Януковичу браво!!! (2)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Володимир Вишня, 12 бер 2011.

?

Чи зрозуміє Донбас, що ПР - це відвертий кримінал?

1. таки прозріє

49 голосів
    47,6%
  2. ніколи не прозріє

54 голосів
    52,4%
Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Не дивно. Я, коли перевівся в ЗС України, після ВС России, в 1994-му, це помітив... З того часу нічого не змінилось. І не зміниться. Причин багато.

• Подобається Подобається x 1
  2. Ома

Ома Дуже важлива персона

Отак от, значить. А якщо б ви були одним з афганців? Як би тоді дивились?
    А тим часом кнопкодави, які сьогодні наклали у штани, роблять наступний крок у тиску на людей:

• Подобається Подобається x 5
  3. VasMT

Ома! Я не афганець. Але теж учасник бойових дій. І офіцер армії.
    Тому спробую спонукати Вас думати:
    Можливо спробуєте знайти хоч одну фоточку, де б беркутівці або міліція були в протигазах. Або розкажіть нам усім про новий вид генномодифікованих бройлерів, тьху ти, беркутів, на яких би слізогінний газ не діяв так само, як і на інших людей.

Це по-перше.
    По-друге: за побиття.
    Подивіться самі, що робилось біля ВР. Сподіваюсь Радіо "Свобода" Ви вірите?

Кожен військовий знає, що людина призначена виконувати свої обов"язки по охороні якогось об"єкта, діє згідно встановлених правил. Будь який військовий знає, що міліція і беркут озброєні, і мають право застосовувати силу і навіть зброю у чітко визначених ситуаціїях. Тупо перти на озброєний загін міліції і сподіватись, що ті зустрічатимуть ромашками...? Дуже схоже на сплановану провокацію. Хоча б тому, що така маса людей, що напевно мають спеціальну підготовку, чомусь тулилась біля бокового входу до ВР. Такими силами, розділившись на три-чотири напрямки, розсіяли би і беркут і міліцію, та спокійно увійшли б і в центральні двері...

Дуже схоже на сплановану провокацію.

4. Ома

Ома Дуже важлива персона

З чийого боку?

• Подобається Подобається x 3
  5. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

А причина банальна : влада боїться власного народу, бо знає, що веде себе по відношеню до громадян злочинно...Тому і роздуває штати і підгодовує всіляких "хижаків".

6. Ома

Ома Дуже важлива персона

7. Spika

Spika Well-Known Member

Ну, так это ж форма сосуществования с народом любого "демократического" государства европейско-либерального типа, каким "вы" и хотите сделать Украину. Что вас удивляет?!:morning1:

Перед тем как строить, надо думать. А не получается пока.

• Подобається Подобається x 2
  8. Ома

Ома Дуже важлива персона

http://ord-ua.info/2011/09/20/karaul-ustal/?lpage=1

9. kym

kym Well-Known Member

Користь може і ваша, але не держави Україна, а відповідно і українців. І немає чого тут показувати себе перцем. Ви самі того не розуміючи викопали яму і собі і своїм подельнікам. Ми мусіли пройти через це, щоб уже назавжди воно ніколи не вернулось. і те що ми позволили вам це то так треба було. Так що дякуєм вам за ваш труд ви його зробили за нас.

10. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Брехня! В демократичній державі влада пам'ятає про свою неминучу зміняємість і підсудність...

11. VasMT

Так я щось не зрозумів, то Ви плачете, що Беркут побив афганців, жінок, генералів, то тепер вихваляєтесь тим, що ви, виявляється, побили беркут? :)))
    Ома! Я Вас прошу, пишіть своїми словами... Ці простирадла і без Вас валяються по всій мережі, всюди натикаєшся на них...
    І про задоволення...
    З чого б це Саше Сєрому не бути задоволеним. "Смажений" матерьялєц надуркував, шоу побачив, Литвина...
    А він, сцука, не думав, що призиваючи людей на погроми та кровопролиття, і його прищаву пику розмажуть об асфальт? Чи він, сцука, відсидиться за своїм коресбандитьським бейджиком?

До речі, Ома, що там з газом? ;)

12. Ома

Ома Дуже важлива персона

Легко. Все просто, як двері. Бандюки розуміють тільки СИЛУ. Все.
    Ні, не все. Я також, як і автор наведеної статті, дуже рада, що знайшовся хтось, хто зумів їм цю силу продемонструвати так, що вони наклали у штани, здирали депутатські значки і бігли, як щурі підземними норами.

13. VasMT

Ома! Я Вам більше скажу, силу розуміють всі, не тільки бандюки...
    І що означає оте Ваше "все"? Не зважаючи на слиняво-сопливий памфлет Саши Сєрого, я вчора, як і неодноразово до того, побачив всього навсього натовп, некерований багатотисячний натовп, з яким з легкістю справились тридцять беркутівців. То в чем сила, брат? :)))

14. Ома

Ома Дуже важлива персона

Ой, таке скажете. Просто люди вийшли на мирну демонстрацію. Те що відбулося, відбулося незаплановано, спонтанно. Якщо би планувалась якась операція де би був ваш беркут!

• Подобається Подобається x 4
  15. VasMT

Ля-ля-ля...
    І більше нічого...
    Тим більше, що він не мій...
    І не видавайте бажаного за дійсне...

16. Ома

Ома Дуже важлива персона

Ви теж.
    І не перестарайтеся у захисті урків.
    Он, господар вашого протеже у минулому році у 5 разів збільшив прибуток. А люди тим часом зубожіють. Продовжуйте їх захищати. Навіщо воно вам?

• Подобається Подобається x 4
  17. VasMT

Воно мені нада?
    Але Ви самі можете побачити і почути недвозначні заклики "лідерів" мирної акції до штурму "дворца Аміна"! Чи мені почулось?
    Ще раз наголошую - я нікого не захищаю. Я за об"єктивне розуміння ситуації.

18. Bambook

Bambook Persona non grata

Якби так - то ви б не розповідали про те, що он як красіво реформи проводять, а відразу б зізнавалися, що в тій, тій і тій сфері не розумієтеся, тому нічого коментувати не будете.
    Бо постійно кажете "А", а "Б" пласкогубцями не витягнеш...

19. Ома

Ома Дуже важлива персона

А ще один висновок з цих подій, що тільки добре організовані громадські угрупування можуть тиснути на владу різними методами. Бо чорнобильці і афганці мають свої розвинуті громадські організації. Думаю, що вони не дозволять владі арешти своїх лідерів, як дозволили це зробити учасники Податкового майдану.

20. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Звідти: "Так, чтобы посеять смуту между теми, кто вышел против Налогового кодекса, тогда власть объявила, что Данилюк, один из предводителей бастующих, получил должность в Администрации президента. Правда, позже выяснилось, что это был другой Данилюк, но дезу пустили в массы, дабы разбить группы на меньшие и - локализовать."

Найстрашніше для них - коли народ об'єднається.
    А обурення нарастає:
    "объявили голодовку представители 731-го батальона, который непосредственно осуществлял восстановительные работы сразу после катастрофы на ЧАЭС"
    http://www.unn.com.ua/ru/exclusive/21-09-2011/475382/
    =============
    А чи не станеться з накраденими статками так, як із заощадженнями Мубарака, Каддафі тощо? ;) :haha:
    ===============
    От вже
    "«Батькивщина» призывает население к мирным акциям протеста в защиту своих прав."
    http://www.from-ua.com/news/ce95af6a4572b.html
    http://www.interfax.com.ua/rus/pol/80107/

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)