та що ж у Вас за страхи такі на думці: "забрать, поделить, национализировать"? Відчувається ідеологічниай вплив більшовиків. Я хочу щоб гроші кабінет міністрів позичав не у МВФ, а в наших бізнесменів. Як кажуть свій до свого по своє, чули може такий лозунг? А свій, мабуть не буде ставити різні умови, які виставляє МВФ, і за сам кредит зі своїм домовитись дешевше.
    Ні не тому. На це, по-моєму дав хорошу відповідь пан Yarema. Скоріше за все,
    Самі собі не вірять, самі себе бояться. Народу вішають лапшу, а такі як Ви:

12. FourA

Владимир Владимирович Путин - не наш гарант. Он в России был, и возможно, опять будет. У у нас гарант - не ВВП. Если сокращать до инициалов - ВФЯ. На Путина надежда есть...

---------- Додано в 18:25 ---------- Попередній допис був написаний в 18:21 ----------

Я Вас, шановный пан аксакал, уважаю! Вы настоящий человек! Вам вон даже ёжичка жалко! Было бы можно - пожал Вам руку и выпили бы по рюмочке коньяка, если бы Вы были не против! Или там - по бокалу пива! Вы тоже любите разную живность! Я растроган!

---------- Додано в 18:36 ---------- Попередній допис був написаний в 18:25 ----------

Ваша тётя, вероятно, исключение. Буквально все мои знакомые, которые поработали на той работе, не едят шоколад до сих пор. Вероятно, сыграло роль то, что она там начала работать, как Вы сказали, малою пацанкою...Возможно у взрослых реакция несколько иная. Или у неё в наличии индивидуальная переносимость шоколада в больших "дозах". --
    Я так думаю, что наши бизнесмены тоже слышали этот лозунг, поэтому и не хотят свои деньги держать в пределах досягаемости государственных чиновников. Мало того, что Вы или я хотим, чтобы государство у них занимало. Главное то, что они этого почему-то не хотят. Боюсь, они разделяют моё мнение о политиках - уведут ведь, гады!

13. DISBATya

DISBATya Well-Known Member

Янукович наверное забыл , что в 2017-м году весь мир будет праздновать 100-летнюю годовщину свершения Великой Октябрьской Социалистической Революции. Именно 7-го ноября(25-го октября по-старому стилю)1917-го года в России рабочие и крестьяне взяли власть в свои руки , протестуя против беспредела тогдашних олигархов(капиталистов), и представителей так называемых голубых кровей. Если Янукович будет править до 2017-го года , то не сметет ли его волна всенародного гнева?

14. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

15. Yarema

...Британська королева на честь події буде давати урочистий прийом і бал...:haha:

16. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Ви думаєте, що до 2017-го ця революція вже пройде у всьому світі? Я в тому розумінні, що як святкувати якусь подію, треба мати до неї якесь відношення.
    А про яника скажу так: шоб щось забути, треба щось знати.

17. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

18. FourA

Ленина ещё можно стерпеть. Что, если они Сталина воскресят? Куда деваться будете? А в придачу к Сталину - ещё и Берию! Вот тогда полный писец будет!

19. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Дуже добре думаєте. Тільки Ви забули, що величезна частина цих бізнесменів і є цими політиками і державними чиновниками, або їх близькими, або членами провладної партії. "Партия и Ленин - близнецы братья... " Тоді виходить якась маячня, вони вивозять свої гроші за кордон, бо бояться, що самі в себе їх вкрадуть. Про це я вже писав трошки вище. А позичають гроші за бугром, виходить щоб вкрасти? Тоді, що там в тому ВМФі за бізнесмени-ідіоти працюють?

20. FourA

Ничего странного нет в их поведении! Это сегодня они у власти... А нравы своих "товарищей" они хорошо знают - уведут ведь, гады!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)