Януковичу браво!!! (2)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Володимир Вишня, 12 бер 2011.

?

Чи зрозуміє Донбас, що ПР - це відвертий кримінал?

1. таки прозріє

49 голосів
    47,6%
  2. ніколи не прозріє

54 голосів
    52,4%
Статус теми:
Закрита.
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

А тим часом
    Потребительская корзина украинца хуже, чем паек пленного

• Подобається Подобається x 10
  2. Filosof

Filosof Well-Known Member

Більшість нашого населення проголосувала за Януковича, бо вони думали так: нічого що у нього 7 класів освіти, що він у тюрмі сидів, що тупий. Зате свій, простий з народу. А надто розумного нам не треба.

• Подобається Подобається x 3
  3. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Тупаки обрали тупака...Вибір невігласів, недоуків... Ось Вам і ілюстрація дійсних здобутків СРСР в інтелектуальній сфері...Найбільш читаюча країна, мать її...:diablo:

• Подобається Подобається x 6
  4. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Почему-то твёрдо уверен,что вы лично голосовали именно за Януковича. Впрочем,как и те , кто вам "схвалюю" поставил

5. Saszko

Saszko Well-Known Member

Всьо по-брацки поділить, чесно. Нормальний мужик. Свій.

• Подобається Подобається x 1
  6. Romko

Выборы с ограниченными возможностями

---------- Додано в 23:26 ---------- Попередній допис був написаний в 23:24 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=9ylklSWd-YU

• Подобається Подобається x 5
  7. SemperTiro

SemperTiro Well-Known Member

у нас не було вибору.. люди НЕ ОБИРАЛИ, а віддавали голоси. відчуйте різницю.
    Вибір - це коли я можу голосувати за того, за кого хочу, а не за того, хто є у списку.
    на жаль, я навіть зараз, коли люди розчаровані дуже сильно, не бачу навіть натяку на якусь нову течію в українській політиці...
    поки що ми маємо купу маленьких хамелеончиків, які мімікрують відповідно до обстановки і якими, судячи із злагоджених їх рухів, явно хтось керує чи, принаймні, спрямовує рухи в якесь русло. За тим пристосуванням досить цікаво стежити виключно перший час, поки не стає очевидною присутність "сірих кардиналів"...
    Поки що ми маємо одну колоду карт, які потрапляють у різні руки... і в руки народу ці карти не потрапляють, бо народ стоїть осторонь і перебуває в ілюзії діяльності, насправді ж він тільки спостерігає, додатково захоплюючись телевізійними дійствами у вигляді шоу різноманітних талантів. У понеділок хтось танцює, у вівторок - рятує когось, у середу співи, у п"ятницю (ого! прайм тайм!!! люди хавають усе підряд, бо завтра вихідний!) різноманітні балачки довкола білизни звйозд, субота - обсмоктують хто із ким спить і на чому їздять оті поганці - "слуги народу", а неділя - о! - зранку - секс-драґс-ендрак-н-ролл, після обіду аналізують усе, що "сталося" протягом тижня...
    маразм якийсь... і я в тому маразмі живу практично весь час (а більшість живе весь час, їм, мабуть, і сни такі сняться)... але дуже хочу вирватися.

• Подобається Подобається x 7
  8. Svjato

Svjato Well-Known Member

Як би нарід знав, яке ге він дивиться. Сміявся би певно з пів року з себе...

• Подобається Подобається x 1
  9. SemperTiro

ну, Анатолій Михайлович потихеньку перетворюється на клоуна. Не здивуюся, що у нього з часом виявиться такий же документ, за допомогою якого його однопартієць і давній знайомий Б.Колесніков відмазався від строкової служби (думаю, що це просто наклепи на Бориса Вікторвича, хоча в його офіційній біографії справді не зазначено, чому ж він не служив у війську, а в часи СРСР із цим було строго. Із нашим діючим президентом усе зрозуміло в цьому питанні, таким зброю в руки не давали). І тепер, як стверджують злі язики, пана Колеснікова судити неможливо, бо, у разі чого, він неосудний.

Анатолій Михайлович живе у серйозній ілюзії, і все його оточення сприяє тому, щоб "клієнт" із цього стану не вийшов. Думаю, через якийсь час його просто приберуть, а просунуть Шишацького, в якого зараз і так доволі серйозні позиції, але поки мало важелів впливу. За чутками, Близнюк терпіти не може голову облради :) Минулого року навіть до погроз доходило.

10. Saszko

Saszko Well-Known Member

СемперТіро, а шо в четвер?

11. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

От не розумію, навіщо мати "межгір'я, якщо його показати боязко? Просто Корейко :diablo:
    "Кортеж президента Виктора Януковича примерно в 9:05 выехал из резиденции "Межигорье", не остановившись перед журналистами, которые там собрались...
    Журналисты хотели требовать выполнения обещания президента показать им "Межигорье"."
    http://news.liga.net/news/N1116264.html

• Подобається Подобається x 5
  12. SemperTiro

пропустив? :)
    у четвер, як твердить відома всім українцям пісня, "разом на концерт"... але виступає на тому концерті не хор ім. Верьовки, не капела бандуристів, не ансамбль ім. Вірського, не хор Дударик і навіть не Зінкевичі та Яремчуки нашого часу.
    На тому концерті коктейль Молотова із бабкіних, пугачових, газманових, сєрових, баскових, кобзонів і навіть нині покійну Гурченко показують, приправивши начебто "українськими" виконавцями Лорак, Вінницькою та всілякими віаграми і пающіми трусами. Таким коктейлем випалюють залишки сірої речовини у мозку...
    Зараз біда в тому, що й альтернативи цьому нема. Колись я міг слухати Руслану, Пономарьова і деяких інших українських україномовних співаків, але тепер і вони не милі моєму слухові, якось усе примітивно виглядає. Можливо, я вередливим став.
    Але деколи так хочеться подивитися щось пізнавальне (де українська документалістика?!), послухати щось нове, але у стилі відомих попередників.
    як не дивно, але сучасні українці серйозно відриваються у культурі від досягнень попереднків.
    Приклад: згадайте, яка гарна колись була програма "Майстри гумору"! Здорові жарти зараз витіснені хіхіканням на теми наркоманії, статевих стосунків та алкашів...
    та продовжувати можна ще довго...

---------- Додано в 15:28 ---------- Попередній допис був написаний в 14:40 ----------

нам, простим смертним, не зрозуміти їхньої логіки. Думаю, такі люди не бояться показувати (думаю, крім смерті, вони реально бояться тільки старіти і хворіти, ну і втратити все, що мають). Вони переживають, що світ знатиме, як живуть вони, ПОРІВНЯНО ІЗ ПРОСТИМИ МЕШКАНЦЯМИ ДЕРЖАВИ. Зрозуміло, що відразу ж з"являться порівняння і то буде не на користь наших багатіїв. А контраст - це страшна сила.
    І Європа не зможе далі мовчати, бо саме там наші товстосуми тримають свої гроші (або в межах досяжності єврочиновників). Я не розумію, чому Європа така пасивна щодо України. Можливо, ми багато чого не знаємо і вони просто поки що не можуть активно впливати на процеси у нашій державі. Але можливості для цього є: прикрутити наших олігархів (блокування рахунків, фінансові обмеження і т.п.) і за рік держава зміниться.
    сподобалася фраза: неможливо бути успішним у неуспішній державі. (Раз ти "успішний", а держава нічого видатного не демонструє, то ти просто обкрадаєш свою країну і свій народ...хоча для наших багатіїв наш народ є чужим... ми тільки "насєлєніє")

• Подобається Подобається x 9
  13. Romko

• Подобається Подобається x 8
  14. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Напевно президент в дні своєї буремної юності зняв шапку з государя. Тепер його совість замордувала.

---------- Додано в 18:21 ---------- Попередній допис був написаний в 18:13 ----------

На чем основывается Ваша уверенность? Вы полагаете, что Ваша дедукция безупречна?:scratch_one-s_head: Опишите, пожалуйста, цепочку Ваших умозаключений. Интересно...:crazy:

• Подобається Подобається x 7
  15. Saszko

Saszko Well-Known Member

А я
    А який між ними зв'язок? Він шо команду давав ставити бігборди, чи його хтось питав?

16. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Ви праві! Він взагалі нічого не робить.:pardon:
    А якшо серьйозно, він створив в державі умови для появи означеної форми вуличного мистецтва.

17. Ома

Ома Дуже важлива персона

:good::good::yahoo::yahoo::tongue:

• Подобається Подобається x 9
  18. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Нехай дозволяє. Нормальна людина в Україні навіть не нахилиться, щоби підібрати російську грошову одиницю з асфальту.
    У 90-х хіба що кримські базарні торговки цікавилися рублями. Поки не вдарила криза 1998 року. Ось тоді відпочиваючі росіяни "попали".

• Подобається Подобається x 3
  19. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Зрозуміти це важко на тлі безкомпромісної боротьби за демократію на нафтодобуваючих теренах :crazy: ;)
    Треба прийняти це, як даність. Бо воно є так само, як взимку холодно, а влітку спекотно. Європейські країни не ворухнули пальцем, коли Гитлер гноїв євреїв, а Сталін - усіх підряд. Одного засудили :good:, другому дали померти у власному ліжку :blush:.

• Подобається Подобається x 4
  20. Saszko

Saszko Well-Known Member

Якраз наоборот — льогко зрузуміти, вони заняті, є більш нуждающіся в дємократії народи.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)