Януковичу браво!!! (2)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Володимир Вишня, 12 бер 2011.

?

Чи зрозуміє Донбас, що ПР - це відвертий кримінал?

1. таки прозріє

49 голосів
    47,6%
  2. ніколи не прозріє

54 голосів
    52,4%
Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

2. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Яке питання, така й відповідь. Але в мене хоч дотепно.

• Подобається Подобається x 2
  3. VasMT

4. Bambook

Bambook Persona non grata

5. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Це не пісочниця, це шуллерство. Пан Василь задає свої запитання не задумуючись. З його запитання виходить, що декілька тисяч дорослих людей приїхали до Києва захищати свої інтереси, самі не знаючи чого хочуть. Це як?

• Подобається Подобається x 4
  6. Bambook

Це так, що питання задавалося не тим людям.
    От ви читали закон? Можете навести тих 16 категорій?
    Ні? Ну тоді, вибачайте, при всій моїй нелюбові до Януковича, поки що правий Василь.
    Якщо наведете - він буде неправий.

А пісочниця все ж в іншому розділі...

• Подобається Подобається x 3
  7. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

1.Працівникам міліції та членам їх сімей
    2.Слідчі прокуратури
    3.громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи
    4.особам, які постійно проживають до відселення чи самостійного переселення або постійно працюють на території зон відчуження
    5.Допомога сім’ям, що мають дітей шкільного віку, які проживають на територіях радіоактивного забруднення
    6.Грошова допомога громадянам, які проживають на територіях радіоактивного забруднення
    7.Доплата громадянам, які працюють (навчаються) на територіях радіоактивного забруднення
    8.Компенсації за шкоду, заподіяну здоров’ю, особам, які стали інвалідами внаслідок Чорнобильської катастрофи, учасникам ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС та сім’ям за втрату годувальника
    9.Додаткова пенсія за шкоду, заподіяну здоров’ю, особам, віднесеним до категорії 1
    10.Додаткова пенсія за шкоду, заподіяну здоров’ю, особам, віднесеним до категорій 2
    11.Додаткова пенсія за шкоду, заподіяну здоров’ю, особам, віднесеним до категорій 3
    12.Додаткова пенсія за шкоду, заподіяну здоров’ю, особам, віднесеним до категорій 4
    13.Законі України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”
    14.Закон України “Про основні засади соціального захисту ветеранів праці та інших громадян похилого віку в Україні”
    15.Закон України “Про соціальний захист дітей війни”
    16.Державна соціальна підтримка дітей війни
    А тепер від себе додам. Забезпечення пільг для всіх цих категорій, наразі гарантується законом. Чиновники і зараз не спішать ВИКОНУВАТИ ЗАКОНИ. А коли приймуть "Проект Закону про гарантії держави щодо виконання судових рішень", а точніше його Розділ II ПРИКІНЦЕВІ ТА ПЕРЕХІДНІ ПОЛОЖЕННЯ, всіма пільгами буде керувати Кабінет Міністрів. Як приймають рішення наші кровосісі, Ви я думаю в курсі, тому не буду вдаватись в подробиці. І люди це добре розуміють, а ті які ще можуть себе захистити і вийшли до Верховної Ради.
    І Вам з Василем туди...

• Подобається Подобається x 5
  8. VasMT

Вкотре спробую...
    Тепер ще раз БЛАГАЮ, поясніть, ЩО ЗМІНИТЬ ЦЕЙ ЗАКОН?

9. Ома

Ома Дуже важлива персона

Змінить те, що це не буде зафіксовано Законом.
    А бюджет при кровосісях то справа така - десять біотуалетів, лавки в метро і (брюки превращаются...) і немає вашої пенсії. Навіть не задекларована.

• Подобається Подобається x 5
  10. Bambook

Ну от бачите, вже схоже на дискусію, а не на пісочницю...

• Подобається Подобається x 1
  11. VasMT

Ома! Ви придурюєтесь, чи дійсно такі? о_О
    А я Вам що навів, не Закон? Задовбався я вже це пояснювати...

12. Ома

Ома Дуже важлива персона

Що це означає?

13. Bambook

Василю, ви вчиталися уважно?
    Навели ви власне закон, за яким вирішуватиме Кабмін.
    Інша річ - я не певен, що так не було і раніше. Треба порівнювати...

14. VasMT

Десятий раз розжовую!
    Законами України введені пільги, різні. Вводили їх в 1991-1995 рр. Коли були мільйони. І в Законах прописували пільги в мінімальних зарплатах, неоподаткованих мінімумах, мінімальних пенсіях тощо. Крім того зі старих радянських законів передерли різного роду пільги типу безкоштовне санаторно-курортне лікування, безкоштовне зубопротезування, першочергове забезпечення житлом тощо.
    Коли Йущч провів монетарну реформу, а класні пацани-олігархи перестали платити гроші народу, то на фоні 150-250 ти гривень зарплатні моя одноразова грошова виплата до Дня Перемоги в розмірі 150 неоподаткованих мінімумів виглядала якось не дуже чесно. (з часом її змінили і прописали 5 мінімальних пенсій). Оранжопі, яким завжди бракувало не тільки розуму, а й грошей, вирішили це питання дуже просто. Вбили розміри компенсацій, пільг, виплат в Бюджет України, який приймається ЗАКОНОМ України "Про бюджет", тим самим позбавивши пільговиків можливості навіть відсудити свої "копійки". (крім дуже волохатих пацанів).
    Зараз цю норму ввели в закон і неуможливили використовуючи кумсько-сватські звязки бути рівнішим за всіх інших рівних.
    Я зрозуміло пояснив?
    Пане Gron! Чому Ви мовчите? Колись мені здалось, що Ви якось причетні до цього Закону...

---------- Додано в 19:13 ---------- Попередній допис був написаний в 19:11 ----------

Це ЗАКОН про БЮДЖЕТ
    Він приймається щороку, і щороку там написані ці слова

15. Gron

Gron тафгай

Ви прави.

16. Bambook

А раніше ця норма була в чому? За вашими словами,
    Або ви щось наплутали, або я українську мову призабув...

17. VasMT

Вкотре наголошую, я - учасник бойових дій. Мене цей закон стосується БЕЗПОСЕРЕДНЬО! З цими махінаціями я стикаюсь ЩОРОКУ!!!
    Що я ВАм, брехати буду чи ніби то я вчув це від сусіда???

18. Bambook

Власне мені теж так здалося, саме тому й написав:

19. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Після століть турецького чи австрійського панування!?о_О
    Де Ви таке прочитали? Захист винятково лише хворих і непрацездатних є "жосткой соціальной направлєнностью"?!о_О
    Де ті колонії з 1960-х років!?о_О А ну-но назвіть їх мені і кому належать;)...
    Ну то в частності...А взагалі? І що то таке диктатура совісті? А якщо у деяких совісті немає, то хто ж буде ту диктатуру здійснювати?
    У православних порушувати священиками таємницю сповіді примусив ще Пєтька Антіхріст, до речі;).

20. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Закон про бюджет приймається на основі багатьох законів, в тому числі на основі законів про пільги. Приймаючи бюджет, враховують цифри, які потрібно закладати в основу документу. Які зараз цифри можна закласти в бюджет, якщо замість конкретних цифрових значень треба вкладати фразу "в порядку та розмірах, встановлених Кабінетом Міністрів України".
    Ось Вам пару прикладів з нового закону:
    в абзаці другому пункту 6 слова і цифри “виплата стипендії, підвищеної на 100 процентів” замінити словами “виплата підвищеної стипендії в порядку та розмірах, встановлених Кабінетом Міністрів України;
    у пункті 6 цифри і слова “50 процентів мінімальної заробітної плати” замінити словами “в порядку та розмірі, встановлених Кабінетом Міністрів України,”;
    у пункті 8 слова “мінімальної заробітної плати” замінити словами “в порядку та розмірі, встановлених Кабінетом Міністрів України,”;
    у пункті 4 слова і цифри “гарантованою виплатою підвищеної на 100 процентів стипендії” замінити словами “виплатою підвищеної стипендії в порядку та розмірах, встановлених Кабінетом Міністрів України.
    Ви бачите тут конкретику? Я ні.
    Тепер ще одне. Якщо розміри і порядок надання пільг врегульовано законами (що є зараз), то їх відмінити (змінити) не так легко. Кабінет міністрів законів приймати не може, хіба постанови, які можна міняти хоч щодня (що і буде після прийняття нового закону).
    Нароблять такої чехарди, що і не розберешся.

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)