Януковичу браво!!! (2)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Володимир Вишня, 12 бер 2011.

?

Чи зрозуміє Донбас, що ПР - це відвертий кримінал?

1. таки прозріє

49 голосів
    47,6%
  2. ніколи не прозріє

54 голосів
    52,4%
Статус теми:
Закрита.
  1. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Ніякий не плюс це для теперішньої влади, бо
    "Але тут до вас готується вийти Єфремов і він хоче колуарно домовитися з афганцями, щоб їм залишити льоготи, а іншим зняти"
    http://gazeta.ua/articles/politics/...cho-deputati-ne-zupinyatsya-nehaj-vigr/400469

---------- Додано в 13:46 ---------- Попередній допис був написаний в 13:42 ----------

"Советник президента по гуманитарным вопросам Анна Герман извинилась перед лидером партии Фронт змін Арсением Яценюком за информацию о том, что политик бывает в Администрации президента."
    http://polemika.com.ua/news-73078.html#title
    Щось не те з пані. Пора на риболовлю запрошувати - совість якусь таки ще має.

• Подобається Подобається x 3
  2. Spika

Spika Well-Known Member

Я вам эту причину уже раз тридцать тут выяснил и объяснил. Но все равно пока вижу - не усваивается.
    Повторю еще раз - МВФ при выдаче кредитов кроме экономических требований выдвигает еще и политические (грубо вмешивается во внутренние дела кредитуемых государств) потому, что:
    - МВФ инструмент экономической колонизации;
    - основатели МВФ таким образом ставит кредитуемые государства в зависимость от своих государств.

Все остальные причины либо вторичны, либо надуманы.

И размер нашего валютного резерва и уровень жизни нашего населения МВФу действительно до лампочки. Ему очень важен уровень жизни своего населения (стран-учредителей). При чем ГЛАВНОЕ - стоб уровень жизни у нас НЕ БЫЛ ВЫШЕ уровня жизни у них. Если наш уровень жизни будет приближатся к их уровню - нам наш уровень искусственно понизят (могут экономически - пошлинами, квотами...; могут политически - эмбарго, война, гражданская война... Как в Ливии.)

Все остальное написанное вами про причины кредитов от МВФ - извините, глупость.

Так мы и виноваты. Никак не можем определиться, что ж таки надо нам строить.

Я был носителем такой идеи. И западенских агитаторов и лекторов, разъяснявших необходимость отделения от Союза, я че-т на Донбассе и тогда не видел. Не нужно приватизировать "незалежнисть Украины".

Я не плакал за СССР. Как экономист я уже тогда знал, что в соответствии с ЗАКОНАМИ экономики существует предел управляемости больших экономических формирований. Разъясню. Существует предел роста компании, после которого она перестает управляться. СССР был слишком большой экономической "компанией" и он действительно экономически перестал управляться. Я это понимал уже тогда (когда мне студентов разъяснили это в институте) и ПОНИМАЛ, что СССР, как экономическую модель развалить (размельчить) просто необходимо.

Так они никогда (!) ладу себе дать не могли и не смогли. :))
    Сможете назвать период и "бандеровскую" организацию в которой был бы лад, порядок и единое мнение? ;)

Вы тут как-то между собой определитесь во мнениях... А то один пишет "Россия ВСЕГДА будет зависеть от украинской трубы...", а второй -
    Если труба будет всегда, то и российский газ нужно будет покупать всегда. Хотя б технологический, на прокачку. :))

И труба будет, и газ покупать будем. Все дело в пропорциях и цене.

Да, шо ж вы все время не в ту сторону радуетесь..! Наоборот! Акции под лозунгами экономическими и социальными не влекут за собой смены системы (тем более смены власти). Они гасятся "бросанием кости". А вот когда акции перейдут под идеологические лозунги, типа долой олигархов; долой ставленников олигархов; возврат стратегических объектов в госсобственность... вот тогда у нас появится реальный шанс сменить систему и власти, и систему управления государством, и систему распределения произведенных благ.

• Подобається Подобається x 2
  3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Дивні Ви люди...
    Я теж підпадаю під дію цього законопроекту. І неодноразово стикався з цим порушенням моїх прав.
    Наприклад:
    Мінімальна пенсія за віком - з 1 квітня 2011 року - 764 грн
    Множимо на п"ять і отримуємо суму 3 820 грн. Реально ж виплачено - 480 грн. Згідно Закону про Бюджет на 2011 рік. Можна подавати в суд, але суди відхиляють ці позови в звязку з тим, що Закон про Бюджет є ЗАКОН і має юридичну дію.
    Ви що, гадаєте ви всі розумні, а я один красивий?
    Ті самі яйця і з іншими т.з пільгами. Той, хто стоїть біля корита, той ними користується, а хто трохи далі - тому лишається судитись з Законом України. Деякі суди задовільняють позови. Але отримати грошові компенсації по тих рішеннях теж неможливо, бо соцзабези НЕ ОТРИМУЮТЬ грошей на ці статті згідно з Законом про Бюджет. Коло замкнулось...
    А започаткували цю практику ваші пАмаранчеві... От така фігня малята...

• Подобається Подобається x 1
  4. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Так Янукович обіцяв: Україна - для людей! Не для "мужиков" и ще нижчих за рангом. "Люди" не з Донбасу також пролітають.

5. Ома

Ома Дуже важлива персона

http://ostro.org/news/article-263641/

• Подобається Подобається x 5
  6. VasMT

Так. Бо практика затикати діри моїми грішми придумали пАмаранчові.
    От тому і приймають цей закон.
    Щоби не було отак
    Тепер буде все принаймі чесно.

---------- Додано в 15:55 ---------- Попередній допис був написаний в 15:54 ----------

От и Литвин підтверджує мої слова

7. Ома

Ома Дуже важлива персона

Починається. Паркан! То була плитка при Податковому майдані, тепер паркан. Ще за двері в Хмельницькому посадили.

8. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

9. Ravin

Ravin Well-Known Member

"Батьківщина" і КСД уже викликалась очолити протести афганців і чорнобильців

10. VasMT

Сьогодні ВР майже одноголосно підтримала проекти парламентської більшості:
    - Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про прожитковий мінімум";
    - Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про загальнообов'язкове державне соціальне страхування у зв'язку з тимчасовою втратою працездатності та витратами, зумовленими похованням"

Цікаво, що зараз скажуть мої вічні мінусувальники :)))

11. Bambook

Bambook Persona non grata

І що з того?
    Ви тут уже про реформи розповідали - то я так і не зрозумів, що там такого реформаторського.
    Може, і з цими законами так - тільки назви гарні?

Як вам мавпування Росії з непереведенням годинників?
    Може, хтось прорахував наслідки?
    Я так розумію, що будуть суттєві фінансові втрати.
    Не рахуючи вже того, що доведеться затемна з хати виходити...

• Подобається Подобається x 4
  12. VasMT

Мені до лямпки, Я на пенсії...
    А щодо 300 млн чи то збитків, чи то економії, то на душу це буде раптом по сім-вісім гривень. Стреси, пов"язані з переходом на літній час, коштують більше...
    Раджу

---------- Додано в 18:37 ---------- Попередній допис був написаний в 18:35 ----------

Поки що нічого...
    Але ось що сказав пан Яворівський по першому законопроекту
    А це пан В"язівський по другому

13. Bambook

Bambook Persona non grata

Не знаю жодного стресу. Я про це думав останніми днями, все ж виходить, що мені набагато зручніше, якщо годинники переводити.

До речі, я там трохи питань задавав на тему реформи освіти, так і не отримав відповіді.
    І про реформу ЖКГ, і про реформу медицини - ні слова не почув...

---------- Додано в 18:41 ---------- Попередній допис був написаний в 18:39 ----------

От же ж люди, то для вас слова Яворівського ніц не важать, то вже показник :)))
    А для мене все, що було після Чорнобильської Мадонни (та й та лише частково) - тріпологія і позерство.

14. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Та нє, совісті там і близько не ночувало...Може просто хоче прикрити "призначену опозицію"?:sad:
    А якщо поставити електричні насоси? А якщо в Росії скінчиться газ?;)

• Подобається Подобається x 3
  15. VasMT

Якщо Ви вважаєте, що я фахівець у всіх цих питаннях, то Ви помиляєтесь. Але побачити позитивні моменти із того, що зараз виправляють, або започатковують влада з урядом, можу. Тим більше що наводив офіційні слова з оточення Президента.
    А так по мєлочам можу додати і я. Напиклад, диспансеризація молодших учнів прямо в школі. Єдині тарифи на комунальні послуги. Багато чого почали. Робити треба...
    Капку терпіння, пане Бамбук, капку... ;)

16. TesTanya

http://www.grytsenko.com.ua/blog/view-rosiys-kiy-haz-ukrajini-ne-potriben-potriben-protyhaz.html

17. Ома

Ома Дуже важлива персона

http://www.k-z.com.ua/17972

18. VasMT

Як на мене, то сьогодняшний інцидент показав одне - чудову підготовку Беркуту. З задоволенням подівився на їх чіткі та злагоджені дії.

19. TesTanya

Краще, щоб не було таких нагод побачити дії "Беркуту", щоб не доводили людей до крайньої межі, а силовики тренувались на стадіоні!!!

20. kjk

kjk Дуже важлива персона

щеби
    на МВС іде лаве більше чим на МО

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)