Януковичу браво!!! (2)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Володимир Вишня, 12 бер 2011.

?

Чи зрозуміє Донбас, що ПР - це відвертий кримінал?

1. таки прозріє

49 голосів
    47,6%
  2. ніколи не прозріє

54 голосів
    52,4%
Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Або держслужбовцям вивчити татарську мову. Нічого надприродного тут я не бачу. Я про цю норму талдичу вже купу років. Навіть приклади приводив, коли моїй мамі відмовили в роботі в продуктовому магазині, через незнання казахської мови. І це добре, що така норма вводиться. Нехай чиновник працює для людини, хоч у цьому питанні.
    Ну це вже інше питання...

• Подобається Подобається x 2
  2. kitana

kitana Banned

Клерки не будуть вчити татарську мову для того, щоб залишитись на посаді за 1500-2000 грн. Вони знайдуть іншу роботу, а їх місця займуть саме татари. Вони і так активно протаскують на держслужбу своїх, а тут їм ще й закон в допомогу.

Хто буде вчити татарську? У нас прем'єр-міністр державною не володіє. А Ви кажете, татарську... :)

• Подобається Подобається x 1
  3. VasMT

І це Вас обурює, бентежить, лякає? Та й хрен на них, що вони не люди? Чим скоріше в Криму почнеться сепаратне вошкання, тим скоріше ВРУ скасує його автономність.
    Володіє... Просто Ви її ще не добре знаєте, тому вона Вам вуха ріже :))) Вивчать, ніде не дінуться. І роботу іншу шукати не будуть, бо там треба вкалувати у хазяїна і на хазяїна. А хазяїну потрібен результат. А тут у безликої держави можна безкарно тяти і тяти. Ще й ліваків нахапати... І результат необов"язковий...

4. kitana

kitana Banned

Та нє, я проти тарар ніц не маю.
    Наскільки знаю, кримчанам автономія нафіг не треба, за неї лише проросійські сили тримаються як воша за кожуха.

п.с. От думаю вивчити кримськотатарську, щоб на кримських дорогах з дайцями розбалакувати. Нехай спробують мені російською відповісти - подам до суду, повигоняють всіх з роботи. :)))

5. VasMT

Оце мудро. І тільки так потрібно боротись із корупціонерами і невігласами. І правила вивчити, і мову татарську, і камеру з собою брати. А не скиглити по форумах, що бандити розпаясались... Але спочатку почекаємо прийняття закону. Можливо там будуть дуже цікаві моменти в кінцевому варіанті.

6. morze

morze Well-Known Member

На жертовні Януковича -буде палати Вічний Вогонь!!!

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Вам би лиш цитатами з законів тут задовбувати. Є ж така порода людей - хлібом не годуй, а дай якісь правила повивчєти. Спочатку почекаємо коли законів будут сі дотримувати.

8. Ravin

Ravin Well-Known Member

Ничего нового!!!

---------- Додано в 16:06 ---------- Попередній допис був написаний в 16:03 ----------

Эт точно, то Конституцию подсунут, то УК заставят выполнять.
    Не люди, звери.:)))

• Подобається Подобається x 4
  9. VasMT

А хто заважає Вам виконувати Закони? Я??? Ні... Я вже декілька разів звертав Вашу увагу, що Ви порушуєте правила форуму, пишучи на незрозумілій мові. І що? Вам до *****, адміністрації байдуже, модераторам ніколи... Кого кликати? Німця зі шмайсером? Почніть із себе...

• Подобається Подобається x 3
  10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А єк же ви розумієте, їкшо вона не зрозуміла?

11. kitana

kitana Banned

VasMT розуміє. Але не знає як класифікувати. А все, що не класифіковане, то є незрозуміле за своєю природою )))

12. morze

morze Well-Known Member

За природою розуміти Dzeko? Та ми усі, давно дзеко, класифікуй як хочеш!

13. VasMT

У нас рогулі місцеві так розмовляють... Прийшлось вивчити і їх мову... ;)

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Їкби "довелося" - то ше би була зрозуміла завищена самооцінка, а "прийшлось" - то містечковий Голохвастов у всій красі.

15. VasMT

Мені дозволено. Моя рідна мова - російська, якою я почав розмовляти в далекому Казахстані, і навіть закінчив там перший клас середньої школи. А от чому Ви так знущаєтесь над мовою, не зрозуміло багатьом...

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ая, дозволено. Дозволено книжки читати, і не лиш методички від ФСБ.

А, ну от всьо і зрозуміло. Москаль-москалем, а за стриєнина себе видає. Теж мені Штирлиць доморощений. "Не думай о секундах свысока...", тарам-парам...:)))

Багатьом москалєм взагалі не зрозуміло чого та мова потрібна. Вивчите літературну - дійдете до діалектів. Відрию вам таємницу - в норвезькій мові 4 діалектні групи, а виникла вона з дансков мови, а в китайській мові 10 діалектних груп. І всі чисто в д...пі виділи ваші "глибокі пізнаннє", включно зі мнов.:)))

17. OldMan

OldMan Well-Known Member

Согласен, подождём.
    Дождёмся.

18. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

I цi люди знущаються з мови Миколи Яновича... :haha:

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

В мене зростає відчуттє шо частини України сі віддалєют одне від одного з космічнов швидкістю. Хоча може то просто підкацапники таку видиміст сі створюют.

20. OldMan

OldMan Well-Known Member

А до этого Вы пребывали в каком видчутте?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)