Януковичу браво!!! (2)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Володимир Вишня, 12 бер 2011.

?

Чи зрозуміє Донбас, що ПР - це відвертий кримінал?

1. таки прозріє

49 голосів
    47,6%
  2. ніколи не прозріє

54 голосів
    52,4%
Статус теми:
Закрита.
  1. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

• Подобається Подобається x 3
  2. Bambook

Bambook Persona non grata

Питання не в тому. Питання в тому, чи конкретні дії чинять всупереч бажанням Януковича, чи за його вказівкою.
    Якщо чесно, мені не дуже віриться, що Янукович тримав би у владі людей, які систематично і настільки очевидно діяли б усупереч його волі.

---------- Додано в 11:57 ---------- Попередній допис був написаний в 11:56 ----------

• Подобається Подобається x 1
  3. TesTanya

4. Bambook

5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Останнє редагування: 22 вер 2011
  6. TesTanya

7. Bambook

8. Bambook

• Подобається Подобається x 8
  9. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Не хвилюйтесь за наше душевне здоров'я;)...А щодо руки Москви, то коли Господь хотів покарати нечестивих царів Ізраілю і Іудеї, то використав Ассирію і Вавілон;)...А визволив євреїв руками царів персидських:)...

10. Ravin

Ravin Well-Known Member

Вот и Янык пригодился!:good:

• Подобається Подобається x 2
  11. Garan

Garan New Member

Почитавши більше 80ти сторінок теми, не можу не сказати про те що сам мислю.

Очебачно те, що Яник сильніший за Юща, а біло-блакитні - за помаранчевих, червоно-білих і решти разом взятих... Але як би вони не показував своє "фе" чи то Европі, чи московії, рулять аж занадто рєзко та жорстко.

На мій погляд у них іде первинне накопичення капіталу, чи можна сказати тупо примноження раніше вкраденого, нажитого, рекетнутого і т.п...

Країна з олігархічною формою правління, чи то пак "клановою", приречена на стабільний занепад економіки, і як наслідок - "революція"
    (прикладом можуть слугувати як варіант деякі країни північної Африки, та хоть би взяти Румунію)

Закони пишуться під себе або на замовлення.
    Кучма зі своєю бандєйкою довольний, Ахметов дуже довольний, решта хто що може урвати рвуть, а хто не може пищать що їм дуже зле...

А питання цікавить тільки одне (можна тоталізатор облаштувати) - коли терпець урветься людям? Шось я сумліваюсь за 22.10 і "другий майдан"
    Простий народ ще не забув Чаушеску, цікаво, а ВОНИ там неверху не забули?

12. Ома

Ома Дуже важлива персона

Сабачник з напомаженим - це реверанс у бік Москви. Дурний, до речі.
    Мене більше цікавить, чи будуть вони здавати Україну Кремлю. Я думаю, що ні. Хоч Мікі тут і запевняє, що наші донецькі будуть робити все, що їм скаже Москва. Але, я сумніваюся. Бо, олігархам то не вигідно.
    Знаєте, що навіть Кучма сказав на Ялтинській конференції цього року?
    Відповідь казаха мене просто розсмішила:
    :) Казахи - слов"янський народ!!! От же ш совок мізки з"їв остаточно.
    http://www.pravda.com.ua/rus/articles/2011/09/19/6597613/

• Подобається Подобається x 5
  13. вільний_слухач

вільний_слухач Well-Known Member

Москвини - слов'янський народ???? о_О От же ш совок мізки з'їв остаточно
    :haha:

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Під час штурму Верховної Ради депутати з переляку знімали значки

Штурм будівлі Верховної Ради ветеранами афганської війни та ліквідаторами аварії на ЧАЕС не на жарт налякали депутатів і членів уряду, які пішли на переговори з мітингувальниками, пише "КоммерсантЪ-Украина".

Опівдні напруга в натовпі протестуючих почало наростати, і після кількох вигуків "Штурм!" мітингувальники зламали огорожу, що захищає вхід до площі, і впритул наблизилися до дверей парламенту.

Події під стінами парламенту не на жарт перелякали частину депутатів. Так, кореспондент видання став свідком того, як кілька збентежених представників більшості у кімнаті для куріння знімали з лацканів піджаків депутатські значки.

"Пізно, це вам не допоможе", - похмуро сказав їм член фракції "БЮТ-Батьківщина", "афганець" Роман Забзалюк.

Тим часом на площі Конституції розгорівся мітинг. До демонстрантів вийшов голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов, який спробував переконати їх у тому, що "ситуація буде вирішена".

"Пішов на х..! А робочу групу засунь собі в ж...пу!", - закричали у відповідь мітингувальники. - Ми вимагаємо саме сьогодні зняти закон з розгляду. Тігіпко - душман!"

Коли атмосфера біля Верховної Ради трохи розрядилася, на площу вийшло кілька народних депутатів. Зокрема, серед мітингуючих можна було помітити лідера Радикальної партії України Олега Ляшка. "Красива у вас форма", - спробував він заговорити з групою демонстрантів. "Та пішов ти ...",- флегматично відповідали ті.

Увечері площа перед парламентом почала порожніти. Крім співробітників "Беркута", там залишилося кілька представників організації, що захищає права дітей війни - вони збирали копійки, якими закидали Єфремова.

Нагадаємо, у вівторок під час мітингу проти ліквідації пільг 16 категоріям громадян афганці і чорнобильці знесли огорожу й підійшли впритул до будівлі парламенту.

• Подобається Подобається x 4
  15. forester

forester Well-Known Member

А где сейчас словян-то сыщешь? Где-нибудь в Югославии, разве что...

16. Spika

Spika Well-Known Member

А почему в прошедшем времени? Они и сейчас "керуют". И весьма шустро. Только на счет "краще", у авторитетных, в том числе и западных экономистов) весьма сложное мнение. А у меня так и подавно, как вы понимаете. :) Постоянные кризисы и депрессии, из которых выходить приходилось мировыми войнами... Вряд ли такой способ управления можно назвать лучшим.

И наши не могут игнорировать. И наши очень боятся массовых выступлений. Только распыляться не надо. Они и так четко разделяют и властвуют. Чуть кто больше других выступает - либо ментовский наезд, либо бандитский. И нужно просто обозначить общеобъединяющую цель. И тогда они потеснятся. А пока силы не накоплены, распыляться и выдавать свои потенциалы - глупость или провокация, с целью подорвать оппозиционное движение.
    Но объединять нужно начинать с жесткой борьбы за экономические поблажки.

Естественно сразу хочется спросить - и где ж так?
    Если б в 4 пункте у вас не было слова "национальная", то под ваше описания подошло бы десятка 3 стран. А так даже и не знаю, с кого и пример-то брать. Ну, разве, что Иран. Но мне тамошняя форма управления государством отчасти нравится.
    Первые два пункта - общеоблизанные, и собственно, ни о чем. А первый так вообще со взаимоисключающими факторами. "Либеральная экономика" и жесткая "социальная направленность". Если вы хотите заставить (!) деньги течь именно туда куда вам надо, то с либерализмом в экономике придется кончать.

За счет жестокой эксплуатации колоний. И ограбления территорий соседей.

Странно! Вы опять пытаетесь найти отличия у синонимов.

Странные у вас, как у демократа, ориентиры. :morning1:
    Я же как вы понимаете, сторонник диктатуры. В частности, диктатуры совести.

17. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

:haha: Дякую :haha: От що значить казати штампами!

---------- Додано в 12:15 ---------- Попередній допис був написаний в 11:31 ----------

Совок повертається:
    "Верховная Рада отказалась запретить допрашивать как свидетелей священников по поводу полученной ими на исповеди информации."
    http://obozrevatel.com/crime/rada-razreshila-doprashivat-svyaschennikov-otnositelno-ispovedi.htm
    Знов Католицька Церква піде у підпілля?

18. Bambook

Думаю, у православних не менш цікаві сповіді ;)

19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Миху! Можливо Ви зможете мені, учаснику бойових дій, на якого розповсюджується дія цього закону, розповісте ЯКІ мої ПІЛЬГИ ЛІКВІДУЮТЬСЯ з прийняттям цього Закону.

---------- Додано в 12:56 ---------- Попередній допис був написаний в 12:48 ----------

Знову БРЕХНЯ, БРЕХНЯ, БРЕХНЯ...
    Ви той закон читали?
    Ні? То якого холєри тоді пишете всяку фігню....
    Прочитаєте, поговоримо...

20. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Учасникам "Куликовской битвы" додадуть, по два відра пільг в одні руки.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)