Януковичу браво!!! (2)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Володимир Вишня, 12 бер 2011.

?

Чи зрозуміє Донбас, що ПР - це відвертий кримінал?

1. таки прозріє

49 голосів
    47,6%
  2. ніколи не прозріє

54 голосів
    52,4%
Статус теми:
Закрита.
  1. Spika

Spika Well-Known Member

Во, во... Их присоединяют-присоединяют... То в 18, то в 39... А их все куда-то уносит и уносит...:facepalm:

• Подобається Подобається x 2
  2. kitana

kitana Banned

Чому російська? Ваші батьки росіяни? Чи в Казахстані розмовляли російською? А яка була школа? Звичайна, чи окремо для росіян?

У мене була знайома казашка, років на 10 старша за мене, вона казахської не знала взагалі, хоча там народилася і вчилася в школі.
    Я ніяк не могла зрозуміти, як це може бути, щоб корінна казашка не знала казахської мови.

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Не знаю...
    Ні. Українці. Житомирська та Львівська області.
    Напевно так. Хоча в восьмиквартирному будинку, де ми жили, проживало шість національностей.
    Звичайна середня. Зі мною за однією партою сиділа казашка. Вона мені вже тоді, в першому класі подобалась. Ну дуже красива. І друг був, Нурушев. А от імені вже не згадаю... То я від них казахського нахапався, щось белькотів по їхньому :)
    А маму мою не прийняли на роботу в торгівлю, через незнання казахської мови. І це при клятому совєцькому режимі, який знищував мови народів... Принаймі так заявляють сучасні самопроголошені буцімто націоналісти...

• Подобається Подобається x 3
  4. kitana

kitana Banned

Я Вам приклад навела. Казашка знала лише російську, по-казахські - декілька слів. Щоб Вас в часі зорієнтувати - вона десь 72-75 року народження, точно не знаю. І жила навіть не в місті, а в селі на півночі Казахстану. Казала, що в них казахською тільки бабці розмовляли.

А те, що політика СРСР була спрямована на витіснення національних мов на користь російської, то Ви і самі підтвердили. Батьки українці, жили в Казахстані, а рідна мова - російська... І казахських слів Ви нахапалися від казахів, а не на уроках в казахській середній школі, тобто вчилися в школі на російській.

Останнє редагування: 3 чер 2012
  5. morze

morze Well-Known Member

Кажи по-українськи, і пів казхів ВАС зрозуміють!поруськи) Така політика!

6. Saszko

Saszko Well-Known Member

О, шоб вже і в нас таке скоро настало))
    (про те, шо Вашу маму не взяли на роботу за незнання мови країни проживання, Ви узнали від сучасних самопроголошених буцімто націоналістів?)

7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ні. Від своєї мами і ще тоді, коли я не знав суті націоналізму...

8. iso

iso Well-Known Member

Не знаю хто такі, але вважаю так само (про знищення мов народів) :)

9. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

• Подобається Подобається x 4
  10. iso

iso Well-Known Member

11. hronpokr

hronpokr New Member

Ищите в Гугле: "Хроники Покращень. Покращення в лицах." Страна должна знать свои Покращення и их героев!
    Вы можете разместить любую имеющуюся у вас информацию как о судье или местном чиновнике, потребовавшем взятку и сделавшем локальное Покращення вашей жизни, так и о героях Покращення государственного уровня.
    Каждый из вас может сможет обнародовать данные о Преступнике и Преступлении!
    Создадим народный черный список Покращувателей! Страна должна знать, от кого надо очищаться!

• Подобається Подобається x 1
  12. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Оприлюднюю: головний покращуватель, як побачить у когось у руках куряче яйце, стрімголов біжить на свій золотий унітаз ;)

• Подобається Подобається x 1
  13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А єк Вітюня на матчі підорвавсі і руками розмахувов, коли наші гола забили, Платіні дививсі на него їк на дурного. Вони не звикли шо політики скачут їк на гуртку аеробіки.

14. Ravin

Ravin Well-Known Member

15. OldMan

OldMan Well-Known Member

Конечно, лучше бы сидел с кислой рожей. Вам больше бы радости доставил.
    И Платини бы правильно посмотрел на него.
    Тоже Вам на удовольствие.

• Подобається Подобається x 4
  16. Ravin

Ravin Well-Known Member

Не торопитесь... дайте время.:mocking:

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Взагалі Квасневський теж підстрибувов, але не так по-боксерськи.

18. Ravin

Ravin Well-Known Member

А как... по фигурнокатаньевски?
    Или как...- балетнопопргуньевски?
    :mocking::mocking:
    Может Бубкаобразно?:scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 2
  19. Rozenkranz

Rozenkranz Well-Known Member

"вытеснение" сколько советская власть, большевики закрыли украиномовных школ и университетов, может быть даже печатных издательств ! на Украине ну или в том же Казахстане, Киргизии. Давайте посчитаем))

Проклятые "советы" до сих пор остаются единственной властью которая развивала украинский язык, даже во время свирепой "незалежности" не издаётся столько книг, не строится столько школ, детских садов как во времена "вытеснения".

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)