Януковичу браво!!! (2)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Володимир Вишня, 12 бер 2011.

?

Чи зрозуміє Донбас, що ПР - це відвертий кримінал?

1. таки прозріє

49 голосів
    47,6%
  2. ніколи не прозріє

54 голосів
    52,4%
Статус теми:
Закрита.
  1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ще у 2004 показували цифри державних дотацій у східні області.
    Дуже секретні цифри. Мільярдні. Тож нехай маріупольські металурги не понтуються - нічим вони не кращі за череповецьких :)

• Подобається Подобається x 4
  2. Ома

Ома Дуже важлива персона

Крім того, що вони "збиткові", маємо не меншу проблему:

---------- Додано в 22:07 ---------- Попередній допис був написаний в 20:26 ----------

Віддають титанову галузь цілком Фірташу.
    Знову таємна приватизація?

• Подобається Подобається x 6
  3. kjk

kjk Дуже важлива персона

а у вас там на западенщінє і прадавать нєчєво
    так что нє тикайтє на васток
    вам просто завідно

• Подобається Подобається x 2
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

поїхав наш наївний Азарчик домовлятися з вєчно дружєствєнним Крємльом про зниження ціни на газ. Ну а там йому жаба і цицки дала.

Давала і буде давати, пока єсть на свєтє дураки... жить нам стало бить с рукі....

Радий я за любітєлєй Маскви, ой радий... коли їх отак пикою по гавні... за дуполизство....

• Подобається Подобається x 7
  5. nikolas

nikolas Well-Known Member

Нагадав мульт про "Гену и Чебурашку",там є така сценка де вони йдуть по коліях залізниці.Фраза:"Запомни Чебурашка,если идти по шпалам то никогда не заблудишься...".

6. SemperTiro

SemperTiro Well-Known Member

а я вже от думаю: а може то спектакль такий.. він старається, йому не дають знижку, але ж він старається, тому можна пробачити все...
    Я взагалі нічого не розумію з тим газом від самого початку. Був Кучма, купували у Росії газ, перепродували, дідили виручку з Москвою. Потім ні з того і з сього вирішили переглянути контракти. Причому росіяни чисті: формально ініціатива була наша, і тепер у нас же купа проблем...
    але то ще півбіди. Зверніть увагу, що десь відразу після того, як Юля уклала ті приснопам"ятні угоди, в українських медіа ПЕРЕСТАЛА з"являтися інформація про рівень видобутку українского газу і його розподіл... Я давно не бачив і не читав ніяких серйозних статей на цю тему. Всі зберігають мовчання...

---------- Додано в 01:34 ---------- Попередній допис був написаний в 01:32 ----------

наскільки мені відомо, видобуток урану також хочуть віддати у приватні руки.
    А Фірташ красава... із простого шашличника в такі дамки вийшов. за минулий рік збільшив свої статки у 500 з гаком разів.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Але шо то нині той газ? Фігня якась... Добре, шо Москва дала червоний прапор... буде з чим до Львова поїхати і показать етім бандьоровцам кто войну виіграл....

• Подобається Подобається x 3
  8. kjk

kjk Дуже важлива персона

ініціатива Ющенка і Івченка

• Подобається Подобається x 1
  9. Мікі

Мікі Well-Known Member

А оце вже діло серйозне і донецькі урки для такого заумного проекту далекі, шо пеньки...
    Тут нє в шутку, а в сєрйоз і по-повній, працюють закордонні радники Банкової і таке не може пройти поза уваги тої ж Германши...
    Шо незрозумілого? Владою готується з дитсадків, і вже реально, розподіл навпіл держави Україна... З перспективою... І все тихим сапом...

Противсіхи, а де ж ваш великий месія, гігант українського відродження? Де ця продажна, надхитрюща бєстія ховається? Чому знову мовчить, та ще з такого приводу, га? Вискоче, ірод, інколи, тявкне шось сльозно- "патріотичне", шоб ви в черговий раз від свідомого щастя свої шаровари обпісяли, і знову під Катрину плахту пурнає (по дєлу):haha:

Я вас, противсіхи, панімаю,- Юлька, понятноє дєло, якби ото стала президентом, то вкрала б не тіко Межигір'я, а й те, шо є на всій території України, а саму державу обкрутила колючою проволкою...
    І за тою колючою проволкою ходили не тіко б жінки, а й усі мужики з заплетеними косами... вона б натворила:haha::haha::haha:

Не заморюсь повторювати,- це тільки початок, донецькі ще не таке вткнути можуть... і вткнуть... Я, особисто, не сумніваюсь тому, шо я сам з Донецьку...

10. kjk

kjk Дуже важлива персона

ойойой
    я вже перелякався
    але пройшов на "источник"
    ...

11. Ома

Ома Дуже важлива персона

Все Вам жарти. Ну то добре.
    Виключно про свої інтереси піклуються. Нащо вони нам потрібні?

12. Nevermind

Nevermind Просто персона

Ах, такой несущественный вопросик... Зачем же его рассматривать?...

• Подобається Подобається x 5
  13. SemperTiro

важливе питання... але й відповідь очевидна, причому декілька варіантів є:
    1) можна скосити бабла з олігархів... заодно показати, що ВР - це "реальна сила", яка може перекрити кисень олігархам :)
    2) всі знають, що Кіпр - це офшорна зона, всі знають, що туди викачують з України гроші І ЩОСЬ ІЗ ЦИМ ТРЕБА РОБИТИ... нічого страшного, що поки ніц не зробили, але ж вони не сидять склавши руки... Он вони які зайняті, дбають про країну. Якщо взагалі не розглядати це питання, то відповідь на питання "чому нічого не роблять" буде очевидною.
    3) а просто так... все одно чимсь займатися треба. Не будуть же вони розглядати питання "впливу дощу на якість пір"я гусей у літній період" :)

14. Filosof

Filosof Well-Known Member

Мене уже нічого не дивує. :sad:

15. Nevermind

Nevermind Просто персона

Ясна річ, що вони (депутати) туди свої гроші і викачують. Якщо прикриють лавочку, то доведеться якісь інші офшори замість Кіпру шукати. Депутатам це невигідно і незручно.

16. Ома

Ома Дуже важлива персона

Насправді, список офшорів Кіпром не завершується.
    Просто повинна бути у суспільстві солідарність, яка стосується усіх сфер життя. І сплати податків також. Суспільство повинне "вирости" для цього, стати більш зрілим.
    Ну, тоді таке суспільство і ОЗУ у владі не буде терпіти і податкову систему вдосконалить, щоби не було "обраних". Як каже мій син, дивуючись несправедливості,:"Мамо, ну народу ж більше!" От коли станемо народом, а не натовпом, тоді будь хто буде із нами рахуватись.

Останнє редагування: 15 чер 2011
  17. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

І Плачков там теж засвітився.;)

18. SemperTiro

вони вже стільки бабла накачали, що можна десь в острівній державі провести революцію, створити там маріонетковий режим і робити свої справи, скільки душі завгодно... просто вони ще до того не додумалися або додумалися, втілили в життя, але не хочуть поки що "палити контору" :)
    Вигідніше розглядати-розглядати і внаслідок "упертого й послідовного, наполегливого і безкомпромісного" розглядання чогось-таки добитися маленького, звернутися до царя-батюшки, який грюкне по столу і скаже "нє позвалям!" (ну, якщо зможе так сказати, бо сумніваюся, що він знає історію цього висловлювання), вийде сам з ініціативою і потім його "піховшеки" проспівають царю осанну...
    А до того часу, коли ТОМУЩОПОСЛІДОВНИЙ втрутиться в ситуацію, братва і сім"я найчеснішого двічінесудимого виведуть бабло із Кіпру в яку-небудь Панаму :)

... особисто мені не треба, щоб зі мною рахувалися :) Хай мене зневажають, а найкраще ДАДУТЬ МЕНІ СПОКІЙ. Влада довела, що своїм втручанням робить тільки гірше.

мені ще в ті часи розказував один чоловік (у нього серйозні претензії на обізнаність), що один з ініціаторів того процесу - Порошенко, саме він прийшов до Івченка і Юща й порадив метод зрубування бабла.
    Але я не зовсім вірю в те, що такий процес - це внутрішньоукраїнська ініціатива, бо, як казали древні римляни, іs fecit, qui prodest (зробив той, кому вигідно). А кому вигідно??? Хто зараз "косить капусту"? Газпром чи особисто злобний карлик із ведмедиком? Думаю, простим смертним цього ніколи не дізнатися.

19. Spika

Spika Well-Known Member

:dntknw:

Ну, а вы, к примеру, что конкретно предложили бы "с этим" сделать? Как на ваш личный взгляд - стране лучше с оффшорами или без них? (ща увидим насколько вы "рыночный" европеец:)) ) Что б вы тут Януковичу посоветовали (приказали) бы сделать?
    И тоже интересный вопрос - а как вы думаете какое качество украинской экономики является для иностранных инвесторов самым притягательным? Что их больше всего заставляет вкладывать деньги в нашу страну? Это обязательно нужно вычленить, чтоб понять "светят ли нам инвестиции", а значит создание новых предприятий и соответственно, рабочих мест.

20. Svjato

Svjato Well-Known Member

Вимре але прозріти не захоче...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)