Януковичу браво!!! (2)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Володимир Вишня, 12 бер 2011.

?

Чи зрозуміє Донбас, що ПР - це відвертий кримінал?

1. таки прозріє

49 голосів
    47,6%
  2. ніколи не прозріє

54 голосів
    52,4%
Статус теми:
Закрита.
  1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Вже навіть ліньки балакати про Шапкокрада. Діалог з народом іде таким чином: "Ви знаєте що я нікчема, і всі знают, і я знаю, але місце звільнєти не збираюсі, ідіт в ж....пу".

• Подобається Подобається x 1
  2. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

О раніше життя було!!! Украл-випіл-в тюрьму. Украл-випіл-в тюрьму. А зараз? Украл-украл-украл... ОППА! І ти уже прєзідєнт!!!

3. kjk

kjk Дуже важлива персона

ПОКРАЩЕННЯ

4. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Хочуть пошматувати Україну. РФ боїться, що всю разом заглотнути не зможе.
    "Парламентское большинство намерено принять закон о региональных языках, который уравнивает русский язык с государственным в половине областей Украины, в первом чтении и в целом уже на заседании в четверг, 24 мая...
    В пояснительной записке отмечается, что в случае принятия законопроекта русский язык станет региональным в 13 административно-территориальных единицах Украины — там, где русский является родным для, как минимум, 10% населения — в Днепропетровской, Донецкой, Запорожской, Луганской, Николаевской, Одесской, Сумской, Харьковской, Херсонской, Черниговской областях, АР Крым и городах Киеве и Севастополе; крымско-татарский — в АР Крым, венгерский — в Закарпатской области, румынский — в Черновицкой."
    http://news.zn.ua/POLITICS/regional...kom_yazyke_v_tselom_uzhe_segodnya-102611.html

5. Capitoshechka

тут логічніше було б білоруський вводити.

6. аксакал

Ех, брати-сябри-білоруси... Для них і руський язик піде без гірчиці.

7. Capitoshechka

Для нас теж без гірчиці... Але, тим не менш, немає великого бажання, правда?

8. аксакал

Ні, в Україні менше "все-одне"льщиків.

Правда.

9. Capitoshechka

отож. Я думаю що і сябрам було б приємніше якби ввели замість російської білоруську. Принаймні, у нас би з ними при спілкуванні не було б проблем. Ну а те, шо москалі не розуміють - то їхні проблеми.

10. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

аксакал, Capitoshechka. От ви вже тут дебати розпочали, як на оранджьовому збіговиську 2004-го. А самі його читали? Нє? А чо? :)))
    Стаття 6. Державна мова України
    1. Державною мовою України є українська мова.
    2. Українська мова як державна мова обов’язково застосовується на всій території України при здійсненні повноважень органами законодавчої, виконавчої та судової влади, у міжнародних договорах, у навчальному процесі в навчальних закладах в межах і порядку, що визначаються цим Законом. Держава сприяє використанню державної мови в засобах масової інформації, в науці, культурі, в інших сферах суспільного життя.
    Стаття 7. Регіональні мови або мови меншин України
    2. У контексті Європейської хартії регіональних мов або мов меншин до регіональних мов або мов меншин України, до яких застосовуються заходи, спрямовані на використання регіональних мов або мов меншин, що передбачені у цьому Законі, віднесені мови: російська, білоруська, болгарська, вірменська, гагаузька, ідиш, кримськотатарська, молдавська, німецька, новогрецька, польська, ромська, румунська, словацька, угорська, русинська, караїмська, кримчацька.
    9. Жодне з положень цього Закону про заходи щодо розвитку, використання і захисту регіональних мов або мов меншин не повинне тлумачитися як таке, що створює перешкоди для використання державної мови.

Брехливості попозиції немає меж... :)))

• Подобається Подобається x 2
  11. kjk

kjk Дуже важлива персона

роздувають з нічого
    йтак ясно що якщо 2.5 роки нічого абсоютно не робилося, а за півроку вибори, то все це популізм і піар, не більше

12. zherech

zherech Well-Known Member

Cмею Вас разочаровать,но многие москали розумиють и украиский язык,и белорусский.

13. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ні, шановний пане kjk.
    Тут інше. Глибше треба зазирати. Дивіться, п"ять років пАмаранчові палець об палець не били, гризлись, ділили крісла і пиляли бюджет. Їх прогнозовано накопали в дупу. Тепер ці попозиціонери не можуть влаштувати нічого гідного і гідного уваги. Пам"ятаєте всі оті "всеукраїнські", "всенародні", "всеопозицйні" акції протесту, непокори, чергові майдани, бойкоти та страйки. В результаті крім пшику і великих бульок у воду - нічого. Йдемо далі. На носі вибори. Хто єдиний кандидат по Львівській області від опозиції? Не знаєте? І я не знаю. А від Львова? Теж... Яка програма змін, крім звичайно ду-у-ужжже нагального "Йулі волю", пропонується опозицією? Ви знаєте? Можливо, але не через те, що ця програма оприлюднена та розвішана на кожному кроці, надрукована у кожній газеті, розрекламована, як прокладки з крильцями, а через Вашу зацікавленість цим питанням. Загал не знає НІ-ЧО-ГО. Яких результатів чекає опозиція на виборах? Отож... І на фоні бездарності, ліні та чвар, вспливає старий перевірений часом спосіб: якщо не підняти себе, то опустити опонента. Оббріхати, зганити тощо. І почалось...
    От скажіть, звітки взялась оця назва "демократичні сили"? Всі ми знаємо хто так сам себе називає, але звітки це взялось? Звідки взялась назва "прукраїнські" сили? Проєвропейські? Та нізвідки. Піар-технологи порадили так себе назвати оранжоїдам і Со. Відповідно їхні опоненти - НЕ демократичні, АНТИ-українські та АНТИ-європейські. Дешево і сердито. Ну а далі тільки нарощувати - бандитська влада, бандюковичі, дАнєцкі і тд, і тп... Наступний крок - перебріхування всього, що стосується до теперішньої влади. Від кількості мільйонерів, до збір платні за користування лісом і побиттям Йульки. Брехня, брехня, брехня... Нагла, неприкрита, безсоромна. Я вже десятки разів показував і доказував брехливість опозиції, на прикладах, з документами, законами... Але ж таких дотошних, як я одиниці. Основна маса вірить брехунам на слово.
    Ось яка основна мета отого "роздування" - спроба перемогти, або хочаб програти з красивою фізією. Але дуля з маком їм, а не перемога на виборах...

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

По цій частині ви тутка досєгли найвищого пілотажу.

15. Capitoshechka

багато хто розуміє - не заперечую. Але більшість їх далека від цього приблизно як я від французського

+1:good:
    Я робив те саме, не один раз, ще коли оппозиція була владою.

16. Spika

Spika Well-Known Member

А чего ж в Раде в драку кинулись? Тоже попиариться захотели или поверили, что это серьезно?
    Нееее!!! Это (если пользоваться терминологией дзю-до) - вазари. Половина победы.

Это все очень серьезно. Вопрос легальности русского языка, это вопрос-индикатор идеологических мировоззрений.

• Подобається Подобається x 3
  17. аксакал

Е ні, сябри одразу здалися на милість переважно російської двомовності.
    Щодо дуже можливого запровадження такого в нас, ІМХО багато хто демонстративно перейде на українську мову у щоденному спілкуванні /ІМХО.
    http://www.youtube.com/watch?v=cRXTWUtIxck

18. zet

zet Дуже важлива персона

Не умею я ролики вставлять...
    А ведь очень-очень в тему....Не обессудьте, если уже было раньше...
    http://www.youtube.com/watch?v=P029Z3WSDDo

19. tropico

tropico Well-Known Member

20. kitana

kitana Banned

продовжимо

і ще далі
    Наприклад, як це буде на практиці.

Кримські татари за цим законом мають право спілкуватись з органами державної влади та місцевого самоврядування на кримсько-татарській мові, росіяни - на російській.

Оскільки кримські татари вільно володіють обома мовами, а також і державною, а кримські росіяни татарською не володіють, і українською теж не дуже, то всіх російськомовних держслужбовців з міліції, прокуратури, податкової, виконкомів і т.д. доведеться звільнити, і замість них взяти на роботу татар, щоб не порушувати норми цього закону.
    Коли на посадах опиняться виключно татари, кримчани перші винесуть Верховну Раду разом з президентом з їх кабінетів. :yes:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)