Януковичу браво!!! (2)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Володимир Вишня, 12 бер 2011.

?

Чи зрозуміє Донбас, що ПР - це відвертий кримінал?

1. таки прозріє

49 голосів
    47,6%
  2. ніколи не прозріє

54 голосів
    52,4%
Статус теми:
Закрита.
  1. Ома

Ома Дуже важлива персона

Особливо при кровосісі!!!

• Подобається Подобається x 4
  2. sani

sani Well-Known Member

• Подобається Подобається x 5
  3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Не може. КМ розробляє Бюджет, який Законом України приймає ВР. Це практикується вже купу років. До нині всі мовчали, ковтали і сопіли у дві дірки... Як тільки регіонали вирішили цю норму узаконити, почався кіпіш...

---------- Додано в 00:06 ---------- Попередній допис був написаний в 00:04 ----------

При Всепропалі було те саме... Нічого нового... Але започаткували цю практику Два ЙЙ - Йуля з Йущом...

• Подобається Подобається x 1
  4. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

• Подобається Подобається x 7
  5. Ома

Ома Дуже важлива персона

Не буду стверджувати про закон про пільги, але податкова політика держави зараз - це просто "атас"! Те саме було, коли кровосісі управляв ДПА. Капєц!
    Нарешті Портніков написав про виступ чорнобильців з афганцями:

http://blogs.korrespondent.net/celebrities/blog/portnikov/a44822

• Подобається Подобається x 6
  6. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Такая же политика была все 20 лет

И где он был раньше

• Подобається Подобається x 2
  7. Ома

Ома Дуже важлива персона

Вам дати посилання на архів статей Портнікова?
    Чи ваш вислів є таким завуальованим захистом голубої зграї?

8. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Не дуже вже таким завуальованим. Але це совкізм. Ті також думали, що СССР вічний і що камунізм пабєдіт на всєй планєтє. І такі тіми в своїй ненависті до всього українського думають що донецька гопницька зграя вічна і підімне під себе все українське. На жаль історія їх нічому не учить...

9. Ома

Ома Дуже важлива персона

Це точно. Навіть, сьогоднішні історії з сусідами, тобто з Білоруссю, яка продається з потрухами Газпрому наших нічому не вчать.
    Це Грищенко.
    От, що це за "серьозний інтерес"? Чому країна про це нічого не знає? Може завтра ми вже прокинемося у Газпромі? Чому людям не повідомляють про те, що голубі черговий раз здадуть Росії за знижки на газ для фірташо-ахмєтових? Я в шоці!
    В нього про це запитали. Відповідь, звісно, дурна, як і все інтерв"ю:
    Впасти не встати! Він всіх за ідіотів тримає? А харківський пакт? Здали суверинітет країни ні за що!

10. forester

forester Well-Known Member

От-те раз! Харьковский "пакт" лишил неньку незалежности? Опять под "игом оккупантов" маетесь? :)

• Подобається Подобається x 5
  11. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Ще раз, для тих хто в пісочниці.
    Ось Вам сайт: називається "Перелік категорій громадян України, які користуються пільгами по оплаті електричної енергії станом на 01.01.2011 р."
    http://www.energy.mk.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=24&Itemid=18
    В колонці "Найменування закону" читаємо кого стосується пільга.
    В колонці "Пільга" читаємо яка конкретно педбачена законом знижка. Звертаю Вашу увагу - ЗАКОНОМ. Закон відміняється, чи змінюється депутатами, з дотриманням певних процедур і т. д. і т.п., причому кожен окремо.
    Після прийняття нового закону в колонці "Пільга" замість цифр будуть слова: у порядку та розмірах, встановлених Кабінетом Міністрів України. Цим самим Держава знімає з себе всю відповідальність за всі раніше прийняті пільги (в цифрах, у відсотках) передбачені законом. Будуть діяти постанови уряду.
    В разі невиконання Державою ЗАКОНУ про пільги, Ви можете звернутися до суду (навіть міжнародного). А чи зможете Ви оскаржити постанову уряду? Дуже суніваюся.

12. VasMT

Ще раз - зараз ця хрєнь прописана в Законі про Бюджет України на ... рік. В ЗАКОНІ! І цей закон регулює кому скільки і за що...
    Скажіть, чому військові не отримують підльг на оплату житла та комунальних послуг, хоча в Законах України ця норма зафіксована в розмірі 50-ти відсоткової знижки?
    Ви зможете розумно пояснити це? Закон є, а пільги нема, ЧОМУ? І жоден суд не помагає...
    Поки не скажете, вважатиму Вас і Ому, яка активно Вас підтримує, просто ляляболами...

• Подобається Подобається x 3
  13. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Розумно пояснити це не просто. Ви розповідаєте тут одне, я бачу зовсім інші речі. В мене сусід, старший за мене чоловік, також колишній військовий. Має хорошу пенсію, і за хату і за комунальні послуги копійки платить. Також маю ще знайомого підполковника, молодшого за мене, ще не хоче йти на пенсію, хоч вже би міг. Цей також дуже задоволений. І про льготи свої розповідав, що в мене аж слина текла. Кругом одна халява.
    В мене декілька років назад також була причина на льготу, правда не військову (два інваліда були прописані в одній квартирі), так взагалі без проблем, написали в ЖЕКу заяву, додали копії документів, і платіжки перестали приходити. Цілий рік ні за що не платили, крім (так і не зрозумів чому) електроенергії і телефону. Через рік інвалідність зняли, і пільгу відповідно теж.
    Може не так, як би Ви хотіли, але я сказав, тому прошу "ляляболами" мене і Ому не називати. "Эта роль ругательная, и я прошу ко мне её не применять! "

14. VasMT

То чого Ви обстоюєте сторону "халявщиків", а не влади, яка хоче халявщиків вивести на чисту воду?
    Не копійки, а 50 відсотків на себе і дружину. Тобто за одного практично не платить...
    Це часом не Валєра Міт...ов? Та зрештою яка різниця... Так от, крім зарплати, яку їм регіонали підняли у вигляді премій, у цього підполковника з пільг пАмаранчові залишили хіба що право перебігати вулицю на червоне світло... Якщо звичайно він не сбушнік чи мвесник...

Розберетесь з цим законом - дамо роль Гамлєта!!!

15. Hightower

Hightower Дуже важлива персона

Вы правы, но справедливости для также практически ежегодно ревизия льгот Законом О госбюджете на соответствующий год признавалась неконституционной после чего у людей появлялась возможность в судах добиться решений о взыскании денюх в свою пользу. И как уже тут писали вплоть до Европейского суда. Теперь они решили окончательно ето прикрыть, вот люди и поднялись.

Вообще как я уже писал в другом месте, принимают и толковые вещи (Ома, буду за цей допис віддуватися через два тижні, коли повернусь від батьків з історичної батьківщини :) ), абы они реально работали, а не так, как у нас часто бывает! :sad:

16. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Піль-ги? Ги-ги-ги! Тузік, сядь біля ноги!

І спостерігай, як НАК "Нафтогаз України" закупляє нафтовидобувні платформи... у старої ризької верфі, яка ніколи платформ не будувала, а також... у магазині сантехніки з Уельса!

Ось цей магазин. Фірма, яка в ньому зареєстрована, "будує нафтові платформи". Ось трішки інфо про цю фірму, ЗВИЧАЙНО Ж - ОФФШОРНУ!

http://nashigroshi.org/2011/06/03/zvit-pro-diyalnist-highway-investment-processing-llp/

http://censor.net.ua/photo_news/172...prodaet_burovuyu_ustanovku_chernomorneftegaza

Варто поглянути на її сайт, який складається з 2-3 фотографій і 3-4 сторінок, щоб зрозуміти, як там "будують". І навіть можна здогадатися, хто...

Третя фірма, яка бере участь у тендері... вже 3 роки ВЗАГАЛІ не провадить діяльності...

Подробиці тут:

http://hvylya.org/analytics/economi...riven-staroj-verfi-i-magazinu-santehniki.html

Останнє редагування: 25 вер 2011
  17. VasMT

Признавалась... Даже в самом Законе так и писало...
    Появлялялась...
    Но из десяти льготников, судилось двое, отсуживало полтора, а получало половина...
    И тут Вы правы, как никто другой...

18. Ома

Ома Дуже важлива персона

Янек з"їздив до московських царів. Де звіт? Що він здав їм, про що домовився. Мовчать, як води у рота набрали. От тільки ні про що:

19. VasMT

От халепа... Нічого не здав... Як свідомідальні сьогодні спатимуть? Не проклявши нікого замість Отченаша...

20. Ома

Ома Дуже важлива персона

Звідки інфа? Посилання, плиз. Про що домовився? Знову ні про що? Чого їздив?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)