Януковичу браво!!! (2)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Володимир Вишня, 12 бер 2011.

?

Чи зрозуміє Донбас, що ПР - це відвертий кримінал?

1. таки прозріє

49 голосів
    47,6%
  2. ніколи не прозріє

54 голосів
    52,4%
Статус теми:
Закрита.
  1. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Тобто Ви вважаєте, що нормально "можливе прийняття парламентом закону, який би дозволяв уряду самостійно визначати об’єм реальних соціальних виплат, залежно від економічного стану, наявності коштів в бюджеті" не зачепить інші категорії громадян.

• Подобається Подобається x 2
  2. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Я ВИСТУПАЮ ЗА СКАСУВАННЯ ВСІХ ПІЛЬГ БЕЗ ВИНЯТКІВ І ПЕРЕДАЧУ ПИТАННЯ ГРОШОВИХ ДОПЛАТ НА МІСЦЯ, З ВІДПОВІДНИМ ПЕРЕРОЗПОДІЛОМ БЮДЖЕТУ МІЖ ЦЕНТРОМ І МІСЦЕВИМ САМОВРЯДУВАННЯМ! Ганьба з цими пільгами просто вже задовбала.:diablo:

• Подобається Подобається x 1
  3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Я вже змучився пояснювати, що цю практику, підміняти законні виплати певним категоріям громадян, частковими виплатами в межах бюджетних надходжень, започаткували ваші любимі пАмаранчові. Прищавий з Йулькою... Щоби латати дірки в бюджеті за рахунок моїх коштів...
    Щороку в Законі про бюджет України на нн-ий рік прописувалась сума виплат, якими заміняли узаконені суми. Хто був ближче до корита, той користувався можливістю "відсудити", а по-простому вимутити ці гроші. Інші ж змушені були миритись з Йулькіними подачками. Тепер ці виплати систематизували і позбавили можливості "волохатих" ними користуватись. При цьому всі інші теж залишились при своєму. А таких пільг десятки.
    Про нормально-ненормально - НЕНОРМАЛЬНО.

4. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Я теж за скасування пільг, а з виплатами не все так просто, бо це не одне і теж саме

• Подобається Подобається x 6
  5. VasMT

Єдиний реєстр пільговиків починали створювати ще прісної пам"яті пАмаранчових. Однією з цілей, казали, була монетизація пільг. Але таку кількість пільг і пільговиків бюджет не витягує. Всі бойовики безкоштовно їздять міським/приміським транспортом, платять 25-50 % комунальних, не платять дорожного збору та страхівки на автотранспорт, мають позачергове право на отримання житла тощо.
    Є річі, які можливо і бажано монетизувати. Приміром я, як правило, пересуваюсь Стрием пішки, а пільговик Києва гасає містом, ще й не з однією пересадкою... Чому не дати нам однакову суму, як компенсацію за проїзд, щоби не виникало питань? Чому в військоматах НІКОЛИ "немає" путівок на КСЛ? Чому не дати кожному певну суму на оздоровлення і забути про це питання? Це ж стосується і компенсації за самостійне курортно-санаторне лікування. Їдеш, купуєш путівку, лікуєшся, , а компенсацію отримати неможливо. Навіть через суд...

6. Spika

Spika Well-Known Member

Не, не,не... Не надо спрыгивать! А то зачту как "слив".
    Какая власть поменялась в указанных странах за последние 100 лет?!
    Как управляли там олигархи так и управляют!

Психологи выделяют людей которым любое, что есть, никогда не будет нравится все равно.
    Вы не из таких? Тогда сформулируйте ТО, ЧТО ВАМ ТАКИ НРАВИТСЯ. А то коммунимзм вам не нравится, олигархат (разновидность капитализма) вам не нравится...

О! Это, да! Осталось разобраться за счет ЧЕГО. А точнее ЗА ЧЕЙ СЧЕТ.

Ну, так нам тут и скажите, что учитывая любовь к рыночной конкуренции, вы считаете капитализм (и соответственно его производную - олигархат) лучшим вариантов существования Украины. Так как именно рыночная конкуренция дает лучшие стимулы к развитию экономики и т.п.... А то рассказываете нам тут сказочки, что вы Ахметова не любите...А он между прочим - передовик капиталистического труда. И любителям рыночных отношений и конкуренции именно на него равняться и надо. :)

7. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Монетизувати треба все, але нарахування доплат передати з центру на місця, щоб органи місцевого самоврядування, при нарахуванні виплат, виходили з конкретних умов життя в конкретному районі чи муніціпалітеті, бо вартість проживання, скажимо, в Києві значно вища за вартість проживання в Тернополі...Забезпечити всіх однаковими виплатами без прив'язки до місцевих умов, означає встановлення нерівних умов для мешканці різних регіонів...Така моя думка.
    Але керували їхні олігархи чомусь краще, ніж наші...Окрім того, я далекий від думки, що олігархи об'єднані і монолітні...Там буяють свої пристрасті і своя жорстка конкуренція, що вимагає від них підтримки різних партій. І вони чомусь не можуть ігнорувати інтереси суспільства, на відміну від наших...
    Мені до вподоби : 1) ринкова, ліберальна економіка з соціальним захистом хворих і непрацездатних людей;

2) демократія;

3) парламентська республіка;

4) унітарна національна держава з сильним і фінансово дієздатним місцевим самоврядуванням, повноваження центральних органів повинні бути обмеженими і чітко визначеними...;)
    За рахунок жорстокої експлуатації тубільців, звичайно:)))...Особливо нещасних китайців...;)
    Він - злодій і ніякий не передовик капіталістичної праці, а людина, яка пістолетом знищила вільну конкуренцію...Це не є ніякою ліберальною економікою...Може я й помиляюсь, але мені здається, що в ліберальній економіці повинна бути вільна конкуренція, а не свавілля рекетерів, вбивць, рейдерів і корумпованих чиновників. Нє?;)
    Так само, як і любителям демократії треба рівнятися на Гітлера і Сталіна? о_О

• Подобається Подобається x 4
  8. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Мені дуже дивно, але НІЧОГО смішного я не почув, і не побачив. Я бачу хлопця з важко травмованою рукою. Він сказав, що в нього вистрелили двоє невідомих, що рука прострелена наскрізь, і це отвір від невеликої кулі.

А тепер про "упор".

Довідник судово-медичної експертизи. Розділ "СМЭ повреждений огнестрельным оружием".

То що вас так розсмішило?

• Подобається Подобається x 3
  9. VasMT

Знайдені сліди пороху на руці, постріл в яку зроблений після того, як він "розвернувася, буквально декілька кроків зробив і почув хлопок"...
    Декілька в один метр не влазить...

10. Bambook

Bambook Persona non grata

Це тільки якщо той, хто стріляв, також не зробив декілька кроків за ним.

11. VasMT

Або не зробив пострілу з ДШК... :)))
    Я припиняю цю розмову, побудовану на вигадках і домислах.
    Будуть факти - буде розмова. Поки що чути тільки слабе белькотіння підстріляного про буцім-то теракт, після якого він нікуди не буде звертатись і покладеться на божу волю...

12. Bambook

Не чув ні слова про теракт

13. VasMT

14. Bambook

Доволі цікава, хоча й дещо однобічна думка:
    Как сливают Януковича

Продовження - тут:
    http://blogs.korrespondent.net/celebrities/blog/gknbu/a44767

15. VasMT

Цікаво, як відреагують на цю звістку такі русофоби та яникофоби як Ома, Ярема, Кум та інші патріоти. Москва робить за них їхню роботу, скидає Яника. В них напевно заворот мозгів пройде :)))

16. Bambook

Василю, то не ЗВІСТКА, то наразі лише ГІПОТЕЗА ;)

17. Ома

Ома Дуже важлива персона

18. VasMT

Шкода... Було б з чого поржати... :)))
    А пам"ятаєте я говорив про два законопроекти, які прямо із піною у рота вихваляли пАмаранчові? Я все чекав хочаб одного відгука на це зі сторони йулькасто-йущенкастих... Не дочекався. Або їм це байдуже, або все, що позитивного робить теперішня влада, викликає у них лють та відключає їхній, і так, задіяний тільки на пітримку життєдіяльності організму, моцк...
    Так от, яка фігня.
    Перший закон, про те, що необхідно спочатку приймати ВР розмір прожиткового мінімуму, а потім давати його для розрахунків бюджету КМ, а не визначати цей розмір самим КМ по залишкам бюджету, діяв до 2005-го року і був відмінений клятими пАмаранчами, для латання своїх дір нашими грішми...
    Другий - про соцстрахування, та унеможливлює невиплату страхівок при банкротстві підприємств. Це в двух словах. Так ось ця норма теж була відмінена оранжоїдами, але вже в 2008-му році. І Йулька була в перших рядах...
    Так що знають козли, чию капусту з"їли...
    Регіоналам ще довго прийдеться розгрібати ті пАмаранчеві конюшні....

---------- Додано в 11:39 ---------- Попередній допис був написаний в 11:37 ----------

19. Ома

Ома Дуже важлива персона

Про те, що Табачник з Хорошковським прислуговують Кремлю, хіба що немовля не знає. Так що в кожній гіпотезі є доля гіпотези. :)

20. VasMT

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)